person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15846 times

Što se mora još dogoditi da hrvatski narod shvati da ga vlast (HDZ) i lažna oporba (SDP) planski truju!

Svako malo imamo novi slučaj uvoza zaraženog mesa. Mislite li da je to slučajno?

Ivan Lovrinović, saborski zastupnik stranke Promijenimo Hrvatsku,još prije 2 godine  zatražio je od Vlade očitovanje  zbog  uvoza golemih količina mesa upitne kvalitete iz Brazila, dok domaća proizvodnja propada. Rekao je:

Slučaj zdravstveno upitnog mesa pokrenut je velikom saveznom policijskom akcijom u Brazilu u kojoj su pronađeni dokazi da su radnici u pojedinim tvornicama nekoliko godina za tržište pakirali pokvarene i nekvalitetne proizvode. Savezna policija je u šest brazilskih država pretražila proizvodne pogone brojnih tvornica i uhitila više od trideset osoba.

"Uvozi se meso sumnjive kvalitete, a zapostavlja zdrava hrvatska proizvodnja. 2016-te  godine Hrvatska je iz Brazila uvezla hrane, većinom mesa, u vrijednosti od čak pola milijarde kuna! Kad netko iz dalekog Brazila uvozi toliko hrane, to znači da ta hrana iz nekog razloga mora biti jeftina u nabavi. Ne želim prejudicirati, ali to je ozbiljno pitanje.Hrvatska svake godine za 2,5 milijardi eura uveze hrane, a taj se iznos iz godine u godinu povećava".

Vlada je suspendirala više od 30 viših državnih službenika koji su trebali uočiti i sankcionirati nehigijenske i ilegalne prakse te su trenutačno pod istragom za korupciju. Brojni su pogoni za pakiranje mesa zatvoreni, a još 21 je pod istragom.Istražitelji navode da su pojedini direktori podmitili zdravstvene inspektore i političare radi dobivanja državnih dozvola za svoje proizvode. Optužili su više od trideset kompanija za brojne higijenske propuste. Među njima su i JBS, najveći svjetski izvoznik govedine, te BRF, vodeći svjetski proizvođač mesa od peradi.

 

To "meso" koje je uvozio Todorić, a kupovao hrvatski narod  glavni uzrok što je Hrvatska nekad najzdravija europska nacija sada na prvom mjestu u Europi po smrtnosti od tumora.

Slučajevi sa zaraženim mesom postali su naša svakodnevnica.

Do kada ćemo šutjeti i dozvoljavati komunističko - cionističkim svinjama da nas pljačkaju, truju chemtrailsom i GMO "hranom"?

 

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: