Uz kavicu

Uz kavicu

Makedonija zadnja prepreka cionističkom porobljavanju republika bivše države kao i naseljavanju izbjeglica kada Izrael, SAD i Britanija krenu sa čišćenjem terena za stvaranje Velikog Izraela!

Svjetski i europski teroristi, SAD i EU pozvale su vlast u Makedoniji da poštuje izbornu volju naroda izraženu na izvanrednim parlamentarnim izborima održanim u prosincu prošle godine i da bez odlaganja omoguće formiranje nove vlade na čelu sa Zaevom kojeg financiraju SAD i EU i na taj način odblokiraju 'demokratske' procese u zemlji-čitaj omoguće uništavanje Makedonije i lihvarenje građana.

Pobjeda 'čista kao suza': Tri glasa za Vučića - jedno prase obitelji za Uskrs!

Vlast i lažna opozicija u panici - predsjednički izbori pred poništavanjem. Pored prosvjeda sindikata vojske i policije, umirovljenika, prosvjetara, radnika i studenata - vladajući režim, lažna oporba i lažni analitičari uhvaćeni su u kaosu i panici, jer su dovedeni u pitanje konačni rezultati namještenih predsjedničkih izbora koje su zajedničkim snagama pokrali u Vučićevu interesu.

Marko Francišković: Cionisti upravljaju i Amerikom i Rusijom i EU i provode teror nad cijelim svijetom. I to taj teror provode pod krinkom 'borbe protiv terorizma'!

Našim političarima suverenost i državna nezavisnost ne pada na pamet kao mogućnost. To se niti ne razmatra kao mogućnost. Jer su im srca kvarna i um zamračen drugačije ne znaju i neće. Slijepci koji vode slijepce ne mogu nego svi skupa završiti u provaliji.

Zastupnici Živog zida i Mosta nisu dali potpis za zeleno svjetlo Soroševom 'sveučilištu', potpisali zastupnici SDP-a, HNS-a, HSS-a, SDSS-a i manjine!

Zastupnik SDP-a Domagoj Hajduković pozvao je predsjednika Vlade Andreja Plenkovića na "udomljavanje" Sorosevog sveučilišta nakon što je Mađarska početkom travnja po ubrzanom postupku izglasala zakon koji bi mogao dovesti do zatvaranja Sveučilišta Srednje Europe (Central European University, CEU), koje je 1991. u Budimpšeti osnovao američki milijarder mađarskog podrijetla George Soros. Provjerili smo, Most i Živi zid nisu dali potpise!

JOHN McCAIN, FUCK OFF FROM BALKAN!

Tko daje za pravo jednom cionističkom američkom seratoru imena John McCain koji ima utjecaja u svijetu koliko i Vučić pristalica u Srbiji, da govori kako ima plan za Balkan. Što je rekao Vučiću i Kolindi, jer je bio po zadatku kod jednih i drugih, a ne po pozivu kako tvrdi lažljivica sa Pantovčaka