Uz kavicu

Uz kavicu

PLAN B - TRUMP (NE)ĆE BITI UBIJEN!

MSNBC ga mrzi, Demokrati ga mrze, CNN ga mrzi, Republikanci ga mrze, FOX NEWS ga mrzi, politički establišment ga mrzi, mediji ga mrze... MORA DA NEŠTO DOBRO RADI ! NWO nije uspio instalirati Hillary Clinton. Za očekivati je prelazak na Plan B.

HOMUNIZAM I DEPOPULACIJA STANOVNIŠTVA

Homunizam... da dobro ste pročitali, nije komunizam, ali je nastao upravo od te riječi. Dok si u komunizmu mogao biti (krivično) gonjen zbog verbalnog delikta, sad je nova igra riječi u modi – politička korektnost ili vršnjački pritisak. U komunizmu si mogao nastradati samo od vladajućih, danas te izopćavaju najuži članovi obitelji, kolege, prijatelji jer te ne smatraju politički korektnim kad odstupaš od mišljenja većine.

HRVATSKA (NI)JE NEOVISNA!

Našoj komunističkoj eliti Europska unija je bila fantastična prilika da 'zabetoniraju' sve ono što su u Hrvatskoj opljačkali, a što je narod decenijama stvarao. Potpuno je jasno da Hrvatska nije neovisna država.

Prof.dr.sc. Petar Vučić: 'FENOMEN MESIĆ'

Da opravdamo naslov članka: u čemu se sastoji „fenomen Mesić“? U tome što je po općem uvjerenju, kolektivnoj prosudbi Hrvata, Mesić čovjek minornih intelektualnih sposobnosti ostvario toliko uspjeha u političkom i državničkom životu od 1990. – 2000. da je nadmašio sve intelektualce i političare „od formata“ koji su mu konkurirali u tom razdoblju.

ZAPOSLENIK HNB-a DAMIR ODAK OD 'PLAĆE' KUPIO AVION!

Samo glup i iskompleksiran čovjek može kupiti avion u Hrvatskoj koja grca u dugovima, narod krpa kraj s krajem, u ovrhama ili kopa po kontejnerima. A on je samo državni bankarski službenik, na časnoj funkciji viceguvernera, kojeg plaćaju hrvatski porezni obveznici!