person_outline
search
hrendeitpt

Cionizam - pošast 21 stoljeća, samo Putin može uništiti!

Cionizam je židovska vrsta fašizma, tvrde mnogi Židovski anticionistički autoriteti! U njihovo ime, svjetski batinaši NATO savez pod pokrićem UN-a, uništava i porobljava demokratske zemlje, pritom silujući, ubijajući i raseljavajući njeno stanovništvo.

Vladimir Putin je u svibnju 2016.godine bio na vrhu popularnosti prema informacijama britanske ankete YouGov, međunarodne tvrtka za istraživanje tržišta koja je ispitivala ljude u 30 različitih država. 

Putin, bez dlake na jeziku udara Novi svjetski poredak baš tamo gdje ga boli, razoružavajući Iluminate. On im je postao prava noćna mora i zato je stalno na udaru njihovih medija (poznato je da cionisti drže sve svjetske medije) koji pokušavaju na sve moguće načine diskreditirati Putina i Rusiju koja je, kako oni kažu, najveća svjetska prijetnja miru.

Ova međunarodna anketa pokazuje da su se ljudi širom svijeta počeli buditi i shvaćati o čemu Vladimir Putin govori, tko su iluminati, Bilderberg grupa, cionisti, Adolf Nicolas, Rockefeller, Rothschild, Soros, kraljica Elizabeta, Bush, Clintoni i ostala cionistička oligarhija koja je umislila da su vlasnici cijeloga svijeta!

Afera ‘Panamski papiri’, bez ikakvog učinka, bili su prvi u nizu takvih pokušaja koji nisu imali nikakvog utjecaja na Putinovu popularnost, istovremeno, Novi svjetski poredak se nikada nije suočavao sa tako moćnim neprijateljem kao što je Vladimir Putin.

Putin je zabranio gej brakove, na 100 godina sadnju Monsantovog sjemena, potjerao Sorosa, Rothschilda, spasio Siriju, na vrijeme upozorio Erdogana na kojeg je NATO pokušao izvršiti atentat, pokreće 'neovisni internet' bez 'cenzure novog svjetskog poretka'....

Akteri–psihopate Novog svjetskog poretka sve više se razotkrivaju. Njihove afere izlaze kao na tekućoj traci. Prozivaju se imenom pedofili koji se nalaze u najvišim crkvenim vlastima, kraljevskim obiteljima, Hollywoodu i među političarima koji obnašaju najviše državne dužnosti.

Tko su oni?

Oni su 0,01% svjetske populacije bankara, pedofila i homoseksualaca koje predvode cionisti. Cionizam je židovska vrsta fašizma, tvrde mnogi Židovski anticionistički autoriteti! U njihovo ime, svjetski batinaši NATO savez, pod pokrićem UN-a, uništava i porobljava demokratske zemlje, pritom silujući, ubijajući i raseljavajući njeno stanovništvo. 'Zaslužni' su za desetine milijuna ubijenih nevinih ljudi, žena i djece.

Bilo kakvo prozivanje ovih svjetskih cionističkih zločinaca ili davanje podrške Vladimiru Putinu i Rusiji nailazi na žestoku osudu svih mainstream medija koji su u vlasti istih. Tako i ''naš'' Jutarnji list koji je najeklatantniji primjer cionističkog pranja mozga građana Hrvatske.

Tako je u Jutarnjem listu objavljen pamflet, pod "ekskluzivno", Razgovor s Borisom Berezovskim. I velikim slovima, udarni naslov: PUTINOV REŽIM JE OPASAN ZA CIJELI SVIJET. Uz mnoge reakcije naišli smo i na jedan komentar čitatelja koji je pojasnio neke stvari o cionistima i novinaru Jutarnjeg lista. Što je napisao:

"To je pamflet plaćen od strane Berezovskog i cionističke mafije, JUDEFAŠISTA, koji su se zapjenili, na čelu s kumom mafije... Berezovskim, ćifutinom - jer ne mogu više pljačkati Rusiju! Jer ne mogu više uništavati bijeli, arijski, kršćanski, ruski narod! Postavio bih pitanje, vlasnicima i urednicima - smeća od dnevnog lista - Jutarnjeg.

Zašto objavljujete naručene i mafijaškim, cionističkim novcem plaćene, pamflete mržnje? Gdje je sad zakon o "govoru mržnje"? Što je cilj ove kampanje? Cilj je potpuno jasan- diskreditirati Putina i Rusiju.

Zašto se Hrvatska petlja i uključuje u ovu ćifutsku kampanju jednog cionističkog teroriste odbjeglog iz Rusije? Zašto se Hrvatska uvlači u antirusku kampanju, koja će se malenoj Hrvatskoj obiti o glavu? Cionisti nisu uspjeli Putina i vladajuću elitu u novoj Rusiji pridobiti na svoju stranu, na liniju ZOG-a i mračnog CIONA, koji iz tame kroje sudbinu i ratove svijeta u zadnjih 200 godina, a osobito u 20. stoljeću!

Ali, cionistička mafijo, ovo što Rusija čini je samo početak. Bit ćete do kosti razobličeni pred svim narodima. Jedna služba snima sve... bilježi, prikuplja... u moćna računala milijune imena... stotine milijuna računa i transakcija, snimljenih razgovora, fotografija, milijarde podataka, planova... za veliko suđenje svjetskom židovstvu-iskazanom kroz -cionizam, prema kojem će Nurnberški proces biti tek, uvertira.

Niste ukrali sve što ste mislili da je vrijedno od Arijaca, računajući za svoje zločinačko "tisućugodišnje carstvo" Davidovo, i da ćete "prati noge u krvi goya (nežidova)". Bitka, odsudna bitka, tek počinje! Vi ćete biti poraženi, vaša Kula zla (svjetska tajna vlast zločina - židovstva) bit će sravnjena sa zemljom...

Svjetsko zlo - organizirano židovstvo se uznemirilo, jer ne ližu svi državnici i države guzicu moralnim nakazama i ljudskim ništarijama! Nisu svi Merkel, Macron, May i ostali podanici tame. Uzvrtila se svjetska cionistička mafija... uralaju i zuje kao sršljenovi. Ne mogu vjerovati da se netko usudi ismijavati njihovu javnu i tajnu vlast i njihove junake a zločince za nežidove - uhićivati i stavljati u zatvor, i to u Sibir. Ne mogu doći sebi od gnjeva, da se neka država usudi razotkrivati njihove zločine, mržnju, planove zla... njihove krađe, pljačke i obmane.

U tom smislu treba vidjeti i svakodnevno prizemno pljuvanje ruskog predsjednika u žido-tisku,. poput Time. Newsweek i dnevne američke tiskovine, poput, Washington Posta….

''Oh kako bi zločinci - cionTama rado zbacili Putina, kako bi mu s pakošću sotone-oca svojega - sudili, kako bi opet mučili i ubijali ruski narod! Ali nećete nikad više! Jer će vas ruski narod istjerati iz svoje domovine! Jer je Bog tako rekao, da ćete biti poraženi i poniženi', ispalio je u dahu branitelj ove napaćene, opljačkane, izdane i sluganske države u kojoj glavni mediji kakav je i cionistički Jutarnji list igraju jako veliku ulogu u uništavanju svega onog za što su ginule generacije Hrvata.

Samo Vladimir Putin može uništiti cionizam i spasiti ovaj svijet!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Friday, 08 December 2017 20:39
(34 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: