person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 22210 times

PRODAJE SE Portal "Istinom protiv laži"!

5 godina danonoćnog rada za javno dobro. Ne možemo više! Zato smo se odlučili prodati portal sa svim njegovim autorskim pravima!

Ovo nema veze sa demokracijom, slobodom govora, pravnom državom i Hrvatskom za koju se izjasnilio 94,17% hrvatskih građana. Ovo ima veze sa mafijom koja u sprezi sa politikom doslovno uništava svakoga koji želi raditi za javno dobro.

GLOBAL MEDIA: 'Istinom protiv laži' najbrže je rastući portal u regiji! Njegova istina boli pa je došao na udar Plenkovićeve UDBA-e! Portal koji je za nevjerojatno kratak period osvojio simpatije najšireg auditorijuma na cijelom Balkanu. Danas je na udaru UDBA-e zbog, kako piše u pozivu, 'Javnog poticanja na nasilje i mržnju'

http://istinomprotivlazi.com/uz-kavicu/2075-global-media-istinom-protiv-lazi-najbrze-je-rastuci-portal-u-regiji-njegova-istina-boli-pa-je-dosao-na-udar-plenkoviceve-udba-e

Ipl je postao preopasan dubokoj državi zato ga na sve načine pokušavaju zaustaviti!

Napravili smo usporedbu sa „najčitanijim hrvatskim portalima'', Jutarnjim, Indexom, Dnevno.hr, Nacionalom, Tportalom. Prosjek naših dijeljenja najaktualnijih tema je oko 100 (usporedili smo zadnjih 20-ak aktualnih političkih objava) i daleko smo ispred svih navedenih, što smo može lako provjeriti. Prosjek dijeljenja aktualnih objava kod Indexa.hr je 30-ak, a kod ostalih od 5 do 20 dijeljenja.

Isto tako nakomentiraniji smo portal na facebooku, uz napomenu da nam brišu komentare, usporavaju otvaranje fb stranice, blokiraju linkove, dijeljenja. U dva navrata su nam na 7 dana uklonili facebook stranicu. Doslovno nas prate 24 sata i na sve načine ometaju u radu. Idu toliko daleko da nam upadaju u portal i zamjenjuju fotografije kako bio nam diskreditirali objave.

2.Screenshot 20190807 172419 kopija

Nameće se logično pitanje tko to radi I kome smetaju naše objave. Kome smeta istina?
Kada smo objavili da je Udruga ''Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' podnijela kaznenu prijavu protiv vrha države za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, pokušali su nas na sve načine, po lažnim anketama, ''najčitaniji portali'' diskreditirati.

Snimljenje su izjave Svjetlane Valentić i Ivice Luke Vrkića, ali nisu puštene u eter. Novinarka RTL-a dogovorila je razgovor i snimanje vezano za kaznenu prijavu, ali je bez obrazloženja odustala. Chemtrails i Haarp su jednostavno zabranjene teme! A zabranjene su teme pisanje o genocidnosti Židova cionista.

Za razliku od navedenih portala, mainstream medija, koji o tome ne smiju pisati, mi smo pisali. Zato smo i najčitaniji. Imajući u vidu tko sve financira i stoji iza Jutarnjeg, Indeksa, Dnevno.hr, Nacionala, Tportala… Istinom protiiv laži (Ipl) dobiva još više na težini. I na vrijednosti!

Zašto smo odlučili prodati portal i sva autorska prava?

Podneseš kaznenu prijavu sa svim dokazima protiv Arsena Bauka (tada Ministra uprave) zbog izbornih prijevara, DORH je odbaci, podneseš dvije Kaznene prijave za elektronsko ometanje, blokiranje linkova, upad u portal, mijenjanje fotografija kako bi se diskreditirale objave, DORH ne reagira.

24Screenshot 1 kopija

Podneseš Kaznenu prijavu protiv Olivera Frljića za govor mržnje, DORH odbaci prijavu, podneseš kaznenu prijavu za trovanje hrvatskog naroda chemtrailsom, DORH ne reagira.

Ali reagira kada Gordana Buljan Flander podnese prijavu zbog pisanja istine o njenoj Poliklinici. Reagira kada prevarant Bauk podnese kaznenu prijavu protiv organizatora maškara u Imotskom. Reagira kada u negativnom kontekstu spomeneš Židove cioniste, Goldsteina, Zuroffa... stalnim pozivima na obavijesni razgovor. Da bi, smiješnim obrazloženjem, u montiranom procesu, sutkinja osudila na zatvorsku kaznu novinara Ipl-a i predsjednicu Udruge „Ne govoru mržnje“ na 10 mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine - za govor mržnje! Nevjerojatno!

ozud

Ovo nema veze sa demokracijom, slobodom govora, pravnom državom i Hrvatskom za koju se izjasnilio 94,17% hrvatskih građana. Ovo ima veze sa mafijom koja u sprezi sa politikom doslovno uništava svakoga koji želi raditi za javno dobro.

5 godina danonoćnog rada za javno dobro.
Ne možemo više!
Zato smo se odlučili prodati portal sa svim njegovim autorskim pravima!

Ozbiljne ponude pošaljite na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

(24 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: