person_outline
search
hrendeitpt
Danas padaju maske! Konačno ćemo saznati tko je hrvatski zastupnik, a tko je zastupnik izraelske cionističke korporacije registrirane pod imenom 'Hrvatska d.o.o.'!
13 travanj 2018, će potpuno razotkriti 'hrvatske' zastupnike!
  • Posted
  • Read 11926 times

Danas padaju maske! Konačno ćemo saznati tko je hrvatski zastupnik, a tko je zastupnik izraelske cionističke korporacije registrirane pod imenom 'Hrvatska d.o.o.'!

Podsjećamo, HDZ je tvrdio u odgovoru na upitnik za parlamentarne izbore 2016., citiramo: “Protivimo se nametanju bilo kakve, pa i rodne ideologije“. Istanbulska konvencija koju smo potpisali je međunarodni ugovor koji između ostalih ‘dobrih’ stvari o zaštiti žena od nasilja sadrži i definiciju pojma „ROD“ koja bi u slučaju da Konvenciju ratificira Hrvatski sabor postala pravno obvezujuća za Hrvatsku, čime bi se Hrvatskoj i svim njenim građanima nametnula rodna ideologija.

Na prošlogodišnjem susretu s aktivisticama ženske grupe 'Korak' u Karlovcu, ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić, rekla je da će se posvetiti tome da Hrvatska što prije ratificira Istanbulsku konvenciju, koja bi jače obvezala državna tijela na sprječavanje nasilja nad ženama i u obitelji.

I premijer Andrej Plenković obvezao se, povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, da će se pokrenuti sve potrebne aktivnosti u tom pravcu, rekla je Murganić. Ako ministrica Murganić nezna da Istanbulska konvencija krije rodnu ideologiju onda je to njen problem. Ako pak zna, onda ne služi hrvatskom narodu već psihopatama Novog svjetskog poretku Pročitajte: http://zdravstveniodgoj.com/news/rodna-ideologija-pod-krinkom-spolne-ravnopravnosti

Što se krije iza Istanbulske konvencije?

Istanbulska konvencija koju bi u petak trebali ratificirati zastupnici je međunarodni ugovor koji između ostalih dobrih stvari o zaštiti žena od nasilja sadrži i definiciju pojma ROD koja bi u slučaju da Konvenciju ratificira Hrvatski sabor postala pravno obvezujuća za Hrvatsku, čime bi se Hrvatskoj i svim njenim građanima nametnula Rodna ideologija. U Njemačkom parlamentu zastupnik Alternative za Njemačku nabrojio je  preko 50 inačica rodne ideologije što je zasramilo mnoge zstupnike koji su je prihvatili. 

Hrvatski narod ne želi istanbulsku konvenciju i to bi za zastupnike trebala biti vodilja, ane partijska stega kod glasovanja o njoj, jer samo slobodan čovjek može gledati u oči svom narodu, rekao je zastupnik Stier!

SDP je potpisao Istanbulsku konvenciju, a HDZ bi je trebao ratificirati u Saboru jer sa partnerima ima potrebnih 76 glasova…. tako godinama rade, jedni potpišu 'sranje' drugi u Saboru ozakone to 'sranje'. Godinama ništa pametno nisu ozakonili jer rade po EU ili EK direktivama tako da sabor praktički nema nikakvu svrhu! Što je priznao i sam Šeks. Doslovno taj posao mogu raditi nekoliko službenika. Tako je barem bilo do sada. Hoće li se nastaviti nova sranja i u petak, kada budu glasovali o Istanbulskoj konvenciji, vidjet ćemo.

Kako je podignuta kaznena prijava protiv državnog vrha za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom, bijednici su se prabacili na noćno prašenje ili se kriju iza oblaka nakon što ih Haarp, koji se nalazi u okolici Sunja, izmiksa pripremajući tako nebo za kišu koju će pustiti i u četvrtak zbog splitskog skupa protiv Istanbulske konvencije.   

Priče o tome da je Istanbulska konvencija zaštita žena, slušati iskomplesiranog Glavaševića koji je uz Mišića najodgovorniji za ulazak Monsanta u Hrvatsku, odvratnog cionistu Klisovića ili zastupnika Jovanovića, koji gotovo suludo zagovara Istanbulsku konvenciju, je uistinu mučno, a još mučnije je gledati Jovanovića nakon saznanja da je sa Ostojićem i ostalim partizanima učestvovao u realizaciji svastike na poljudskom stadionu kako bi se optužio cijeli hrvatski narod. On bi zapravo sa Ostojićem trebao biti u Remetincu, a ne u hrvatskom saboru u kojem se donose važni zakoni, a jedan od najvažnijih je Istanbulska konvencija. 

Dakle, SDP-ova Vlada Zorana Milanovića započela je proces pristupanja Istanbulskoj konvenciji kada je 20. prosinca 2012. donijela odluku o potpisivanju Konvencije, čime je ispred hrvatskih građana, koji se nisu pitali, izrazila da se Republika Hrvatska slaže sa svim sadržajima u Konvenciji, uključujući i s rodnom ideologijom.

HDZ-ov premijer Andrej Plenković mora 'proces' završiti jer je najavio da će Hrvatski sabor ratificirati Konvenciju, dakle uvesti rodnu ideologiju kao obvezujuću u hrvatski pravni poredak. Podsjećamo, HDZ je tvrdio u odgovoru na upitnik za parlamentarne izbore 2016., citiramo: “Protivimo se nametanju bilo kakve, pa i rodne ideologije“. Istanbulska konvencija koju smo potpisali je međunarodni ugovor koji između ostalih ‘dobrih’ stvari o zaštiti žena od nasilja sadrži i definiciju pojma „rod“ koja bi u slučaju da Konvenciju ratificira Hrvatski sabor postala pravno obvezujuća za Hrvatsku, čime bi se Hrvatskoj i svim njenim građanima nametnula rodna ideologija.

Podsjetimo, protiv španjolskog kardinala Cañizaresa podignuta je tužba što je tijekom svoje propovijedi izjavio, kako će ideologije poput radikalnog feminizma i rodne ideologije imati ozbiljne posljedice na stabilnost braka, obitelji i društva. U Kanadi oduzimaju djecu roditeljima koji se negativno izražavaju prema rodnim genderima. Postavlja se logično pitanje: Što će nam to rodno sranje? 

Hoće li Plenković popustiti pritiscima ili će i dalje njegovati onaj kršćanski prefiks u nazivu njegove stranke, vidjeti ćemo u petak kada bude glasovala njegova vojska? Mnogi tvrde da Plenković, baš kao i Kolinda, provodi politiku služenja velikoj Agendi Novog svjetskog poretka koja zahtjeva od svih država članica samo jedno – ubojstvo nacionalnog identiteta u korist nove ideologije uništenja! Isto tako tvrde da Plenković i Kolinda nisu na istoj valnoj dužini, Plenković zagovara Europsku uniju, Kolinda Novi svjetski poredak. Neki opet tvrde da je EU samo produžena ruka Novog svjetskog poretka, dakle sotonska prčija Komiteta 3oo, što znači da igraju u istoj predstavi samo u različitim ulogama.  

Zagreb je rekao NE. Split je rekao NE. Hrvatski narod je rekao NE! Andrej Plenković kaže DA! Je li Plenković iznad hrvatskog naroda?

Hrvatski narod ne želi rodnu ideologiju i to mora biti jasno onima koji o tome danas odlučuju. A odlučuju zastupnici hrvatskog sabora. Dovoljno ih je 76 da ona prođe. 76 zastupnika protiv gotovo četiri miljuna hrvatskih građana!

Danas ćemo zapravo saznati tko je hrvatski zastupnik, a tko je zastupnik izraelske cionističke korporacije, registrirane pod imenom 'Hrvatska d.o.o.'!

Petak, 13. travanj 2018. dati će odgovor na to pitanje! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: