Print this page
Policija u Njemačkoj priznala da je "slučajno" izgubila sve dokaze protiv pedofila koji su silovali najmanje 31 dijete.

Policija u Njemačkoj priznala da je "slučajno" izgubila sve dokaze protiv pedofila koji su silovali najmanje 31 dijete.

No, dodatni šok Nijemaca bio je kad je vlast objavila da je nestao kovčeg s 155 ključnih dokaza koji još nisu pregledani. U kovčegu se navodno nalazi 155 CD-ova i DVD-a iz prikolice Andreasa V. koji su nestali iz policijske postaje u okrugu Lippe. Do sada su pregledana samo tri od 155

Prema navodima vlasti, gotovo su svi inkriminirajući digitalni dokazi protiv dva serijska pedofila koji su silovali svoje žrtve više od 1000 puta, nestali. Glavni osumnjičeni su Andreas V. (56), i njegov kamp susjed Mario S. (33). Djecu su silivali u Luegdeu, gradu u zapadnoj njemačkoj državi North Rhine - Vestfalija.

Slučaj je šokirao Njemačku, a policija je priznala da su gotovo svi inkriminirajući digitalni dokazi nestali - jer su ''zaboravili'' napraviti sigurnosne kopije.

No, dodatni šok Nijemaca bio je kad je vlast objavila da je nestao kovčeg s 155 ključnih dokaza koji još nisu pregledani. U kovčegu se navodno nalazi 155 CD-ova i DVD-a iz prikolice Andreasa V. koji su nestali iz policijske postaje u okrugu Lippe. Do sada su pregledana samo tri CD-a od 155!!??

Ministar unutarnjih poslova njemačke pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija Herbert Reul rekao je da je došlo do 'ozbiljnih tehničkih pogrešaka' jer su policajci zaboravili napraviti kopije svih nosača podataka, što je uobičajena procedura, ako se takvi dokazi dobiju.

Rekao je: „Sve me to ostavlja zapanjenim. To je katastrofa. To je neuspjeh policije. Takve se pogreške ne smiju nikada dogoditi. Žrtvama i njihovim obiteljima mogu samo reći da mi je žao. Opet se ispričavam zbog toga.''  Klasika lažova!

Nestanak dokaza primijećen je tek 30. siječnja ove godine, a diskovi su posljednji put viđeni 20. prosinca. Prema riječima Herberta Reula, koji je prošlog ponedjeljka bio obaviješten samo o podacima koji nedostaju, soba u kojoj su pohranjeni dokazi nije bila osigurana kao što je trebala biti.

Prema policijskim izvorima, broj mladih žrtava identificiranih u ovom slučaju sada iznosi 31. 27 djevojčica i četiri dječaka u dobi od četiri do 13 godina - a broj silovanja dogodio se više od 1.000 puta. Silovanja su snimiai počinitelji i prenijeli preko društvene mreže.

Prema javnom tužiteljstvu, Mario S. je snimao kako zlostavlja djecu, a Andreas V. nije samo silovao svoju udomiteljsku kćer, već ju je koristio i kao mamac kako bi namamio drugu djecu u svoju kuću za odmor. Prema izvješćima, istraga o sumnji na zlostavljanje djece koju je počinio Andreas V. datira iz 2008. godine.

Nedostatak dokaza nije prva pogreška njemačke, čitaj Angeline, policije. Prva upozorenja o masovnom zlostavljanju djece prenesena su vlastima još 2016. godine. 

Izvor: 27. veljače 2019 Sean Adl-Tabatabai Vijesti , Svijet 2

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Wednesday, 27 February 2019 13:16
(1 Vote)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved