person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 13602 times

Grmoja i Bulj pobijedili Most!

Božo Petrov je, sigurni ćete se složiti, pokazao da je pravi gospodin u odnosu na saborske hijene koji su naš narodni dom, hrvatski sabor zapišale prije 26 godina 

Ishod utakmice, protiv onih koji 26 godina uspješno vladaju i još uspješnije pljačkaju hrvatske građane-porezne obveznike, na način kako su je odigrali Mostovi frontmeni Nikola Grmoja i Miro Bulj, mogao je pogoditi i osrednji politički analitičar. Za poraz ili pirovu pobjedu mnogi će okriviti Tomislava Sauchu, zaboravljajući pri tom da je glas PROTIV dao i Željko Lacković nakon dogovora HDZ - Bandić, a dao ga je i samozatajni i neupadljivi, dvostruki igrač Josip Salapić.

I prije glasovanja o nepovjerenju Mariću, sinoćnji zagonetni Daličkin smiješak dao je naslutiti da je neriješeni rezultat već dogovoren na Pantovčaku jer je Saucha jučer netragom nestao. Glasnovićevo izbjegavanje glasovanja itekako je indikativno i otvara mnoga pitanja o kojima neću sada. Hasanbegović i Esih potvrdili su da su samo kotačići savršene zločinačke organizacija koja vlada, pljačka i uredno uništava hrvatske građane.

Most ima izuzetno kvalitetnih i moralnih ljudi, četiri ministra odlično su radili svoj posao. A raditi u interesu naroda nije preporučljivo i ne piše u Agendi 21 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada. U Agendi također piše da su hrvatski građani beskorisni potrošači resursa koje treba potpuno razvlastiti, osiromašiti i pretvoriti u beskućnike. Isto tako dozvoljeno ih je pljačkati, varati, trovati što i rade. Intenzivno i svaki dan. I ne samo to.

Frljićeva predstava je prethodnica planiranog terorističkog čina na Hrvatsku koji će se dogoditi i u kojem će najprije nastradati oni koji se nađu na krivom mjestu i u krivo vrijeme, zatim turizam, nakon čega će Hrvatska pasti na prosjački štap. Jer, Hrvatsku treba spariti sa Srbijom, BiH i Crnom Gorom, najprije zajedničkim jezikom, zatim novom državom u koju će Soros dovući izbjeglice, a s njima i teroriste koje će useliti u naše otete stanove i domove.

Jokić je već spreman i napet k'o puška za nastavak Kurikularne rodne reforme u kojoj će izbaciti Isusa i nedavno oskrvnjenog Marulića, a implementirati u zakonske okvire razna općenja, općenje sa životinjama, prirodom, mrtvacima ...itd. I to na očigled nas, hrvatskih građana. A sve prema planu i programu Komiteta 300 čiji je istaknuti član Kolinda Grabar Kitarović.

O tome Ivan Pernar stalno govori, a mi pišemo. Ući u klinč sa takvim paklenim igračima, a ne 'naoružati' se unaprijed je izgubljen rat. I k tome na njih poslati dva politički potkapacitirana i neiskusna pit bulla, Grmoju i Bulja. Most ima odlične, poštene i kapacitirane političare koje javnost dobro prihvaća i percipira ali nisu bili u prvom planu. Greška! Božo Petrov je, sigurno ćete se složiti, pokazao da je pravi gospodin u odnosu na saborske hijene koji su naš narodni dom odavno zapišale. A zapišale su ga dvije stranke jedne partije, HDZ i SDP i oni kojima dozvole da mogu uzimati ostatke.

Da je sabor kontaminiran i u vlasništvu gremijeve bankarske oligarhije sa dvije osnovne ćelije i više malih ćelijica, pokazao je rezultat glasovanja konačnog prijedloga 'Zakona o izmjenama i dopunama zakona o HNB-u'. Za taj Zakon, a neovisni HNB je krvotok svake države i njenih građana, glasovalo je točno 17 zastupnika. Samo Mostovci i Živi zid. SDP-ovci i HNS-ovci su pobjegli, a HDZ-ovci, Pupovćevi manjinci i još poneki, koji se zadovoljavaju njihovim ostacima, glasovali su protiv. Prestrašno!

20170504 152726

Predsjednik sabora Božo Petrov u tom trenutku sve je shvatio. Čestitao je 'hrvatskim' zastupnicima na rezultatu glasovanja i nakon dva sata sam časno podnio ostavku. Napustio je vruću fotelju koja se nije ni ohladila a u nju je brže bolje uletio Željko akademik Reiner pokazavši ono što stalno tvrdimo. Mi nemamo Hrvatsku. Mi nemamo hrvatske zastupnike. Imamo Živi zid, imamo Most, a ni oni ne idu zajedno i još ponekog časnog zastupnika, a to je nedovoljno. Jer nema više hrvatskog naroda. Nestao je. Šuti. Sakrio se i čeka svoj red šišanja.

Ono što je vrijedilo poginulo je ili teško ranjeno u ratu, oduzelo si život od tuge i nezadovoljstva, umrlo od GMO-a i chemtrailsa koji NATO, uz blagoslov Kolinde i ministra Krstičevića zvanog Ugroza, svakodnevno praši nad našim glavama.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: