person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 36585 times

Sve više i više hrvatskih građana umire od trovanja uvezene GMO hrane koja se i dalje ne obilježava na policama!

Opljačkali su nas, raseljavaju nas, truju nas, ubijaju nas, dovesti će nam i migrante teroriste, a mi i dalje šutimo 

Dok Rusija, Mađarska, Danska... prometovanje GMO otrovima smatraju terorističkim aktom ''naša vlada'' servira na dlan Monsanto - Bayeru cijelu Slavoniju. Iseljavanje vrijednih Slavonaca sasvim je dovoljan pokazatelj kojim smjerom vozi i ova vlada. Hrvatska će biti europski centar proizvodnje GMO sjemena (čitaj otrova) i budući hot spot za izbjeglice i među njima prokrivene teroriste. Narod, crkva i tzv. hrvatski zastupnici šute!

13102625 861106164001521 3394853753355838975 n

Svatko odlučuje o svojoj sudbini, ali nije u pitanju samo sudbina svakog ponaosob. U pitanju je sudbina naše djece i njihove budućnosti. Jer, šutnja, na sve ovo što se događa u Hrvatskoj, je i znak odobravanja. Stoga za sva događanja nisu krive samo komunističko -.cionističko mafijaška oligarhija  koja godinama upravlja državom nego i svi mi koji na ovo gledamo kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći.

Neće proći samo od sebe!

U siječnju 2017.godine u Hrvatskoj je, prema preliminarnim podacima Državnog zavoda za statistiku, umrla 6441 osoba - više nego u ijednom mjesecu od 1990. do danas. Čak 42 posto više nego godinu dana ranije, a nije se dogodila nikakva smrtonosna epidemija, niti je započeo rat!

''Hrvatski'' veliki stručnjaci dr. Čipi, dr. Stevanović....

Ovakvu iznimno visoku smrtnost ''hrvatski stručnjaci“ pripisuju jakoj hladnoći zime te prilično jakoj gripi - pojavama koje imaju ključni utjecaj na smrtnost starije, a i sve mlađe populacije, lažući da sezonski utjecaji, prije svega gripa i hladnoća, imaju velik učinak na mortalitet, osobito osoba starijih od 70 godina. 

U 2015. je zabilježen najveći broj umrlih još od ratne 1991. Štoviše, riječ je o drugom najvećem broju umrlih u posljednjih 70 godina! U siječnju 2017. u samo jednom mjesecu broj umrlih nadmašio je broj rođenih za 3209 osoba, što je dvostruko više od prosječnog negativnog prirodnog prirasta u desetogodišnjem periodu od 2006. do 2016. godine. Drugim riječima, samo tijekom siječnja prirodnim putem (bez uključivanja broja odseljenih) Hrvatska se smanjila za ukupno stanovništvo jedne općine.

''Nisam upoznat s ovim podacima, no svakako ćemo tu temu staviti na stol te analizirati što je točno utjecalo na ovako visoku brojku. Prvi podaci za siječanj pokazuju pak da bi se trend pada očekivanog trajanja života mogao nastaviti jer je došlo do jakog porasta broja umrlih, najvjerojatnije zbog hladnog vala i epidemije gripe'' - laže dr. Čipin.

''Moguće je da ulazimo u razdoblje gdje bi sezonske epidemije i ekstremnije vremenske prilike, poput hladnih i toplinskih valova, mogli imati jači učinak'', kaže - laže i drugi plaćenik dr. Ranko Stevanović, voditelj Službe za javno zdravstvo HZJZ-a. Ovako isto papa Franjo i globalisti govore o globalnom zatopljenju krijući da je glavni uzrok povećanja ugljičnog dioksida chemtrails koji, inicirajući sve velike požare, uništava borovinu - najvećeg proizvođača kisika! 

Opljačkali su nas, raseljavaju nas, truju nas GMO-om, ubijaju nas (Hrvatska je na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti - vidi grafikon), a dovesti će nam i migrante, s njima i teroriste. 

mhrvatska br1. karcogen

A mi i dalje uporno šutimo. Zašto?

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: