person_outline
search
hrendeitpt
HDZ nezaustavljivo tone, a Istanbulska konvencija će mu presuditi!
lijeva ruka na srcu a desna u našem džepu
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 9879 times

HDZ nezaustavljivo tone, a Istanbulska konvencija će mu presuditi!

Hobotnice love u mraku ili polumraku kamuflirane svim bojama i oblicima. Ako ih se uoči i osvijetli puštaju tintu da prikriju bijeg u skrovište. U tom Lex Agrokoru piše da vlade i države nema više. Nismo uzalud sklopili ugovor sa EU (čitaj: đavlom).

GAZDA piše: "Svih sam ovih godina, pa i u posljednjim izrazito izazovnim trenucima, davao svoj maksimum kako bi osigurali stabilnost kompanije (čitaj: HDZ-a), kako bi sačuvali preko 60 tisuća radnih mjesta (čitaj: robova) te osigurali opstojnost i prosperitet čitavog Agrokor koncerna (čitaj: HDZ-a)......Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije (čitaj: HDZ-a i svoga bogatstva), stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio (čitaj: OPLJAČKAO) danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi (čitaj: HDZ-u)."

Kako je od Brisela oktroirani premijer u saboru spočitnuo Zagorcima da ne razumiju Hrvatski novogovor koji je nastudirao do ekspertne razine, a gdje drugdje nego u svojoj postojbini Briselu, gdje se ispilio iz kukavičjeg jajeta, moralo se prevesti neke pojmove. Nadamo se da će Zagorci ma gdje bili, Međimurci i drugi sada razumjeti poantu. Što zaključiti: "Bog dao,bog uzeo!" No nije tako! Imovinu je Gazda otpremio u Nizozemsku i na mnoge nepoznate lokacije a Hrvatskoj ostavio veće dugove nego što sva imovina vrijedi.

Naivci misle da će se naplatiti iz Kulmerovih dvora. To je blef za skretanje pažnje dok se izgrade širom razbacane zemunice za skrivanje blaga. Točka na i još nije stavljena, mada se mora priznati da se Gazda povukao u velikom stilu i u punoj slavi i punih džepova. Prisilio je uz pomoć banaka, Anemičara i "zlu vješticu" da napišu samo za njega novi - stari zakon nazvan od milja Lex Agrokor, koji je originalno donijet još u bivšoj državi kao Zakon o prisilnoj upravi za njegovog tateka i slične a sada izvučen iz naftalina.

Zato je toliko važno osigurati nesmetani pristup arhivima; da se prikriju tragovi a i popovi-udbaši. Anemičar je "urbi et orbi" objavio da je zakon namijenjen spašavanju radnika i dobavljača koji moraju plaćati poreze i na Agrokorove dugove. Pri tome je anemični po Vrdoljaku nazvan lažljivac, drsko i dresirano gledao pravo u oči kamere. Njegov prethodnik to nije mogao, već je pogled uvijek autistički usmjeravao u pod ili u stranu, pa se odmah prepoznavalo obmanu. Zato se nije dugo održao. Ovaj anemičar pak očito laže besprijekorno i bez mane,staklenog pokeraškog pogleda.

Veća hipokrizija do sada nije zabilježena. Dezertera se ne tiče što je bilo prije njega, a što će biti poslije njega. Bitno je samo njegovo danas, hrabro laganje i bezgranično pljačkanje i posljednje imovine, na džeparski način, dok te s podsmjehom gleda u oči. Svi ti jadni dobavljači su sa đavolom tikve sadili, pa sad ih neka i beru. Svi ti radnici su odustali od svog dostojanstava, radi par Gazdinih groša i postali sluge radeći za Gazdu. Prodali su svoja imanja kako ne bi radili za sebe. Stoje napuštene i ruševne kuće i zakorovljuju se oranice naših predaka. Strše i Gazdine ruševine iz vremena dok je radio, prije nego se ogazdio.

Gazda je vratio Agrokor državi iako ga nikada nije realno imao. Bio je samo Gazda sa ovlastima gubernatora. Državi je ostavio dugove a sebi profit koji se sastoji od obaveznih 10 % na vrijednost plus obilat zasada nepoznati bonus što je uobičajena praksa svih vladajućih. Gazda je prepotentno uvjeren da je dobročinitelj, jer nas je iz usluge i milosti on pljačkao, umjesto direktno nemilosrdne lihvarske banke. Igrao je ulogu Gazde 40 godina što je dokaz očite intelektualne potkapacitiranosti Hrvata ili totalitarne diktature koja ga je štitila.

cms image 000063528 700x350c

Lijeva ruka je uvijek na srcu, a desna nikako da izađe iz džepa poreznih obveznika 

Hobotnice love u mraku ili polumraku kamuflirane svim bojama i oblicima. Ako ih se uoči i osvijetli puštaju tintu da prikriju bijeg u skrovište. U tom Lex Agrokoru piše da vlade i države nema više. Nismo uzalud sklopili ugovor sa EU (čitaj: đavlom). Da li će sada doći do povlačenja i gazdine cijele familije i uvezanih kumova, rodijaka i guzoliza i ostalih korpara ostaje za vidjeti. Najveća opasnost možda prijeti Agrokorovom muzeju voštanih figura isluženih političara, ministara, guvernera i ostale žgadije, dobrano načete moljcima.

Hoće li se to poslije izbora protegnuti i na Zagrebački holding kojim sada vlada mumija iste vrste i na jednak način? Gazdinstvo je palo a Gazdizam i Globalizam ostali. Hoće li Gazda i njegovi završiti na đubrištu (čitaj Remetincu) ili tamo odakle su došli i nastaviti gdje su počeli s "Lula i kamiša". Klepetane vrati se doma. Više te Gazda neće uznemiravati. Blago je bilo, i jest lako gomilati uz HDZ-ovu dopusnicu, koja otvara sva vrata i abolira od svih zakona namijenjenih samo stoci sitnog zuba. Gazde ne plaćaju poreze, legionari ne plaćaju poreze. Poreze plaća samo sirotinja (euloti) i budale.

Gazde slobodno izdaju mjenice bez pokrića, koje na kraju plaćaju nesvjesne žrtve sve po inovativnom modelu Abdića i Agrokomerca. Gazda je vrhunski korifej HDZ-a i njegove tvorevine Kleptomanske totalitarističke Hrvatske.

Pokrenuti izvidi policije, koja uzgred ima reputaciju da i sama sebe pljačka, predstavlja vrhunsku travestiju u režiji Vodećeg mostovca. Tresla se brda rodio se miš, odnosno alibi za nečinjenje. Kardinali i biskupi šute,osladili su i oni brke. Uskoro će na uskrsne mise i propovijedi. Hoće li zazivati uskrsnuće novog gazde ili promijeniti politički kredo i steći novu savjest. To će biti prilika se opet pokaže pravo lice. Hoće li shvatiti Sotonine obmane ili će i dalje pjevati Sotonske stihove i pomagati katolicima da slijede Sotoni zaprisegnute političare. Hoće li se vratiti Kristovom nauku ili nastaviti propovijedati za Judine škude?

O povijesnim reminiscencija ne bih ovom prigodom. Iako poslovica kaže "Historia est magistra vitae" čitatelji ne vole povijest još iz školskih klupa Povijest se piše za vladare i vojskovođe za ratne pobjednike. Pobjednici su zato spaljivali biblioteke,arhive, rušili spomenike a po potrebi i ljude te sve što nije odgovaralo njihovoj slavi i vladi. Čine to i danas. Povjesničari su izmišljali povijest, kao što danas novinari moraju izmišljati stvarnost, u kojoj su istina i drukčije mišljenje gotovo nedohvatljivi.

Dok pišem ova razmatranja osjećam se kao da čeprkam po govnima čiji me smrad sve više zahvaća. Taj smrad ne uspijevam sprati a ni prekriti kolonjskom vodom. Taj smrad pršti i vrišti po meni i iz svih ekrana, tiskovina, kanala i frekvencija i stvara u meni i bijes i ljutnju, generira psovke i osjećaj nemoći odbrane u isto vrijeme.

Gubim se u tom vrtlogu tražeći izlaz, spokoj i mir .

Autor: A.Hruperovm

HDZ s Plenkovićem nezustavljivo tone, a 'ratifikcija' Istanbulske konvencija će ih pokopati!

NAPOMENA: Zbog istinite objave koju smo prenijeli na našu facebook stranicu: ''Glavni izraelski rabin Yitzhak Yosef izjavio je kako su crnci niža rasa, majmuni i crnču*e'', fejzbukovo predstavništvo u Zagrebu blokiralo nas je na 30 dana pa ne možemo do daljnjega objave postavljati na našu facebook stranicu 'Istinom protiv laži', gdje ste ih komentirali.

Čitajte i dijelite objave sa našeg portala jer su istina i vjera naše i vaše oružje protiv zajedničkog neprijatelja - cionista!   http://istinomprotivlazi.com

 

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: