person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 19243 times

Svi predsjednici, premijeri i zastupnici su krivi što su ubojice i lopovi na slobodi, a nestali, ni nakon 27 godina, nisu pronađeni!

''Naša'' predsjednica nikako da lupne šakom o stol, da lupne po Rothschildu i vrati HNB, da lupne po zastupnicima... lakše je lupati po botiljama i lososima. I sve zaboraviti. I ne kopati više! Tko je jamio, jamio je. Tko je popušio, popušio je!

Milošević, Tuđman i Izetbegović su ratni profiteri čije opljačkane novce iz bivših republika danas uživaju njihovi nasljednici. Miloševići su sa novcima pobjegli u Rusiju, Izetbegovićev sin Bakir nemilice ih troši, a Tuđmanovi nasljednici navodno žive skromno, iako je poznato da je početkom 90-ih Tuđmanov unuk Dejan Košutić, sa tada velikih milijun DM, otvorio Kaptol banku, a Tuđmanova kćerka Nevenka ima 'ušteđeno' na RBA računu 5.418,000 eura. Rušenje Jugoslavije su, kao i uvijek u povijesti svih ratova, inicirali Englezi i Amerikanci. Tuđman, i Milošević su morali odraditi zadane dionice, a Boban i politički vrh hercegovačkog HDZ-a, inicirati sukobe u BiH. 

Englezi i Amerikanci su Slavoniju i Vojvodinu dogovorili za Monsanto. Posjet princa Charlesa (jednog od glavnih dioničara Monsanta) Slavoniji i Vojvodini, samo je potvrdio da je Slavonija prodata. No, sve planove im je pokvarila (odgodila) dugotrajna obrana branitelja Vukovara (plan je bio da se Vukovar riješi za 7 dana) i velika međunarodna osuda zbog vukovarskog genocida.

Što su ratne vođe radile dok se ubijalo, palilo i silovalo?

Usred rata, raznoraznih vojski, paravojski, plaćenika, klanja, ubijanja, silovanja, paleži sela i crkvi, pljački... troje ratnih vođa Hrvata, Srba i Bošnjaka, Tuđman, Milošević i Izetbegović imaju zajedničke banke u inozemstvu i zajedničke bankovne račune za obavljanje raznoraznih transakcija. Za Miloševića nisu prali novce, kao što režimski mediji pokušavaju prikazati, ni Rusi ni Kinezi ni Grci, nego ' braća' Hrvati! 

Financijski transferi su išli Beograd-Cipar, Cipar-Zagreb,na tajni račun kod zagrebačke banke koji je dalje transferiran u 'Anglo Yugoslav bank limited' u Londonu, 'Bank Franco Yugoslav' u Parizu, 'IHB internacional handelsbank Ag' u Frankfurtu i 'Adria bank AG' u Beču, poznatoj udbaškoj banci koja je likvidirana čim se počelo njuškati po njoj.

15799427 304

Usred rata, dva glavna lidera i krojača naših sudbina 'ljuti suparnici' Tuđman i Milošević, bili su većinski suvlasnici banke 'Bank Franco Yugoslav' u Parizu, a za zajedničkog predsjednika banke postavili su Miloševićevog brata, Boru Miloševića!!
Nakon ovog saznanja čovjek uistinu mora progutati knedlu i sjetiti se svih onih koji su poginuli, ranjenih, 100 postotnih invalida, silovanih žena i svih onih koji su kasnije nastradali od postavljenih mina, ili sebi oduzeli život, kao i svih osiromašenih građana, ovršenih, bez posla i budućnosti!

Je li vrijedilo 'Imamo Hrvatsku'?

Republike su se mogle mirnim putem razdvojiti jer je to Ustav SFRJ dozvoljavao! Kako je mogla Slovenija bez žrtava izaći iz Jugoslavije!? No, mi nemamo Hrvatsku! Za to se potrudila korporativna fašistička organizacija HDZSDP, koja nas je protuustavnim potpisom Lisabonskog ugovora (Kosor-Josipović), bez da je prethodno održan narodni referendum, priključila drugoj asocijaciji - Rothschildovoj privatnoj tvorevini tzv. Europskoj uniji.

Referendumom smo zašli iz Jugoslavije, a bez referenduma, iako je po Ustavu RH bio obvezan, smo ušli u sto puta goru asocijaciju! Potpisom Lisabonskog ugovora prestali smo biti neovisni. Naknadni referendum Da ili NE u EU, samo je pro forme održan. Nažalost, to hrvatski građani, posebice oni koji još uvijek glasaju za ''domoljubni'' HDZ ili za SDP-ove ''antifašiste'', neće, ne mogu ili jednostavno ne žele priznati da su to dvije veleizdajničke stranke ili dva lica iste kovanice. Jer, priznali bi svoju 27-godišnju glupost!

Konstituirajuca Sabor 2016

Jedni te isti (HDZ i SDP) samo se rotiraju, a za osvježenje, u svoj kokošinjac, ubace i ponekog novog pijevca 

Pa ćemo još jednom ponoviti: Hrvatska nije neovisna država! Ni pravno, ni ekonomski ni teritorijalno!

Dakle, svih ratnih godina 92.,93.,94., hrvatska vlada, po nalogu Franje Tuđmana, paralelno sa srpskom vladom, po nalogu Slobodana Miloševića, donosi odluke o dokapitalizaciji banaka u inozemstvu i rade preko tih banaka kao da se ništa nije dogodilo. Hrvoje Šarinić, koji je više od 20 puta odlazio kod Miloševića, jedan je od potpisnika tajnih računa u Villachu. Iz Jugoslavije je, što se zna, izneseno najmanje 150 milijardi eura i to, oko 47,7 milijardi eura iz Hrvatske, 55 milijardi eura iz Srbije, 50 milijardi iz Slovenije, oko 10 milijardi eura iz BiH i 3 milijarde eura iz Crne Gore, a operacija izvlačenja novca već je započela krajem 80-ih i početkom 90-ih.

Kada se počelo otkrivati i kada se doznalo da bi se sredstva trebala vratiti državama, režim u Beogradu i Zagrebu odlučuju ta sredstva prebaciti na objedinjene tajne račune pod kontrolom Hypo grupe. U toj mafijaškoj mreži imenovali su 20-tak povjerenika. Glavni koordinator za Hrvatsku bio je ratni premijer i profiter Franjo Gregurić,

Na povjerenike su se otvarali šifrirani računi, a istovremeno sa Hypo grupom potpisivali skrbnički Ugovori. Potpisivanjem tih Ugovora Hypo grupa postaje skrbnik i može te novce dalje reinvestirati u svoje operacije na Balkanu kao svoj vlastiti novac.Tako je Banka Hypo Klagenfurt, koja je imala temeljni kapital 25 milijuna eura, plasirala 50 milijardi eura investicija!! Niti jedna istraga ( istraživali su istražitelji iz Njemačke, Austrije, Švicarske) nije dokazala porijeklo novca?

Naravno da nije, jer su 'veliki' igrači u igri. A koji to lopovi vole priznati pljačku, nezapamćenu u novijoj europskoj povijesti, i vratiti novac vlasnicima - narodu! Naravno, da to ne odgovara ni Rothschildovoj tvorevini Europskoj uniji. Kada su novci 'odlazili' iz bivših jugoslavenskih republika, Bruxelless je zatvarao oči. Europska komisija pere ruke iako bi morala pokrenuti istražne radnje i imenovati europskog državnog odvjetnika.

Oni su jednostavno pilatski oprali ruke i prebacili sve na domaće pravosuđe, itekako svjesni kakvo je domaće pravosuđe. Danas vidimo novokomponirane milijunaše koji su se obogatili preko noći i nitko ne odgovara za pljačku! Zašto ih se ne može tužiti? Pa zato što su sve isplanirali prije nego su dogovorili rat. Lopovi su poništili ovaj zakon i mirno krenuli u pljačku:

Zakon o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine (“Narodne novine”, br. XX/90), donijela je Račanova partija 1990, prije nego je priznata Hrvatska. Potpuno je jasno da SDP i HDZ, po Rothschildovoj direktivi, rade sve usklađeno!

SABOR SOCIJALISTIČKE REPUBLIKE HRVATSKE
Na temelju člana 389 Ustava Socijalističke Republike Hrvatske, donosim
UKAZ o proglašenju Zakona o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine

Proglašava se Zakon o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine koji je Sabor Socijalističke Republike Hrvatske donio na sjednicama Vijeća udruženog rada 26. travnja, Vijeća općina 26. travnja i Društveno-političkog vijeća 26. travnja 1990. godine.

Klasa: 011-01/90-01/61
Ur. broj : 71-90-1
Zagreb, 27. travnja 1990.
Predsjednik Predsjedništva SR Hrvatske
Ivo Latin, v. r.

Svojevremena izjava predsjednice Kolinde kako DORH ne bi trebao istraživati afere u prošlosti, zgrozila je javnost. Što je tada rekla, i ostala živa?

"Nažalost, ovo neprestano vađenje nekakvih kostura iz ormara i dalje vodi ka eroziji povjerenja građana u političare i institucije. Ovo je slučaj koji pokazuje da bi se DORH trebao baviti istragama o onome što se događa danas, a ne se neprestano vraćati godinama i godinama u prošlost".

ppp

Nikako da šakom lupne o stol...lakše je po botiljama i lososima

Jasno, za nju prošlost ne postoji. Ali postoji sadašnjost u kojoj bake za komunalni dug od 80 kuna idu četiri dana u zatvor, za dug od stotinjak kuna nepokretnim staricama se isključuje struja, ovršna mafija u dogovoru sa pravosuđem, za minorne dugove i bez znanja vlasnika, prodaje im stanove, kumice se drakonski kažnjavaju ako ispred kuće prodaju malo salate, mrkve, kapule za prehraniti se... i tako dalje... i tako dalje...

Predsjednice, je li čitate komentare građana? Pa Vama više nitko ne vjeruje! Isto tako nitko ne vjeruje ni zastupnicima u saboru. 

Što sada planirate sa svojim partizanima iz BiH i Srbije?

Izazivanje novih ratnih sukoba? Jesu li zato stalno otvorene teme o ustašama, četnicima, balijama, islamskim teroristima? Savršena podloga za rasplamsavanje strasti opljačkanog i osiromašenog, jednog, drugog i trećeg naroda. Treba inicirati novi rat da bi se zabetonirala pljačka, jer stalno iskaču novi kosturi iz DORH-ovih ormara.

A Vi predsjednice, očito ne volite kosti? Više volite losose!

Predsjednice, rat je dogovoren da bi se narodno vlasništvo (per capitta) opljačkalo. Lopovi se moraju procesuirati kad - tad. To traži pravda, narod, naš Bog. Naravno, ne Vaš Lucifer. Jer je poginulo mnogo nevinih hrvatskih građana i za mnoge se, ni nakon 27 godina, ne zna gdje su im kosti. I majke ih ne mogu oplakivati.

Zastupnici, kao predstavnici svih hrvatskih građana,  najviše su odgovorni što su lopovi i ubojice na slobodi, što mirno šetaju, što nisu pronađeni nestali, što nas se truje GMO-om i chemtrailsom, što hoće uvesti obvezno cjepljenje, što smo u dužničkom ropstvu, što ne znamo tko su koncesionari voda, što HNB, žila kucavica svakog naroda nije u našim rukama. 

Naravno, sukrivac u genocidu nad hrvatskim narodom ste i Vi ''naša'' predsjednice, jer  nikako da lupnete šakom o stol, lupnete po Rothschildu da vrati naš HNB, lupnete po zastupnicima... lakše je lupati po botiljama i lososima.  

I sve zaboraviti. I ne kopati više!

Tko je jamio, jamio je, tko je popušio, popušio je.

Izvor: Domagoj Margetić

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: