person_outline
search
hrendeitpt

Vincent Pribula: 'Treba rastjerati Europsku komisiju'!

Češki novinar Vincent Pribula objavio je da je nuklearni sukob između SAD i Europe, s jedne strane, i Rusije, s druge, neizbježan, ako Europa ne odbaci diktat Sjedinjenih Država. A neće s ovim vodstvom Europske komisije koja je produžena ruka Washingtona, Londona, Izraela i UN-a - pokrića za sve porobljivačke ratove.

Planovi zapadnih sila ostaju nepromijenjeni: ostaviti svega 15 milijuna Rusa na njihovom teritoriju. Za takve riječi bivša premijerka Velike Britanije Margaret Thatcher dobila je snažan pljesak. Još je potrebno finalizirati predstavu o svjetskoj tiraniji Rusije, a onda će se već svi složiti s ubojstvom ruskog predsjednika Putina. “Putin je demon, i najbolje ga je ubiti, kao Sadama Huseina i Muamera el Gadafija”- piše novinar u svom članku u listu parlamentnu Listy.

“Stalno opkoljavanje Rusije od strane NATO, koji se približava što može više njezinim granicama, vojne vježbe, rast napetosti – sve će to prije ili kasnije prerasti u sukob. Ratu između Rusije i NATO već je obznanjen startni znak i praktično je neizbježan. A što je s reakcijom Rusije, koju je okružio NATO? Taktičke nuklearne rakete dovedene u bojevu gotovost će izvršiti zapovijed. Mete su poznate – to su zemlje-članice NATO i SAD. Rusija će se morati braniti nuklearnim arsenalom”- ističe on.

Kako bi izgledao globalni sukob?

Globalna razmjena raketnih udara će iznosit, po sadašnjim vojnim proračunima 5.300 taktičkih raketa i 6.000 raketa srednjeg dometa istovremeno. Takva količina raketa će prelaziti mogućnosti sustava PRO obje strane. U prvih 60 minuta na Rusiju će pasti 2.500 taktičkih raketa, i taj veliki vatromet će trajati pet sati”- proriče Pribula.“Prema sadašnjim procjenama snage nuklearnog oružja, udari će odmah dovesti do smrti 60-100 milijuna žrtava. U narednih 15 dana od radijacije i zagađenja okoliša umrijet će još 300-400 milijuna ljudi.

U roku od pola godine od svih destruktivnih posljedica uništenja životno važnih resursa umrijet će najmanje milijardu ljudi. Niti jedna država neće imati mogućnosti da sahrani leševe. U svim pogođenim zemljama prestat će funkcionirati infrastruktura, industrija, zdravstveni sustav. Ideja američkih ratnih stratega da će taj rat uništiti Rusiju i natjerati je da pati – nema nikakve veze s realnošću. Rusija neće krenuti putem obrane samo na vlastitom teritoriju. Ona nema izbora, zato Rusija jasno stavlja do znanja da će radi svoje obrane iskoristiti najjače oružje” – naglašava novinar.

comissio europea

“Treba smijeniti cijelo rukovodstvo EU i rastjerati famoznu Europsku komisiju. U interesu svih potrebno je ukinuti sankcije protiv Rusije početi normalno trgovati i razvijati odnose. Europa mora naći u sebi hrabrost da kaže “NE” američkom diktatu. NATO je pokazao da nije obrambeni savez, već agresivno udruženje jastrebova koje brani ekonomske interese međunarodnih vladajućih elita”- zaključio je Pribula.

Koji je naš problem?

Hrvatska je ''zahvaljujući'' Račanu i Mesiću ušla u NATO savez koji je svjetska mafijaška ili zločinačka organizacija u vlasništvu Komiteta 300 satavljenog od 13 obitelji koje žele vladati svijetom. Nažalost, toj zločinačkoj družini pripada i Hrvatska koja i dalje učestvuje u njihovim ''mirovnim'' misijama, prodaje oružje (o tome najviše znaju Milanović i Vesna Pusić), za obranu ''ugnjetavanih naroda od terorista, koje su sami stvorili. Naši vrli vojnici čuvaju i makova polja u dalekom Afganistanu, jer se i tamo brani Hrvatska, kako kaže naša NATO kaubojka Kolinda Grabar Kitarović.

Zahvaljujući lažljivim mainstream medijima godinama su uspjevali skrivati svoja zlodjela. Istinu su pretvarali u laž i obratno. Tako je i Hrvatska, bez volje naroda, postala zločinačka država. Na sreću političari su sve to radili u ime korporacije Hrvatska d.o.o., s kojom hrvatski narod nema nikakvih dodirnih točaka. Hrvtski narod je glasovao za nezavisnu hrvatsku državu.

Kao što treba ukloniti cijelu Europsku komisiju, tako svi narodi Europe trebaju ukloniti svoje, nekad komunističke, danas cionističke kadrove, političare ili židokonvertite koji su utrpali 28 europskih naroda u obećanu Europu. Isti ti židokonvertiti, čiji su očevi, stričevi, ujčevi, rođaci, 45-e izvršili neviđeni genocid - holokaust nad golorukim hrvatskim narodom na bleiburškom polju, danas upravljaju Hrvatskom koju su opljačkali i zadužili. Ni to im nije dovoljno pa nas svakodnevno truju, što chemtrailsom, što GMO-om koji se i dalje stavlja na prodajne police, a ne obilježava.   

Što prije to shvatimo, prije ćemo se pokrenuti jer su naši životi i život naše djece u pitanju.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Sunday, 12 August 2018 06:56
(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: