person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11403 times

Već viđeno! Britansko-američki 'Bijeli šljemovi' namjestili lažne snimke kemijskog napada da bi ponovno osudili Assada za kemijski napad na civile, što će im biti povod za napad na Siriju!

Bijele Šljemove je razotkrila kanadska nezavisna novinarka i aktivistica za ljudska prava, Eva Bartlett, a Šveđani dokazali da su oni, a ne Assad, stali iza lažnih snimki kemijskog napada na civile u Siriji.  Sada rade istu stvar, kako bi Izrael i njegovi cionistički partneri (Francuska, Britanija, Njemačka, SAD) ponovno krenuli bombardirati Siriju sa ciljem rušenja Asada, kako ne bi odgovarali pred svijetom za strašne zločine i platili štetu koju su nanijeli sirijskom narodu. 

Da se laže svijet potvrdio je prošle godine bivši britanski veleposlanik u Siriji, Peter Ford, u emisiji u živo odbivši se složiti s BBC propagandom o Siriji koja je izvršila kemijski napad a što je bio povod za američko bombardiranje.Sada rade isto. 

Što je tada rekao voditelju?

“To je mit, to nije činjenična stvar. Ono što je potrebno je istraga, jer postoje dvije mogućnosti za to što se dogodilo. Jedna je američka verzija, da je Assad upotrijebio kemijsko oružje na svom narodu. Druga verzija je da je bačena obična bomba i da je pogodila deponiju streljiva gdje su džihadisti skladištili kemijska oružja. Mi ne znamo koja je od ove dvije mogućnosti točna. Sjetite se Iraka. Stručnjaci, obavještajne agencije, političari su bili uvjereni da je Sadam imao oružje za masovno uništenje. Oni su proizveli mnoštvo dokaza, fotografija, dijagrama. Svi su pogriješili. Sve je bilo pogrešno. Moguće je da griješe i u ovom slučaju, također. Da se samo traže izgovor da napadnu Siriju”.

Izbezumljeni režimski voditelj upitao je Petera Forda, je li je ruski operativac? Ford mu je odgovorio:

"Ja ne ostavljam svoj mozak ispred vrata kada proučavam situaciju analitički. Trudim se biti objektivan, a na temelju prethodnog iskustva, uključujući Irak, možemo vidjeti da ne treba uzeti zdravo za gotovo ono što nam takozvani obavještajni stručnjaci govore kada oni imaju plan. Trump je upravo dao džihadistima tisuću razloga da izvedu operacije pod lažnom zastavom, vidjevši koliko je to uspješno i lako, s lakovjernim medijima, da isprovociraju i usmjere Zapad na neumjerene reakcije.

Pobunjenici (Al Kaida i ISIS) će vrlo vjerojatno organizirati operaciju sličnu onoj koju su učinili – a to je dokumentirano od strane Ujedinjenih naroda u kolovozu prošle godine – proveli su napad plinom klora na civile i pokušali napravit da to izgleda kao djelo režima.To će se dogoditi i imat ćemo sve ratne huškače koji će nam govoriti da nam Asad prkosi i da se mora u većoj mjeri krenuti na Siriju. Assad je možda surov, brutalan ... ali nije lud. To prkosi uvjerenju da bi on sve ovo natovario sebi na glavu bez vojne prednosti, mjesto koje je pogođeno nema nikakav vojni značaj, to apsolutno nema smisla", zaključio je Peter Ford.


Sve je jasno. Trump, točnije Deep State (duboka država koja vodi paralelno politiku od predsjednika Trumpa) nastavlja tamo gdje su Bush, Clintoni i Obama stali, s tom razlikom što su licemjerni Britanci izlaskom iz Europske unije mislili prevariti ljude zdrave pameti i logičnog razmišljanja. Oni i dalje sve dogovaraju sa Deep State-om, Izraelom i trojanskim konjem Europskom unijom koja im služi za porobljavanje i lihvarenje europskih država u kojima su na vlasti masoni, partizanska djeca i korumpirani političari.

Naj licemjernije ljude na svijetu, Britance dodatno terete Švedski Liječnici za ljudska prava koji su izjavili da imaju dokaze da je kemijski napad na sirijske civile bio napad pod „lažnom zastavom” koji je proveden od strane Bijelih šljemova. A 'Bijele šljemove' ili 'Bijele kacige' su osnovane 2013. i osnovao ih je britanski vojni oficir. SAD, Velika Britanija i Izrael i još neke zemlje ih financiraju sa 100 milijuna dolara godišnje.

https://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/11/svedski-lijecnici-za-ljudska-prava-bijele-kacige-su-poubijale-djecu-u-sirijskom-kemijskom-napadu-pod-laznom-zastavom/

Liječnici kažu da su video materijali namješteni i krivotvoreni da pokažu navodni napad od strane sirijskih vladinih snaga i da je naknadno „spašavanje” od strane Al-Kaidinih “Bijelih šljemova” zapravo prikriveni pokolj civila. Kanadska nezavisna novinarka i aktivistica za ljudska prava, Eva Bartlett održala je preprošle godine govor u UN-u, u kojem je upozorila mainstream medije da njihovi izvori iz Sirije, koji su na terenu - nisu kredibilni, te da su kompromitirani.

"U više navrata sam posjetila Homs, Maaloulu. Latakiju, Tartus i Alep. Podrška naroda za njihovu Vladu je stvarna. Sve ono što čujete i čitate u korporativnim medijima je potpuno suprotno. BBC, Guardian, CNN, New York Times i drugi - sve što čitate je suprotno od stvarnosti. Mediji žele zavarati javnost demonizirajući Asada i mijenjajući činjenice o ruskoj podršci za Damask. Koje internacionalne organizacije su na terenu u Istočnom Alepu? Reći ću vam, nema ih! Novinske organizacije se oslanjaju na Sirijski Opservatorij za ljudska prava (SOHR), koji se nalazi u Coventryju, a njima upravlja jedan čovjek. Informacije se baziraju na temelju kompromitiranih skupina poput Bijelih kaciga", poručila je - dodavši da masa ljudi u Siriji, Alepu - uopće nikada nije čula za tu organizaciju Bijele kacige.

"Oni su navodno neutralni, a opet su prijavljeni da hodaju sa puškama, i stoje na tijelima mrtve djece", oštro je osudila novinarka ovu organizaciju. Također, kazala je da se mnoga svjedočenja recikliraju, i da se iste osobe navode kao svjedoci u različitim periodima - sa istim svjedočenjem. Osudila je i pisanje New York Timesa, ali i Democracy Now-a, koji se drže stava da je u Siriji aktivan građanski rat, i da su protesti bili mirni, nenaoružani do 2012. godine. Video njenog izlaganja sa prijevodom pogledajte u prilogu.

Potpuno je jasno. Zna se tko je osnovao Bijele kacige i tko i sa koliko novaca ih financira. Oni su zapravo po danu humanitarci, a noću vampiri ili najgore monstruozne ubojice. Sad se ista stvar događa, a svi mainstream mediji koji su u vlasništvu židocionista skriptirano prenose laž da je Assad izvršio kemijski napad na pobunjenike. Naravno, jedan od najaktivnijih za napad na Siriju je Rothschildova instalirana krpa francuski predsjednik Macron koji će vjerojatno i pokrenuti akciju na legalnu sirijsku vlast kako bi isprovocirali Rusiju nakon čega bi moglo doći do glaobalnog rata što je i cilj Komiteta 300 ili 13 psihopatskih obitelji za koje kažu da vladaju svijetom. A sve sa ciljem kako bi ponovno nastao stampedo izbjeglica.

Scenario koji smo već vidjeli. Naši izvori kažu da je planirano sa Bliskog istoka preseliti 5 -7 milijuna izbjeglica, sa njima i ISIS-ovih terorista, u naše tople krajeve:  Srbiju, Hrvatsku, BiH i Crnu Goru.

Naravno, već su blokirali video!

NAJNOVIJA VIJEST! 

http://yournewswire.com/un-inspector-assad-not-responsible-chemical-attack/

/Glavni inspektor UN-a: Assad nije odgovoran za napad kemijskim oružjem!

 

 

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – hrvatskih političara na vlasti i pri vlasti (cionista), koji otvoreno rade protiv interesa hrvatskog naroda! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: