person_outline
search
hrendeitpt
Srpski Mengele dr. Radovanović i korumpirani pedijatri tužili novinare, liječnike, imunologe, Karleušu... koji upozoravaju na spregu liječnika i farmako mafije!
Srpski mengele dr.Zoran Radovanović
  • Posted
  • Read 16521 times

Srpski Mengele dr. Radovanović i korumpirani pedijatri tužili novinare, liječnike, imunologe, Karleušu... koji upozoravaju na spregu liječnika i farmako mafije!

Umjesto da se ova koruptivna liječnička oligarhija ili elita spremi na duži rok iza rešetaka, zajedno sa svojim capo di tutti capi-em dr. Radovanovićem, država im dozvoljava da oni tuže one koji su ih razotkrili i koji se bore za javno dobro!

Udruženje "Pedijatrija zasnovana na dokazima" (op.a. valjda je Vučićev novinar mislio ''Pedijatrija zasnovana na primanju mita'') podnijelo je kaznene prijave za širenje panike protiv 43 osobe koje su javno pozivale roditelje da ne daju djeci MMR cjepivo! Na popisu su pet novinara, dva imunologa, liječnici, psiholozi, odvjetnik, popularna pjevačica Jelena Karleuša, građanske inicijative za borbu protiv obveznog cjepljenja, majke čija su djeca dobila autizam nakon cjepljenja, roditelji koji ne žele cijepiti djecu, čak tuže i agitatore preko društvenih mreža, a tuže i jednu nepoznatu osobu.

Uspaničarili se korumpirani pedijatri i srpski dr. Mengele 

Tako Vučićev 'Informer' piše da Predsjednik Udruženja Pedijatrija zasnovana ''na dokazima" dr. Tomislav Stevanović ističe da su liječnici ove tužbe podnijeli uz podršku 270 roditelja (gdje ih nađu) i da je to jedini način da se stane na put onima koji šire paniku i tako ugrožavaju zdravlje ljudi.

Mjesecima smo radili na prikupljanju dokaza kako bi mogli Prvom osnovnom sudu u Beogadu tužiti one koji su dokazali da smo primali mito.

''Kaznenom prijavom želimo stati konačno na put tom antivakcinalnom lobiju koji posljednjih godina širi nebuloze u vezi sa cjepljenjem djece i uvaljuje svoje šarlatanske metode liječenja, prije svega na internetu. Na taj način izazvali su strah i paniku kod građana, što je direktno za posljedicu imalo opadanje broja cijepljenje djece (op.a., moraju uzeti puno cjepiva kako bi kod uništavanja (10 ura po dozi) dobili što veći iznos provizije). Zato smatramo da ovdje i te kako ima elemenata za kaznenu prijavu, koju smo podnijeli protiv 43 ljudi, među kojima su i imunolozi dr. Borislav Kamenov i Todor Jovanović (pedijatri znaju bolje od imunologa).

Na tužilaštvu je sad da odluči - naglašava dr Stevanović i dodaje:

1335561 tomislav stevanovic ff

Veliki 'stručnjak', nisu mu imunolozi ni do koljena,  dr. Tomislav Stevanović

''Pokušali smo se naučnim dokazima boriti protiv laži (svi svjetski stručnjaci i imunolozi govore suprotno). Direktna šteta od djelovanja protivnika cjepiva je 1.811 osoba oboljelih od malih boginja, od kojih je troje umrlo (koleteralne žrtve kako bi imali i dokaz)! Podnošenje kaznenih prijava za sve one koji su lobirali protiv MMR-a i izmišljotinama ugrožavali zdravlje djece podržao je i naš poznati epidemiolog dr Zoran Radovanović. (op.a., o ovom doktoru srpskom Mengeli već smo pisali). 

Nesporna je šteta koju pojedinci nanose zdravlju kompletne nacije izmišljajući raznorazna zastrašujuća scenarija. Oni to čine iz različitih razloga, od kojih su najrijeđe obične zablude. Najglasniji su takozvani alternativci, koji, umjesto cjepljenja nude svoje "mudre savjete" i "prirodne preparate". Njihov princip je samo ti daj 15, 30, 50 ili 100 eura za naš "izum", a za tvoje dijete nas baš briga. (naravno pedijatri ne uzimaju sitniš, njima se uplaćuju iznosi na tajne račune)'' kaže veliki stručnjak dr, Stevanović.

http://istinomprotivlazi.com/uz-kavicu/2346-obvezno-cijepljenje-nije-preventivna-zastita-stanovnistva-nego-teski-kriminal-u-kojem-se-osim-trovanja-pacijenata-najvise-zaraduje-na-unistavanaju-neiskoristenih-cjepiva-10-eura-po-dozi

Nevjerojatno. Razotkriveni pedijatri, plaćenici farmaceutskih tvrtki koje je razotkrio istraživački novinar Duško Velkovski dokazavši da su im uplaćivana sredstva na ime mita, poduzimaju zadnji očajnički korak po udbaškom principu: tuži da ne budeš optužen i osuđen na dugogodišnji zatvor.

Popis tuženih

1. Dušan Velkovski, istraživački novinar
2. Biljana Đorović, novinar
3 .Marija Stojaković, novinar
4. Milan Zarić, novinar
5. Mirjana Bobić Mojsilović, novinar i spisateljica
6. Prof.dr. Borislav Kamenov, imunolog
7. Todor Jovanović, imunolog
8.. Miroljub Petrović, Centar za prirodnjačke studije
9. Jovana Stojković, liječnik psihijatar
10.Aleksandra Aranđelović, kardiolog u KBC Zvezdara
11. Prof. Mira Sovilj, Institut za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora
12. Marko Marjanović, liječnik na Institutu za Majku i dijete, i otac
13. Slađana Velkov, holistički liječnik
14. Dragana Timotić, homeopata
15. Aleksandar Dunkić, liječnik prirodne medicine
16. Maja Volk, poznati dramaturg
17. Jelena Karleuša, pjevačica
18. Nikola Aleksić, Ekološki pokret Novog Sada
19. Gordana Todorov, roditelj koji tvrdi da mu je dijete oboljelo poslije MMR-a
20. Sara Popčetović, majka autističnog djeteta
21. Aleksandra Babić, majka autističnog djeteta
22. Milivoje Mrdaković, diplomirani informatičar, član Mense
23. Snježana Petković Terzić, predsjednik Građanske inicijative za borbu protiv vakcinacije
24. Dragana Baša, Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju
25. Snežana Terzić, Građanske inicijativa za neobaveznu vakcinaciju
26. Radmila Poznanović Domingez, Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju
27. Teodora Godar, agitirao preko društvenih mreža
28. Nataša Karadžić, agitirala preko društvenih mreža
29. Radoslav Nikolić, agitiranje preko društvenih mreža
30. Ljiljana Kostić, Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju
31. Spomenka Jolović, aktivista Fejsbuk grupe "Stop obaveznoj vakcinaciji u Srbiji"
32. Nikola Ivanković, član Fejsbuk grupe "Stop obaveznoj vakcinaciji u Srbiji"
33. Tomislav Crnogorac, član Fejsbuk grupe "Vakcina - saznanja i neki fakti"
34. Željko Todorović, osnivač Građanske inicijative za neobaveznu vakcinaciju
35. Ana Todorović, član Fejsbuk grupe protiv vakcinacije
36. Sabina Čabarkapa, osnivač Građanske inicijative za neobaveznu vakcinaciju
37. Mara Bugarin, agitiranje putem društvenih mreža o MMR
38. Ivana Nikolić, agitiranje putem društvenih mreža
39. Silvija Anišić, svjedočila o štetnosti MMR vakcine
40. Mirko Grubić, roditelj koji nije cjepio djecu
41. Zdenka Adamov Trifunjagić, majka koja je odbila cijepiti dijete
42. Ivo Strujić, odvjetnik
43.Ljiljana Volić, nepoznato

Ukoliko se dokaže da su krivi, tuženima prijeti kazna zatvora i do pet godina.

Miroljub Petrović, Centar za prirodnjačke studije - Neka podnesu tužbu! U čak 18 zemalja EU nije obvezna vakcinacija, što bi kod nas bila? Vakcine su razblaženi gnoj bolesnih životinja, najčešće krava i svinja, a kada to ubrizgamo našoj deci, provociramo im imuni sistem.

Miroljub Petrović je sve rekao, a istraživački novinar Duško Velkovski dokazao uzimanje mita. Umjesto da je ova korupivna liječnička oligarhija ili elita spremljena na duži rok iza rešetaka, zajedno sa svojim gazdom Radmilovićem, oni tuže one koji su ih razotkrili. Otvorite link i pročitajte!

http://istinomprotivlazi.com/uz-kavicu/2301-ni-slucajno-nemojte-cijepiti-djecu-protiv-ospica-politika-cijepljenja-moze-biti-samo-preporuka-a-nikako-prinuda-ili-zakonska-obveza-unesco-ova-opca-deklaracija-o-bioetici-i-ljudskim-pravima

A presudit će im, ako do suda dođe, Vučić i Brnabička, homoseksualac i lezbijka!

Kad vidiš ovaj pravosudni jad i dvojac Vučić-Brnabić, u Hrvatskoj je još i podnošljivo. Naravno imamo i mi našega dr. Radovanovića i dr Stevanovića koji su se okomili na našeg imunologa dr. Srećka Sladoljeva i ostale koji se bore za čovjeka i misle svojom glavom, a ne eurima i dolarima... ali o tome ćemo drugi put!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: