person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4377 times

Pedofile treba kastrirati, a homoseksualce liječiti!

Svaki muškarac ima potrebu za seksom. Tako i homoseksualci i pedofili. Za razliku od homoseksualaca (mogu se izliječiti) pedofili se ne mogu izliječiti jer seksualni poriv imaju samo prema djeci. Jedino ih se može izliječiti na način da ih se uškopi - za njihovo dobro i dobro njihovih žrtava, onih najnevinijih… naše, vaše, njihove… bilo čije djece

Homoseksualnost

 

Richard Cohen, bivši homoseksualac, nije bilo kakav zatucani homofob koji ne zna što govori, već psiholog koji je danas poznati terapeut za one koji pate od istospolne privlačnosti. Njegove opservacije imaju posebnu težinu vlastita iskustva. Njegova homoseksualnost bila je uzrokovana poremećenim odnosima s roditeljima, pretjerana povezanost s majkom, fizičkog zlostavljanja od strane starijeg brata i seksualnog od strane strica. Dakle, obitelj, ono što se danas obezvređuje i sabotira.

''No najvažnija je bila moja hiperosjetljivost'', napisao je. Za bolest - homoseksualnost, kaže da su uzroci: 

-fizički ili emocionalano udaljen otac
-previše povezanosti s majkom
-zlostavljanje
-seksualno zlostavljanje

''Ako je nešto genetski ili biološki u homoseksualnosti, to bi bila preosjetljivost; preosjetljivi mladići i djevojke budu lako povrijeđeni. Dječaci su često povrijeđeni zbog udaljenosti svojih očeva, a djevojke zbog rezerviranosti svojih majki. To može biti stvarno ili samo kriva interpretacija, ali ova percepcija se pretvara u njihovu stvarnost, te će vrlo vjerojatno tražiti tu ljubav u osobi istog spola. Onaj ‘'gay gen’', koji toliko uporno da bi opravdali ovu bolest, je zapravo temperament hiperosjetljivosti. Bez drugih sastojaka nije dovoljan da dovede do homoseksualnosti, ali je znak upozorenja za roditelje takve djece'', napisao je Richard.

ppoZbog homoseksualnosti godina dana zatvora studentu u Tunisu

Richard Cohen je počeo razvijati osjećaj muškog identiteta i privlačnost za suprotni spol nakon što je dobio prihvaćanje i afirmaciju heteroseksualnih muških prijatelja. Nakon toga je osjetio poziv da postane psiholog i pomaže drugima da pobijede istospolnu privlačnost. Pomogao je tisućama homoseksualaca da napuste taj životni stil (uljepšani izraz za sodomiju) i podučio mnogo terapeuta da čine to isto svojim pacijentima.

Naravno, LGBTQ zajednice i njihovi emisari i dalje tvrde da je ''jednom-gay-zauvijek-gay'', jer da su ''takvi rođeni'' i ne mogu se promijeniti. A itekako se mogu promijeniti jer mnogi od njih (izliječenih) kažu da danas, nakon užasnih trauma i frustracija, jako uživaju biti suprug i otac.

Zato ovu nastalu bolest, homoseksualnost, treba liječiti jer se može izliječiti za razliku od druge bolesti koju treba uškopiti, jer se ne može izliječiti, a jako je opasna za naše društvo! Zove se:

Pedofilija

Mnogima nije poznat podatak da je vatikanski kardinal Pell samo jedan od 8.000 pedofilskih svećenika koji pripadaju Crkvi, a papa Franjo odbija poduzeti nešto konkretno u svezi toga unatoč nedavnom razotkrivanju trećeg najvišeg katoličkog kardinala Georgea Pella. Papa ne namjerava aktivno progoniti druge pedofile unutar crkve, osim ako ih policija na to ne prisili!?

oliclergymencatholic 768x576

Ako pogledamo unatrag nitko zapravo nije ni znao za pojam pedofilija. Tek danas, zahvaljujući internetu, znamo koje zlo izvire od ove opake bolesti. Naučno je dokazano kako je mozak pedofila drugačije ''ožičen'' od mozga normalnog ljudskog bića. Objavljeno je istraživanje znanstvenog tima sa sveučilišta Christian-Albrechts u Kielu u kojemu su detaljno objasnili što se događa u mozgu pedofila dok promatra dječje lice.

Naime, životinje imaju moždane mehanizme s kojima se blokira aktivacija seksualnih nagona s kojima bi životinje seksualno napastvovale svoje mlade. Kod pedofila takvi neuroblokatori ne postoje, njima se pri pogledu na lice bebe ili djece okida moždana lančana reakcija koja na kraju izaziva lučenje feromona i seksualnu pohotu.

Znanstvenici su zaključili da razlog nastajanja pedofilije, između brojnih drugih psihofizičkih faktora, treba potražiti u anomalijama za vrijeme razvoja ljudskog mozga od rođenja do 12 godine života. 'Povrede mozga' za vrijeme rođenja ili nakon rođenja uglavnom okidaju stvaranje brojnih karakternih poremećaja, naročito ako su te povrede nastale u područjima koja reguliraju seksualne funkcije i funkcije prehrane. Naime, u slučaju da se nenormalno povežu centri za seksualni nagon i prehranu (dojenje) tada mozak u kasnijem životu anomalijski reagira na bebe i djecu.

Svaki muškarac ima normalnu potrebu za seksom. Tako i homoseksualci i pedofili. Za razliku od homoseksualaca pedofili se ne mogu izliječiti, jer seksualni poriv imaju samo prema djeci. Jedino ih se može izliječiti na način da ih se uškopi - za njihovo dobro i dobro njihovih žrtava, onih najnevinijih… naše, vaše, njihove… bilo čije djece.

LGBTQ - produžena ruka homoseksualaca i pedofila

Potpuno je jasno da nije cilj ove kvislinške sotonističke tvorevine ingenioznog naziva LGBTQ borba za prava različitih i različitijih, već isključivo za svoj interes služeći Sorosu i ostaloj bankarskoj cionističkoj oligarhiji koja ih obilato nagrađuje za ''pregalački rad'' … na uništenju OBITELJI!

loGay Parada 940x560

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru...Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: