Uz kavicu

Uz kavicu

Opara i Puljak zahvaljujući APIS-ovim Jugoslavenima do većine u Općinskom vijeću Splita. Ako Kerum pobijedi mogu ga rušiti kad god to požele!

U Splitu je za ove izbore prijavljeno 5.582 Jugoslavena koji su 90-ih napustili Split, a u Registru birača se i dalje vode kao hrvatski građani. Ti su glasovi dodijeljeni stranci HDZ-u i Sorosevoj stranci Pametno, tako da Opara (11) i Puljak (7) imaju natpolovičnu većinu (18 od 35) vjećničkih mjesta u Splitu. No, ti glasovi na lokalnim izborima ne vrijede!

ILUMINATI NAM SPREMAJU FINANCIJSKI KAOS!

Iluminati su latentna opasnost za cijelo čovječanstvo! Oni su novi nacizam, a svi oni koji im se klanjaju, a jedni od njih su i naši političari, najobičniji su veleizdajnici ili nacističke (cionističke) sluge

Miro, neka ti je laka hrvatska zemlja!

Umro je Miroslav Bogdanović, ugledni splitski ugostitelj i kuhar, žrtva montiranog HDZ-ovog političkog procesa 90-ih godina, točnije Franje Tuđmana i uz njega prislonjenih i naslonjenih hrvatskih 'domoljuba'.

Paul Craig Roberts: ILI MI ILI ONI!

Putin godinama upozorava. U više navrata je u zapadnim medijima izjavio da je svijet guraju u nuklearni rat. On je rekao tisuću puta: “Ja ih upozoravam, ali me nitko od njih ne sluša.