person_outline
search
hrendeitpt
Todorić je dobio što je i zaslužio, jer nas je dugo godina svjesno trovao!
IvicaTodorić
  • Posted
  • Read 112855 times

Todorić je dobio što je i zaslužio, jer nas je dugo godina svjesno trovao!

Nešto prije Todorićeva pada napisali smo: 'Očito da imamo hrvatsku varijantu slučaja Erin Brockovic. Korporacija 'Agrokor' je hrvatski 'Pacific Gas & Company' ( PG & E), a na Erin Brockovic čekamo godinama. Valjda će se pojaviti prije nego nas Ivica Todorić i njegovi Konzumi sve potruju'

Meso kao prehrambena namirnica koju koristi možda i više od 90% pučanstva Republike Hrvatske jedna je od najvažnijih namirnica i ujedno možda i najtraženija namirnica na tržištu. Ponukani ovom činjenicom istražili smo ono što vjerojatno sve institucije izbjegavaju. Naime, pažnju smo posvetili Agrokor-ovim farmama za uzgoj svinja. Proučili smo čime se hrane i čime "bockaju" svinje od kojih se dobiva "hrvatsko" meso namijenjeno tržištu RH, ali i šire.

Jedno od cjepiva koje nam je "zapela za oko" je Circovac. To je cjepivo kojm se po našim saznanjima bockaju odojci. Nosač ovog cjepiva je THIOMERSAL- spoj žive koji ujedno služi i kao konzervans za cjepivo. Kao što većina zna spojevi žive su izrazito toksični pa tako i ta cjepiva. Živa je teški metal i ona se taloži u jetri i bubrezima životinja.

Iduće cjepivo je Neocolipor. To je cjepivo koje se daje suprasnim krmačama u svrhu zaštite prasadi od neonatalne kolibacioze koju uzrokuje više sojeva Escherichie Coli. Nosač ovog cjepiva je Aluminij. Po onome što saznajemo aluminij može uzrokovati direktno i indirektno mnoge bolesti kao što su tumori, neke degenerativne promjene u stanicama itd. a logika nam nalaže da ono što je štetno za životinje štetno je i za ljude.

Naime, hrana kojom se hrane svinje bogata je genetički modificiranom sojinom sačmom. Ova soja sadrži tvar koja crvene krvne stanice pretvara u ugruške te povećava estrogen. Ne službeno se saznalo da se na farmama kao jedno od glavnih sredstava cjepiva koriste pripravci dobiveni miješanjem samljevenih crijeva umrle prasadi i izmeta svinja, a način aplikacije je peroralno (na usta)!

Kako je Todorić utjecao na floru i faunu?

Prije nego li se i jedna farma na području Baranje, a i šire počela graditi dobila je od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva rješenje o objedinjenim uvjetima zaštite okoliša (na internetu se nalazi za svaku farmu rješenje u pdf formatu). U tom rješenju između ostaloga stoji kako farma koja će se graditi ne narušava floru i faunu. U istom tom rješenju je navedeno kako se postupa sa otpadnim vodama iz dezbarijera i sanitarnim otpadnim vodama te sa fekalijama životinjskog porijekla.

U rješenju je navedeno kako se otpadne vode iz dezbarijera trebaju skladištiti u betonskim vodonepropusnim spremnicima. Na isti način se skladište i sanitarne otpadne vode dok se fekalije životinjskog porijekla sa svim dodacima (dezinficijensi, hrana, voda) skladište u posebnim spremnicima nazvanim gnojevke i na poljoprivredne površine se dostavljaju tek kada odstoje 6 mjeseci.

No, da li je tako?

Naravno da nije! Naime otpadne sanitarne vode i otpadne vode od dezbarijera neškodljivo se ne uklanjaju odvozom već se pumpaju na obližnje njive. Fekalije sa svim primjesama koje se nalaze u gnojevkama često ne dočekaju 6 mjeseci starosti već se pomoću dodatnog stroja na traktorima koji se nazivaju aplikatori "upumpavaju" u tlo na dubinu od oko 70 centimetara!

Takvo nešto nitko ne kontrolira, nitko ne uzima uzorke i nitko ne brine o takvoj vrsti kriminala. Štete nema sada velike no dugoročno je vrlo lako moguće onečišćenje i zasićenje tla štetnim tvarima te na taj način može poremetiti ph tla.

Todorić je otišo iz Hrvatske jer ga nitko nije smio zustaviti. A nije ga smio zaustaviti jer je Hrvatska oteta i (pro)data Njemačkoj i Britaniji, odnosno protuustavno pretvorena u korporaciju Hrvatska d.o.o. Oteli su je u dogovoru sa domaćim židokonvertitima da bi nas zajedno porobljavali, lihvarili trovali, jednom rječju, provodili Agendu 21 (depopulaciju stanovništva) koju su potpisale HDZ-ova, a potvrdila 2012-te Milanovićeva vlada.

Je li Plenković mogao nešto učiniti, odnosno uhititi ubojicu Todorića, teško je prosuditi. Jer Monsantova mafija spremna je na sve, zato su i kupili (s novcima bez pokrića) sve glavne medije. Plenković je jednom izjavio da nitko ne može utjecati na njega. Oni koji ga poznaju kažu nam da nije koruptivan. Vrijeme će sve pokazati kao što je pokazalo i za Mesića, Josipovića, Kosor, Milanovića, Oreškovića, uskoro i Kolinde... koje hrvatski građani ne bi birali ni za predsjednike stanara u zgradama.

Izvor: Trag istine

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

(50 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: