person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6413 times

Plenkoviću se ne smije više vjerovati jer HDZ-ove 'elitne jabuke' ne padaju daleko od stabla.

Voda je došla do grla, a Istanbulska će presuditi Plenkoviću ili HDZ-u. Rješenja za Hrvatsku ima ali ga ne žele većina zastupnika u hrvatskom saboru koji su i najodgovorniji za stanje u državi. A većina su uvijek bili zastupnici iz redova HDZ-a, SDP-a, HNS-a i njihovi sateliti. Plenković ovih dana pokušava u svom smirenom stilu obmaniti kako hrvatski narod tako i HDZ-ove zastupnike u saboru koji bi trebali verificirati neupitno sotonsku Istanbulsku konvenciju. 

Još nam je u sjećanju  rasprava o 'genijalnom' zakonu 'Lex Agrokoru', odnosno  spašavanju lopova, ubojice (GMO-om je trovao hrvatski narod)  i prevaranta Ivice Todorića koji je 2015. godine počistio sve hipoteke sa kompletne privatne imovine,  a prebacio sve dugove na tvrtke koje je kupovao za 1 kunu. Novce je iznio vani a tvrtke, koje su hrvatski građani desetljećima stvarali, ostavio u dugovima koje će na kraju sanirati hrvatski narod, odnosno porezni obveznici.

Plenković i Sanader su odradili glavni dio posla oko ulaska Hrvatske u zločinačku EU tvorevinu!

Nigel Farage, najglasniji euroskeptik u EP-u, svojevremeno je optužio HDZ-ova europarlamentarca Andreja Plenkovića da je desna ruka Ivi Sanaderu koji je zagovarao ulazak hrvatske u EU. Što je Farage tada rekao za Večernji list? 

''Čestitam gospodinu Andreju Plenkoviću što si je osigurao visoko plaćen posao za kojim je uvijek čeznuo. Nažalost, građani Hrvatske neće osobno steći takvo bogatstvo kakvo će on steći od ulaska Hrvatske u EU. Ja sam, da bih postao političar i član EP-a, pristao na veliko smanjenje plaće. Upravo suprotno dogodilo se s gospodinom Plenkovićem koji je prodao hrvatsku demokraciju i nezavisnost te iz toga izvukao dobro plaćen posao''.

Britanski zastupnik dodao je kako zna da je Plenković služio''kao desna ruka'' bivšem premijeru Ivi Sanaderu koji je pregovarao o članstvu u EU. Farage je, podsjetimo na plenarnoj sjednici EP-a kritizirao EU što je ''zabio svoju zastavu na hrvatsko tlo'' te optužio hrvatske političare da su ''prodali svoju zemlju zbog osobnih interesa, da bi bili na većoj pozornici.'' 

Jadranka Kosor i Ivo Josipović su protuustavnim potpisom Lisabonskog ugovora (slično Rapalskom ugovoru) stavili točku na 'i' hrvatskoj neovisnosti. Protuustavnim ulaskom u novu asocijaciju, tvorevinu EU, koje se premijer Plenković drži kao pijanac plota, zapravo se zaštitila novokomponirana elita koja je učestvovala u privatizacijskoj pljački, odnosno ulaskom u EU zabetonirala se pljačka narodnog vlasništva (per capita). 

Zato je Plenković progurao i gura 'Lex Agrokor' kako bi spasio sve one odgovorne za ovu nezapamčenu pljačku resursa hrvatskih građana. Agrokor je bio i HDZ-ov glavni sponzor. Jedino je ostala nepoznanica, nakon što je Todorić mirno odšetao u London, koliko će 'Lex Agrokor' koštati hrvatske porezne obveznike. Žalosno je bilo slušati HDZ-ovu glavnu saborsku ludu Branka Bačića koji je tako prozirno, glupo i paušalno pravdao ovaj lopovski zakon. A bilo je i onih poput dr. Dodiga koji nisu imali pojma što je to 'Lex Agrokor' i što se događa.

Andrej Plenković je također širom otvorio vrata i Monsantu nakon što su HDZ-ovce sa svojim partnerima i nekoliko gremijevih SDP-ovaca izglasali famoznu uredbu tzv. ''Koegzistenciju GMO-a i organske hrane''. 

Voda je došla do grla, a Istanbulska konvencija  će presuditi Plenkoviću ili HDZ-u. Rješenja za Hrvatsku ima ali ga ne žele većina zastupnika u hrvatskom saboru koji su i najodgovorniji za stanje u državi. A većina su uvijek bili zastupnici iz redova HDZ-a, SDP-a, HNS-a i njihovih satelita ili spam zastupnika (ucjenjenih ili tko da više).

Plenković ovih dana pokušava, u svojoj poznatoj smirenoj, frigidnoj maniri, obmanuti, HDZ-ove saborske zastupnike kako bi verificirali, neupitno sotonsku, Istanbulsku konvenciju. Jer njega ne zanima narod, ničije mišljenje, stav, argumenti, on je najpametniji. 

Zato se Andreju Plenkoviću ne smije više vjerovati jer HDZ-ove 'elitne jabuke' ne padaju daleko od stabla.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: