person_outline
search
hren
  • Posted
  • Read 1273 times

SRETNA VAM NOVA 2017.GODINA!

Što poželjeti svima u 2017.-toj. Napisali smo da je Nostradamus 2017.-te prorekao Treći svjetski rat. Netko je na to napisao komentar ' Zar vjerujete u to, misli smo da ste ozbiljan portal?'.

U pravu je. Moramo vjerovati da će prevladati razum i konačno zavladati mir u svijetu.

Ali kako vratiti ljudima sigurnost, siguran posao koje su generacije prije nas imale. Obitelji su bile na okupu, a danas se sve više raspadaju, a kada se raspadnu obitelji onda postajemo jedinke, lutalice bez cilja i budućnosti. Životinje da bi opstale udružuju se i bore za svoje potomke da bi održale vrstu.

Borimo li se mi za svoje potomke, za svoju djecu? Ne borimo! Svaka treća zajednica se raspada. Članovi tih zajednica postaju lutalice. Upravo to i odgovara onima koji su doprinijeli tome da se zajednice raspadaju. A zajednice se raspadaju kada se nema osnovnih stvari za život, a mora se jesti da bi se živjelo.

No, 'oni drugi' koji su sebi dale za pravo da rade što ih je volja, žive da bi jeli, jeli, jeli… i nema kraja. Kraj će biti kada iz obijesti sami sebe počnu uništavati. Kakva utjeha kada smo mi nestali?

Borimo se za naše obitelji, ne dozvolimo da se raspadaju kako ne bi postali jedinke, brojevi za kojima nitko neće žaliti. Naše probleme neće nitko drugi riješiti ako ih mi sami ne riješimo. Svatko ponaosob. Udruženi smo sila, snaga, moć.

Hrvatska je mala ali bogata zemlja. Prostora ima za svakoga samo neki imaju prevelike apetite što nije dobro ni za samo zdravlje.

Svi imamo pravo na rad, to naš Ustav kaže. Svi imamo pravo na dostojanstven život. U konačnici i sama vlast proizlazi iz naroda-nas i pripada narodu-nama.

To još uvijek nismo shvatili. Shvatimo!

Svim građanima svijeta, građanima Hrvatske, posebice našim čitateljima, želimo sretniju 2017.-tu!

(3 votes)

Donirajte

Amount: