person_outline
search
hrendeitpt
Zastupnici, vadite nas iz propale sotonske EU tvorevine ili ćemo mi vaditi vas iz hrvatskog sabora!
The EU has collapsed corporate assets that its owners (inhabitants) are trying to preserve in all possible ways!
  • Posted
  • Read 18009 times

Zastupnici, vadite nas iz propale sotonske EU tvorevine ili ćemo mi vaditi vas iz hrvatskog sabora!

EU je propala korporativna tvrtka koju njeni vlasnici (židocionisti) na sve moguće načine žele sačuvati! 

Kako se financira EU?

1.Postotak bruto nacionalnog dohotka (različiti su) koji odvajaju sve države članice i koji je najveći izvor proračunskih prihoda.
2.Postotak standardiziranih prihoda od poreza na dodanu vrijednost svake države članice (različiti su)
3.Uvozne carine na proizvode iz trećih zemalja (država koja naplaćuje carinu zadržava mali postotak).
4.Novčane kazne članicama koje krše pravila i propise EU-a.

Drugim riječima, EU birokrati nam skupo prodaju pamet jer 500 milijuna europljana nije dovoljno pametno da sami upravljaju svojim državama!

Što 'dobivamo' odnosno gubimo ulaskom u EU?

1. Ulaskom u EU gubi se suverenitet, neovisnost i pravo na slobodu odlučivanja. Sve daljnje odluke su ustvari naredbe po volji Bruxellesa koje moraju biti izvršene, inače slijede kazne i sankcije!

2. Lisabonski ugovor (Ustav Eu) napisan je na nerazumljivih 2800 stranica koje nitko iz vlade nije pročitao, jer su priznali da nemaju prijevod Lisabonskog ugovora!

3. Lisabonski ugovor se ne može potpisati bez pristanka svojih građana putem referenduma.

4. Vijeće ministara EU bespogovorno potpisuje sve zakone koje im EU komisija (EU Vlada) daje na potpis i pečatiranje. ( Samo 15% zakona se pročita jer ‘'vjeruju’ Eu komisiji).

5. Predsjednik EU komisije sam odabire članove EU komisije! EU komisija sama bira predsjednika EU komisije!

6. Zakone za EU komisiju piše 3000 radnih grupa za koje nitko ne glasa i nitko ne zna tko su. Ispisano je već 100,000 stranica zakona preko kojih se građani polako privikavaju na novi robovlasnički sistem!

7. EU parlament nema prava veta na zakone. EU parlament samo diskutira o već donesenim zakonima.

8. Odluke, poput rasprodaje svih hrvatskih nacionalnih bogatstava, naseljavanja Hrvatske, broja izbjeglica za prihvat, odlaganje radioaktivnog otpada, uzgoj GMO kultura,se donose bez pristanka Hrvatske!

9. BBC savjetuje cijeli svijet da razgrabi hrvatsku obalu i otoke. Postoje planovi o naseljavanju 250,000 ljudi i to samo u Dalmaciji, a govori se i o nekoliko milijuna u Hrvatskoj! Zato ne treba čuditi izjava naše predsjednica kada je rekla da nismo svjesni koliko je Hrvatska velika!? Idealna za 4-5 milijuna izbjeglica! Ulaskom u EU, Španjolska je naseljena sa 5,5 milijuna useljenika, od čega samo 780,000 Rumunja, dok je Poljsku, nakon ulaska u EU, naselilo 60,000 Vijetnamaca. Tako će i Hrvatska dobiti nove stotine tisuća useljenika, pored 400,000 nezaposlenih Hrvata.

10. Lisabonski ugovor propisuje da se bilo koji državljanin EU može kandidirati za lokalne jedinice uprave ili mjesto u vladi bilo koje države članice. S obzirom na planove naseljavanja Hrvatske, lokalne jedinice uprave ili gradonačelnik će biti birani iz redova stranaca koji će nas brojčano nadjačati nakon poplave useljenika

11. Ulaskom Hrvatske u EU, nisu se otvorile nikakve nove mogućnosti izvoza hrvatskih proizvoda u EU, a koje već nisu ostvarene kroz “Sporazum o slobodnoj trgovini između Hrvatske i EU”. Ali se zato otvorio neograničen uvoz smeća!

12. Prema Lisabonskom ugovoru, ako hrvatska tvrtka obavljala posao u EU, plaće moraju biti hrvatske.

13. Bruxellesu se plaća : 50% prihoda od pdv-a + 50% prihoda od hrvatskih carina + godišnja članarina od 550 milijuna eura, što je cijena Pelješkog mosta kojeg EU čiju gradnju EU jer se ne uklapa u njihove vizure.

Ulaskom Hrvatske u EU, hrvatski dug je enormno porastao, a kriminal pod zaštitom EU-a cvjeta. Primjer za to su države poput Portugala, Irske, Italije, Grčke, Španjolske koje Europska unija pogrdno naziva skraćenicom PIIGS (SVINJE), dok će izlazak iz EU značiti plaćanje do 30% jednogodišnjeg proračuna

Sve više građana EU članica shvaća tko je zapravo Europska unija. Može se slobodno reći da je ova korporativna nacistička tvrtka odavno pročitana knjiga i zato se ne treba čuditi izjavama mnogih geopolitičara da se EU odavno raspala samo je Židovi-cionisti ili gremiji kako ih naš 'rakija' Šeks zove, pokušavaju na sve moguće načine sačuvati.

lkoijuncker

Notorni alkoholičar Predsjednik EK,  Jean-Claude Juncker 

Tražimo od zastupnika u saboru da Lisabonski ugovor proglase ništavnim jer su ga Josipović i Kosorica potpisali, a da prethodno nisu održali narodni referendum u kojem su morali pojasniti hrvatskom narodu da se potpisivanjem Lisabonskog ugovora odričemo nezavisnosti. http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2150-hrvatska-nije-clanica-eu-zastupnici-u-saboru-moraju-clanstvo-proglasiti-nistavnim-a-za-protuustavno-potpisivanje-lisabonskog-sporazuma-9-12-2011-jadranka-kosor-i-ivo-josipovic-moraju-ici-u-zatvor

Ako ne izađemo iz ove tvorevine naseliti će nam državu izbjeglicama, a s njima i teroristima, kao što su napravili i u drugim EU državama. Njemačka i Francuska su sa Švedskom najnesigurnije države čiji šefovi, prikriveni sotonisti, samoproglašeni EU lideri, Merkel i Macron, poistovjećuju antisemitizam i anticionizam, čime su samo potvrdili da je Cionizam zapravo novi Nacizam!

20170926 122255

Merkel i Macron - prikriveni židocionisti glume EU lidere

HDZ.ovi i SDP-ovi političari čvrsto se drže Europske unije jer im je ona pokriće za najveću pljačku narodnog vlasništva, nezabilježenu u Europi!  

Zastupnici, vadite nas iz propale sotonske tvorevine ili ćemo mi vaditi vas iz hrvatskog sabora! 

 NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28) 

 

(34 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: