person_outline
search
hrendeitpt

Dok je jedan silovao majku, drugi je džihadista gušio dijete koje se, onako maleno, pokušalo otrgnuti i pomoći majci!

Nevjerojatno kako je ovaj gnusan čin trivijaliziran sa strane policije, političara i medija. Nazivaju ga napadom i zlostavljanjem. Oba su izraza u osnovi pogrešna i dovode u zabludu stanovništvo.

'Sex jihad' stigao je u Njemačku sa svom svojom brutalnošću. Nedavno smo izvijestili su silovanje bespomoćne bake Omi kojoj su izrezali lice, a zatim je lizali jezikom. Soroševi migranti masovno siluju njemačke djevojke i žene, djecu, pa čak i ljude. Detaljno izvještavamo o najgoreznijim slučajevima. Ovaj val silovanja, popularno nazvan ''seks džihad',' Merkelica pokušava na bilo koji način pomesti pod tepih, zbog straha od građanskog revolta.

Paralelno, svi njemački glavni mediji u vlasništvu Židova odrađuju najprljaviji posao, nazivajući ova brutalna silovanja "napadom" ili "zlostavljanjem".

Što se dogodilo:

Mlada majka (23) šetala je mirno sa svojim sinom u Lüneburg parku. Odjednom su na njih nasrnuli dvoje džihadista bacivši majku i dijete na pod. Dok je jedan držao i gotovo ugušio dijete, drugi je silovao majku. I to sve pred očima dječaka koji se, onako sitan, pokušao otrgnuti i pomoći majci! 

Nevjerojatno, kako je ovaj gnusan čin trivijaliziran sa strane policije, političara i medija. Nazivaju ga napadom i zlostavljanjem. Oba su izraza u osnovi pogrešna i dovode u zabludu stanovništvo.

Zapravo, ovo je brutalno silovanje majke i seksualno zlostavljanje djeteta, jer je bilo prisiljeno svjedočiti strašnom silovanju majke. Policija i tužitelji imaju stroge upute kako napisati tekst da ima selektivno smanjenje učinka čina i da smiruje zabrinutost stanovništva. Mediji i tisak odrađuju najprljaviji dio posla za policiju i tužitelje.

Naravno, kao i uvijek, dok Merkeličina policija (BKA) ''traga'' za seks džihadistima, daje bizarne savjete kako se ponašati bez spomena „izbjeglice” u riječi.

• Krečite se u društvu najmanje dviju ili triju osoba.
• Nosite tenisice umjesto visokih potpetica da biste pobjegli.
• Izbjegavajte alkohol i droge.
• Najbolje je piti samo iz bočica i ukloniti čep boce.
• Nemojte samo gledati u mobotel, već aktivno promatrati područje.
• U slučaju nužde, nemojte se ponašati kao žrtva, nego djelujte kao protivnik: izaberite genitalije, zglobove, oči, nos i uši kao obrambene ciljeve, jer tamo je najjači osjećaj boli.
.Tečajevi samoobrane su također korisni.

A broj brutalnih silovanja, koji neupitno rade Soroševi plaćenici, raste iz dana u dan!

Izvor: http://www.rapefugees.net/start/

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru...Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Sunday, 16 December 2018 12:49
(30 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: