person_outline
search
hrendeitpt
Jedini posao ovih, (HDZ, SDP, HNS, IDS) europarlamentaraca bila je izdaja nacionalnih interesa i za to smo ih mi porezni obveznici plaćali više od 100 tisuća kuna mjesečno! Trend će se nastaviti jer ih je APIS ubacio najmanje 4!
headline: betrayal of national interests is a job of eu parliamentairans and croatian representatives!
  • Posted
  • Read 18616 times

Jedini posao ovih, (HDZ, SDP, HNS, IDS) europarlamentaraca bila je izdaja nacionalnih interesa i za to smo ih mi porezni obveznici plaćali više od 100 tisuća kuna mjesečno! Trend će se nastaviti jer ih je APIS ubacio najmanje 4!

Oni su zapravo ''masno'' plaćeni da služe kao ukras 'EU demokracijce', a sve odlučuje i odluke donosi Europska komisija koju ne bira ni parlament ni građani zemalja članica EU-a. Već gremijeva komisija!

Prije nešto više od četiri godine  novinar RTL televizije Thomas Meier otkrio je da EU parlamentarci svakog petka (kada nema sjednica) dođu u EU parlament u 7 ujutro, kratko se prijave, osiguraju 284 eura dnevnicu i onda zbrišu kući. On je došao sat vremena prije europarlamentaraca i sa upaljenom kamerom ih čekao. Prišao je prvom koji je stigao u 6:45 sati:

'Tu ste došli samo kako biste se još jedanput upisali i uzeli novce' - upitao ga je Thomas? 'To se vas ne tiče' - drsko mu je odgovorio zastupnik i otišao. Ubrzo su počeli stizati i drugi EU zastupnici. Thomas ih je snimao kako pristižu, odlažu kofere i odlaze se prijaviti.

Jedna zastupnica mu je zaprijetila tužbom ako budu izvještavao o njoj, poručivši mu: "Na vašem bih mjestu bila vrlo oprezna što ćete o meni reći." Toliko su bili iznenađeni da su pojedini europarlamentarci brže-bolje pokupili svoj kofer, okrenuli leđa da ih se ne snimi i pobjegli ne prijavivši se. Jedna zastupnica iz stranke Zelenih skoro je pala bježeći pred kamerom.

Nakon nekog vremena pojavilo se 7 osoba iz EU sigurnosne službe, a stigao je i glavni tajnik EU-a koji je zabranio daljnje snimanje i dao nalog osiguranju da se novinara doslovno izbaci iz zgrade, iako je Thomas imao urednu akreditaciju!

Nijedna politička skupina ne prima toliko novaca!

Dolazili na sjednice ili ne, zastupnici u EU parlamentu primaju osnovnu plaću od 7.339 eura! Uz to im se isplaćuje neoporeziva naknada u visini od 3.980 eura plus 284 eura po danu zasjedanja u parlamentu. 

A za 12 zasjedanja primanju dodatnih 3.408 eura.

Svekupno mjesečno - neto 14.727 eura!

Zašto bi netko toliko plaćao EU parlamentarce za takoreći ništa jer im je parlament često prazan, kao i naš sabor, i nemaju sankcije, kao i naši zastupnici, ako ne dođu na sjednice. Zapravo EU parlament je preslika svih sabora u Europi.

Nerad i enormna primanja euparlamentaraca za veleizdaju nacionalnih interesa!

otvaranje tu smo 2 3

Europarlamentarac Ivan Jakovčić - eklatantni primjer hrvatskih političara 

Oni su zapravo ''masno'' plaćeni, da služe kao ukras 'EU demokracije', a sve odlučuje i odluke donosi Europska komisija koju ne bira ni parlament ni građani zemalja članica EU-a, već gremijeva komisija! A gremiji su Rothschild, Soros i ostali židocionisti! Jedino se  Mirjana Petir istinski zalagala za hrvatske interese. Zato je bila stalna meta režimskih žido ili ciomedija.

''Naši'' europarlamentarci, ''zakonski'' su izglasavali  sve odluke Europske komisije koje su bile protivne interesu hrvatskih građana. Najveća tragedija i glupost je što  EU parlamentarce plaćamo MI POREZNI OBVEZNICI,  ne nikakva EU tvorevina jer  najmanje tri puta se više novca uplaćuje u Europsku uniju nego što može iz nje  povlačiti!

A ono što se povuće, opljačkaju aktualne vlade EU država, kao što su kod nas opljačkali (poznato)  HDZ-ovac (Čobanković) i SDP-ovac (Jakovina). Vjerojatno i ovaj ministar na kokainu Tolušić i to preko fantomskih tvrtki koje otvaraju njihovi igrača za 10 kuna! 

 ,

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(31 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: