Uz kavicu

Uz kavicu

KULTUROCID NAD SVJETSKI POZNATIM 'GRADOM UMJETNIKA' U ISTRI! (VIDEO)

Načelnici su se mijenjali, ali naš problem je ostao isti. On se zove Valerija Dešković Armani, donačelnica grada. Mi smo potpuno apolitični, ali vrlo nezadovoljni i oštećeni njenim radom kao i cijela kulturno-umjetnička scena. Ovo je uništavanje kulture, izjavila je predsjednica ASG društva Diana Drča

Tražimo da se ukine funkcija 'Predsjednik države' jer ničemu ne služi, a previše košta!

Tražimo da se ukine predsjednički ured i funkcija 'Predsjednik države' jer je samo ogromni nepotrebni trošak siromašnoj Hrvatskoj. Na to imamo pravo jer po Ustavu RH vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, a ne Pantovčaku ili Banskim dvorima. Što prije to učinimo prije ćemo se početi rješavati komunističko-cionističkog smeća od kojega ne možemo normalno ni živjeti ni disati! 

Putin Netanyahu: Odmah napustite zračni prostor Sirije! Izrael je znao da je u Siriji prije rata pronađeno 37 milijardi tona nafte!

Sirija može zauzeti četvrto mjesto na svijetu i dosegnuti obujam 6-7 milijuna barela dnevno. U Siriji su pronađene i velike naslage prirodnog plina i nalaze se na teritoriju Kara. Za ovo su znali Izrael, Britanija i Amerika zbog čega su i krenuli na rušenje Assada i bombardiranje gradova Sirije!