person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723
AFGANISTANAC SILOVAO I UBIO KĆERKU JEDNOG OD DIREKTORA EUROPSKE KOMISIJE!
Marie Ladenburger

AFGANISTANAC SILOVAO I UBIO KĆERKU JEDNOG OD DIREKTORA EUROPSKE KOMISIJE!

Izbjeglica iz Afganistana (17) uhićen je zbog silovanja i ubojstva devetnaestogodišnje Marie Ladenburger u njemačkom gradu Freiburgu.

Njemački mediji pišu da je žrtva kćerka visoko rangiranog europskog dužnosnika zvaničnika i druga djevojka u tom gradu koja je brutalno ubijena i silovana tijekom posljednja dva mjeseca.
/German student Maria Ladenburger killed by 17ys old afghan refugee. Culprits age, origin and number of victims likely to change./

Tijelo Marie Ladenburger pronađeno je blizu granice sa Švicarskom. Marija (19), student medicine, silovana je, a potom udavljena, nakon čega je njeno tijelo bačeno u reku.
Tragovi DNK koji su pronađeni na njenoj kosi i šalu nisu se poklapali ni sa jednim koji njemačka policija ima u svojoj bazi pa se krenulo sa provjerom migranata.

Mediji u Njemačkoj pišu da je nesretna djevojka bila kćerka visokog europskog dužnosnika Clemensa Ladenburgera, pomoćnika generalnog direktora pravne službe Europske komisije.
Afganistanac je priveden u petak, nakon čega je priznao ubojstvo.

Policija trenutno pokušava utvrditi je li odgovoran za ubojstvo još jedne djevojke. Riječ je Carolin G. (27) koja je silovana, a potom ubijena dok je džogirala nedaleko od grada. Na mjestu zločina nije bilo DNK tragova.

U Njemačkoj je broj kriminalnih dijela migranata svakog dana u porastu, zbog čega sve više raste bijes protiv Angele Merkel jedine odgovorne za stanje u državi.

Čeka li i Hrvatsku slična situacija?

O ovim temama mainstream mediji ne pišu ili puštaju informacije na kapaljku?

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: