person_outline
search
hrendeitpt

Češka će odobriti homoseksualcima (prikrivenim pedofilima) usvajanje djece!?

Češka vlada odobrila je plan koji dopušta homoseksualnim parovima, koji žive u registriranom partnerstvu, da posvajaju djecu. Ministar za ljudska oprava, Jiri Dienbstbier, rekao je da ovim potezom nastoje osigurati prava djece. Koji licemjer? Prava djece su da imaju majku i oca, a ne dva bolesnika za roditelje!  

Već smo pisali da je pedofilija bolesti koja se ne može  izliječiti zato što im nije u funkciji neuro blokator (životinjama je u funkciji) koji spriječava pohotu ili 'okidač' na dijete. 

Svojevremeno u Nizozemski je slavni naučnik profesor Dik Svaab izazvao nevjerojatne reakcije homoseksualaca kada je otkrio da je moždana 'kvrga' (hipotalamus) kod homoseksualaca veća nego u drugih ljudi.

Više stotina telefonskih poziva dnevno, gomile prijetećih pisama i nekoliko prijetnji bombama su bile reakcija kada je Dik Svaab, direktor Holandskog instituta za istraživanje mozga, 1989. godine objavio da se mozgovi homoseksualaca i heteroseksualaca razlikuju.

Hipotalamus je centralni dio mozga koji regulira tjelesnu temperaturu, glad i žeđ, seksualnu energiju, rast i agresiju. Svaab je slučajno došao do tog naučnog otkrića kada je pregledao 15 pacijenata koji su umrli od SIDE. To je bio proboj u nauci jer se do tada smatralo da se homoseksualac postaje radi okoline u kojoj odrasta.

Homoseksualnost je blaži oblik pedofilije, a posvajanje djece je praktički zakonska legalizacija pedofilije. Ako oba doma češkog parlamenta usvoje zakon da homoseksualni parovi mogu usvajati djecu onda će Češka biti prva EU članica koja će djecu kao 'topovsko meso' 'zakonski' servirati pedofilima.

Pedofile i prikrivene pedofile (homoseksualce) treba zaustaviti i izolirati, ako je moguće, lijećiti ih. Ne zaboravimo da su oni vlasnici banaka, da je u njih svjetski novac koji su stekli na prijevaru - ukucavanjem u računalo. Kupili su i sve glavne medije kako bi prikrivali svoja zlodjela, silovanja djece, ubojstva zbog presađivanja organa i kanibalizam.

Sva zla koja se događaju u svijetu djelo su pedofila i homoseksualaca.

Nemojmo ove bolesnike olako shvaćati!

 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Sunday, 12 August 2018 07:15
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: