person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1015 times

Eshumirajte žrtve pa ćemo konačno doznati tko su ubijeni i koliko ih ima!

Za Bleiburg, Jasenovac, Srb, Hude jame i ostale likvidacije Hrvata, odgovorni su isključivo Židovi, točnije cionisti.  Tužba od 3,5 milijardi dolara za naknadu štete odlična  je prilika da eshumiramo žrtve i doznamo istinu koja se razotkriti upravo njih, počinitelje svih masovnih likvidacija Hrvata nakon završenog drugog svjetskog rata.

Hrvatskoj je stigla skupna tužba za naknadu štete koju su navodno hrvatski Srbi, Romi i Židovi pretrpjeli tijekom Drugoga svjetskog rata. Zanimljivo, nema Hrvata!? Radi se o postupku koji je pokrenut pred Okružnim sudom u Chicagu od strane nekoliko osoba koje traže odštetu u visini od 3,5 milijardi dolara za žrtve, njihove nasljednike i rodbinu.

No, ne radi se samo o naknadi materijalne štete vezane za oduzetu imovinu nego i nematerijalne štete koju su pretrpjele žrtve ustaških logora. Tužitelji tvrde da je za tu štetu odgovorna Hrvatska kao pravna slijednica NDH. Tužba je pristigla putem američkog veleposlanstva što je potvrdilo i Ministarstvo vanjskih poslova, piše Večernji list.

Iako je na prvi momenat iritantna tužba ona je zapravo odlična vijest za Hrvatsku jer konačno otvara dugo zabranjenu temu: Tko se zapravo nalazi ispod spomenika Jasenovac i koliko ih je ubijeno!?

Mi znamo da je Jasenovac bio radni logor (i sam Mesić je to potvrdio) u kojem su bili Hrvati, mali broj Srba i Romi. Židova nije bilo jer su oni i odgovorni za sve Hrvate ubijene nakon završenog 2.Svjetskog rata. Predsjednik Hrvatskog sabora u vrijeme tih događanja bio je Židov Ivan Stevo Krajačić od koga je zazirao i sam Tito, također Židov pravog imena Valter Weiss. Tito nikada nije došao u Jasenovac jer se stidio onoga što su njegovi učinili!

Ne zaboravimo da je u Beogradu zakopan bez obilježja što je obilježje ukopa Židova, dakle bez partizanske zvijezde. Uostalom, zar bi Karačić dozvolio ubijanje Židova? Jedino pod uvjetom da se Židovi prikažu žrtvama kao što su  se prikazali svjetskim žrtvama zbog holokausta, a zapravo su cionisti žrtvovali siromašne poljske Židove koje je Soros slao u Auschwitz.

Da zaključimo: Za Bleiburg, Jasenovac, Srb, Hude jame i ostale likvidacije Hrvata, isključivo su odgovorni Židovi, točnije cionisti. Tužba je odlična prilika da eshumiramo žrtve i doznamo istinu koja će razotkriti upravo njih - počinitelje svih masovnih likvidacija Hrvata nakon završenog drugog svjetskog rata.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: