person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11333 times

Hrvatska je danas umrla! Nebo je plakalo, a glogov kolac zabila je Josipa Lisac degutantnom izvedbom hrvatske himne!

Promjene datuma, mjesta prisege i ruganje sa hrvatskom himnom, obilježja su današnje inauguracije četvrtog gremijevog predsjednika Republike Hrvatske ili Republike Hrvatske d.o.o. „Koje užasno vrijeme u kojem idioti vladaju slijepima“, rekao bi dobri W. Shakespeare

Skromna inauguracija DA. Trash, bolje rečeno, afazična izvedba hrvatske himne u izvedbi Josipe Lisac NE! I ktome sve u znaku šestice. 18.02 2020 (18=6+6+6); 18+02 = 20; 20+2020...2+2+2=6; 20+20+20=60!

 Jasno, da je novi instalirani predsjednik Zoran Milanović samo slijed gremijevih predsjednika nakon što su makli Franju Tuđmana. Franjo Tuđman je koristio termin prisege 5.kolovoz (Dan Oluje), a Mesić, Josipović, Kolinda (15.veljače) i Milanović 18.veljače.

Da je Milanović instaliran od duboke države potvrdio je u svom govoru ingeniozno promovirajući problem klimatskih promjena, odnosno globalnog zatopljenja. Koje ne postoji. Ono je laž, koju su nam servirali isti oni, koji provode klimatski inženjering da bi nas „spasili“ od globalnog zatopljenja. Isti ti osmislili su i novi naziv; za trenutne i nadolazeće katastrofe, koje nas čekaju; Klimatske Promjene.

Dakle, postoji klimatski inženjering, odnosno HAARP i chemtrailsi koji su uništili ozonski omotač, koji uništavaju naš imunitet, samim tim i kvalitetu života, koji uništavaju PH zemlje, plodove u cvatu, oprašivače... i uzrok su svih kataklizmičkih požara. A HAARP i chemtrailse niti jedan glavni medij, premijer, predsjednik ili zastupnici ne smiju spomenuti.

elit

Tko laže taj i krade, kaže narodna poslovica. Tako laže i Zoran Milanović, jer ne vjerujem da je glup.

http://istinomprotivlazi.com/novosti/europa/2514-globalno-zatopljenje-ne-postoji-ono-je-laz-koju-su-nam-servirali-isti-oni-koji-provode-klimatski-inzenjering-da-bi-nas-spasili-od-globalnog-zatopljenja-video

Rodnu ideologiju, koju je također spomenuo u kontekstu poštivanja različitosti, neću komentirati jer bolest treba spriječiti ili liječiti.

Kiša (i nebo je plakalo) garnirala je ovu otužnu predsjedničku inauguraciju koja je više ličila na prijem nekog stranog državnika. Promjene datuma inauguracije, promjena mjesta inauguracije i ruganje sa hrvatskom himnom, obilježja su današnje inauguracije četvrtog gremijevog predsjednika Republike Hrvatske ili Republike Hrvatske d.o.o.

Koje užasno vrijeme u kojem idioti vladaju slijepima“, rekao bi dobri W. Shakespeare.

„Države propadaju kada svaka institucija sustava gubi iz vida originalnu svrhu postojanja, točnije svrhu služenja populaciji, te počinje služiti samo sebi i nikome drugome“, tvrdi Charles Hugh Smith.

Završiti ću stihovima grčkog filozofa Aristotela „Tolerancija i apatija posljedne su vrline društva koje umire“.

Hrvatska je danas umrla!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(17 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: