person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 15734 times

Tko je učinio viša zla hrvatskom narodu? Kolinda ili Milanović?

Hrvatski narod je u velikoj dilemi koga izabrati za slijedećeg predsjednika? Kolindu ili Milanovića? A u dilemi je jer nije sposoban stvoriti vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju, već prihvaća javno mišljenje servirano od režimskih medija koji su potpuno u službi političara, na vlasti i pri vlasti. Zato hrvatski narod i dalje sisa vesla, dok raznorazne Kolinde i Milanovići uspješno kormilare.

Grijesi Kolinde Grabar Kitarović

 

Imamo predsjednicuuuuuuu... uzviknuo je Karamarko prije 5 godina, a Kolinda je ushićeno poručila: 'Bit će Hrvatska među najrazvijenijim zemljama Europske unije i svijeta, to vam obećavam ovdje večeras'.

A gdje smo danas? Ekonomski i moralno na samom EU dnu. Zahvaljujući i „našoj“ predsjednici. A da nije naša i kršćanka dokazala je svojom šutnjom na Frljićevu blastfemijsku predstavu "Naše nasilje i vaše nasilje" u kojoj Oliver Frljić pljuje po Kršćanstvu i Isusu Kristu, koji na kraju siluje muslimanku. Što je čisto poticanje mržnje između kršćanskog i muslimanskog svijeta. Šutjela je i kad je Frljić u zagrebačkom kazalištu 'Kerempuh', izveo svoju verziju Pirandellove drame “Šest likova traži autora”, u kojoj svinjama prikazuje gospićko-senjskog katoličkog biskupa u miru, dr. Milu Bogovića, dr. Zlatka Hasanbegovića, Željku Markić, Marka Perkovića Thompsona... Isti taj Frljić pljuvao je po Gotovini i po mrtvome generalu Praljku, a „naša“ predsjednica je šutjela. A nije se oglasila ni kada su Pupovac, Stanimirović, Vućić, Dačić, Vulin, Irinej...pljuvali po Oluji i po hrvatskom narodu. Da ne zaboravimo kako je prigrlila Sorosevog plaćenika Borisa Jokića, autora pedofilsko-rodnog Kurikuluma, koji je iz njega izbacio čak i oca hrvatske književnosti Marka Marulića.

No, to nisu svi grijesi „ naše“ predsjednice:

- Poslala je naše vojnike na tuđe granice preskočivši Sabor čime ga je dovela u poziciju potpuno nepotrebne karike u procesu odlučivanja o angažmanu Oružanih snaga u inozemstvu. Iako Ustav RH (članak 7. stavak 5) jasno kaže da takve odluke - angažiranja OS RH u inozemstvu, ovise o Saboru i nikako ne mogu prvenstveno biti uvjetovane nekakvim dogovorima s bilo kakvim „vodećim nacijama“, što jasno potvrđuje i Zakon o obrani u 1. stavku svog 49. članka!

- Prespavala je Istanbulsku konvenciiju

-Potpisala je Agendu 2030 (dorađena Agenda 21- depopulacija svjetskog stanovništva),

- Potpisala je Marakeški sporazum zbog čega ćemo postati veliki hot-spot.

Kolinda, Vučić, Vujanović, Izetbegović, Dodik i Čović potpisali su sa NATO-om Ugovor, u ime svojih naroda, bez da pitaju narod, o nesmetanom i neograničenom isporučivanju oružja teroristima kao i neograničenom prihvaćanju broja izbjeglica.

- Protiv Kolinde je podnijeta Kaznena prijava za suučesništvo u trovanju hrvatskog naroda chemtrailsom. Jer je dokazano da chemtrails sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Kada govore, lažu, da nas spašavaju od globalnog zatopljenja, zapravo manipuliraju vremenskim obrascima kako bi dominirali Zemljinim resursima i to čine vojnim projektima poput HAARP-a, koji se nalazi i kod nas, kod Tušilovića.

- Kolinda je članica masonske organizacije tzv. Trilaterale koja je iznad svih institucionalnih odluka bilo u funkciji premijera ili predsjednika/ce države, gradonačelnika, ministra, narodnih zastupnika, itd. .. S kojim pravom i tko im je to odobrio?

Potpuno je jasno da Kolinda nije naša predsjednica, već je na privremenoj trilateralnoj funkciji predsjednice židocionističke korporacije tzv. Republike Hrvatske d.o.o. koja svojata Hrvatsku, iako se 94,7% hrvatskih građana 1991. izjasnilo za neovisnu Republiku Hrvatsku. Kolinda, kao i njeni prethodnici Josipović i Mesić, marširaju uhodanim i utabanim stazama, nekad revolucije danas depopulacije „svog voljenog“ hrvatskog naroda. Pljačka, lihvarenje, trovanje chemtrailsom, GMO-om, cjepivima, a počeli su i vodom, njihov je zaštitni znak, kako i piše u Agendi 21 i Agendi 2030.

Zato ne treba čuditi što smo po Eurostatu (zadnji statistički podaci za zemlje Europske unije dobiveni u svibnju 2017) na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od raka dojke, na prvom mjestu umrlih od raka debelog crijeva, na drugom mjestu umrlih od raka maternice…

Josias Herold je rekao: „Kada Bog poželi kazniti jedan narod, onda mu pošalje blesavu predsjednicu“.

Grijesi Zorana Milanovića

- Dao je osobne podatke hrvatskih građana stranoj kompaniji Weber Escal iako Članak 1.Zakona o zaštiti osobnih podataka kaže da je svrha zaštite osobnih podataka zaštita privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka. Zaštita osobnih podataka u RH osigurana je svakoj fizičkoj osobi bez obzira na prebivalište te neovisno o rasi, boji kože, spolu…

- 29.ožujka 2012.godine ukinuo je Uredbu o obveznom označavanju GMO-a na prodajnim mjestima, a donio Uredbu u izmjeni i dopunama, o razini genetski modificiranih organizama. Ovom odlukom je propisano da na proizvodima koji sadrže kukuruz OZNAKE MON 89034XMON 88017 ne treba isticati da je riječ o GMO sorti!

- Njegova Kukuriku vlada potpisala je Agendu 21

- Sa Ostojićem i ostalim jugoslavenskim društvom namjesto je svastiku na Poljudu sa ciljem da svijet etiketira hrvatski narod fašisoidnim i genocidnim. Vijest su skriptirano prenijeli svi glavni svjetski mediji.

- Nije smijenio svog ministra Jovanovića koji, prilikom posjeta Beogradu, nije reagirao na paljenje hrvatske zastave na nogometnoj utakmici.

- Kukavički (noću) postavio je ćirilične ploče u Vukovaru, iako nije imao pravog razloga za to. Što je imalo za posljedicu smrt hrvatskog branitelja Darka Pajčića.

- Suodgovoran je za potapanje Gunje

- Slao je oružje teroristima

- Hrvatsku je nazvao slučajnom državom: „Očigledno smo svi prepušteni slučaju, a država koja je prepuštena slučaju je slučajna država. Hrvat za mene nije pitanje krvi, nego pitanje izbora“.

- Zoran Milanović je i strani opunomoćenik (Hauptverantwortlicher), zadužen da kontrolira hrvatsku vladu koja je po D.U.N.S.-u privatna korporacija! Gremiji ga sada financiraju i žele instalirati za slijedećeg predsjednika Hrvatske.

- Milanović ne voli Hrvate. Za njega, Stazića, Jovanovića i slične...svi Hrvati su ustaše.

A ustaše (sve su ih pobili na Križnom putu) nisu sudjelovale u pretvorbi i privatizaciji nego su drugovi „antifašisti“ narodno bogatstvo - vlasništvo (per capita), protuustavnom privatizacijom podijelili između sebe. I to su svi redom bili bivši članovi CK SKJ, SKOJA... I nije nikakva tajna da su već prije raspada Jugoslavije počeli izvlačit novac, a pljačka se nastavila za vrijeme Domovinskog rata, nakon rata i do dana današnjeg.

Zaključak:

Hrvatski narod je u velikoj dilemi koga izabrati za slijedećeg predsjednika? Kolindu ili Milanovića? A u dilemi je jer nema vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju, već prihvaća javno mišljenje servirano od režimskih medija koji su potpuno u službi političara, na vlasti i pri vlasti. Zato hrvatski narod i dalje sisa vesla, dok raznorazne Kolinde i Milanovići uspješno kormilare.

Kolinda se voli napiti, a Milanović našmrkati, u što smo se imali prilike više puta uvjeriti. I jedan i drugi su na RTL-ovom sučeljavanju izjavili da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Da je hrvatski narod imalo pametan davno bi NARODNIM REFERENDUMOM ukinuo funkciju predsjednika RH! Jer, funkcijama predsjednik i premijer omogućava se prebacivanje krivice za nerad ili rad protiv javnog dobra. A u biti rade zajedno i dogovorno za privatnu korporaciju 'Republika Hrvatska d.o.o.' Odnosno rade na depopulaciji Hrvata, kako i piše u Agendi 21 i Agendi 2030, koje su supotpisali i Kolinda i Milanović!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

 

 

 

(33 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: