person_outline
search
hrendeitpt
Plenkoviću, Kolinda i zastupnici, ako se ponove požari vi ćete biti jedini krivci! Kao što ste bili i za prošlogodišnje požare!
Grčka, više od 80 mrtvih zbog chemtrailsa i šutnje premijera, predsjednika i grčkih zastupnika!
  • Posted
  • Read 10540 times

Plenkoviću, Kolinda i zastupnici, ako se ponove požari vi ćete biti jedini krivci! Kao što ste bili i za prošlogodišnje požare!

Kolinda i Plenković ne rade za opće dobro. Bave se malim stvarima, iz jednostavnog razloga što za velike nisu sposobni. I zato će braku, između hrvatskog naroda i gluhe i slijepe predsjednice Kolinde, gluhog i slijepog premijera Plenkovića, uskoro doći kraj, kao što je došao kraj i najmraženijima, Ivici Račanu, Stjepanu Mesiću, Ivi Josipoviću, Ivi Sanaderu, Zoranu Milanoviću i Jadranki Kosor.

Koliko je u Kolindi Grabar Kitarović, Andreju Plenkoviću i zastupnicima u Saboru mržnje prema hrvatskom narodu kada ga konstantno truju chemtrailsom i GMO-om, koliko je u Jadranki Kosor i Ivi Josipoviću mržnje prema hrvatskom narodu kada su, prevarivši cijeli hrvatski narod, protuustavno potpisali Lisabonski ugovor, nakon čega smo prestali biti neovisna država, koliko je u Vesni Pusić mržnje prema hrvatskom narodu kada je zaprijetila umirovljenicima da neće primiti mirovine, ako ne glasaju za EU?

Po postupcima ove tri žene koje su obilježile hrvatsku politiku, ako isključimo židokonvertite Plenkovića, Josipovića i ostale... lako je zaključiti da je njihova najsnažnija emocija patološka mržnja koja se manifestira krajnjom odbojnošću prema Hrvatima, prema svima onima koji misle drugačije. A svojom mržnjom i zlodjelima prema hrvatskom narodu, stalno bude godinama akumuliranu i pritajenu agresiju koja može eksplodirati i prerasti u nešto mnogo, mnogo, mnogo gore.

Iz predmeta psihologije se uči da, kada s prezirom i mržnjom govoriš o drugima, zapravo govore najviše o sebi. Jer,  mržnja je psihički poremećaj ili devijacija uma. A mržnju prema jednom narodu najbolje je pojasnio Harry Emerson kazavši: 'Mrziti narod je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora''

Nakon kratke stanke, nogometne euforije i vraćenog ponosa hrvatskog naroda, židokonvertiti su ponovno dali zeleno svjetlo za nastavak trovanja chemtrailsom. Prekrasno hrvatsko nebo ponovno je sivo, teško, sparno jer se u našu statosferu ubrizgava aerosol. Kolinda, Plenković, Krstičević, Čorić, Branka Picek i ''hrvatski'' zastupnici, najodgovorniji za trovanje hrvatskog naroda, itekako dobro znaju da je Geoinženjering najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, poduhvat koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu i čovjeka.

20180514 052651

7 20180723 090944

Treba uništiti i domaće plodove kako bi, nakon što je 90 GMO zastupnika dalo Monsantu zeleno svjetlo, hrvatski narod nastavio jesti uvezeno GMO smeće. A Chemtrailsove posljedice i jučer, i danas i sutra, i sutra i sutra..., osjetit će najosjetljivija hrvatska populacija, jer je u sastavu chemtrailsa pronađena:

1. Pseudomonas Aeruginosa – bakterija koja napada većinom respiratorni sistem čovjeka
2. Pseudomonas fluorescens - izaziva infekcije krvi i respiratornog sistema
3. Serratia marcescens - upala pluća, upala mozga, upala srčanog mišića
4. Mycoplasma fermentes incognitus - vrsta patogenog mikroorganizma za koju se pretpostavlja da je bio-inženjerirana u američkim vojnim laboratorijama i koja je pronađena kod 45% američkih vojnika koji boluju od tzv. golfskog sindroma.
5. Streptomyces i druge vrste gljivice
6. Neke vrste kvasaca
7. Određene bakterije koje sadrže specifične enzime koji su u stanju da izmjene genom čovjeka
8. Soli barijuma
9. Aluminijum
10. Ethylene dibromide (dibrometan) C2H4Br2– mirisa sličnog hloroformu; izaziva depresiju CNS-a, edem pluća i nadražuje sluznicu respiratornog trakta,
11. Fibrozni filamenti (njihova uloga je navodno da omoguće određenim mikroorganizmima koji se nalaze u ovoj kemijskoj smjesi da živi stignu do zemlje, jer bi ih normalni atmosferski uslovi uništili.

Koliko su drski ovi zločinci, cionisti ili nacisti 21 stoljeća, čak su i na civilnim avionima ( i na našoj avio kompaniji Croatia Airlines) naknadno ugradili retrofilne raspršivače koji ostavljaju iza sebe prepoznatljiv i specifičan trag menadžmenta solarne radijacije. Zato su cionisti preuzeli sve avionske tvrtke i aerodrome.

Krenuli su požari i u Hrvatskoj!

Više puta je Udruga ''Ne govoru mržnje - istinom protiv laži'' uputila službeni dopis presjednici Kolindi, premijeru Plenkovića i zastupničkim klubovima da zaustave trovanje hrvatskog naroda chemtrailsom. Više puta su im poslati dokazi da chemtrails izaziva katastrofalne požare, zbog čega se poveća prisutnost ugljičnog dioksida u atmosferi, a ne zbog laži o tzv. globalnom zatopljenju. Podnesena je i kaznena prijava protiv vrha države za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. No, sve je uzalud.  

Švedska, Grčka... 80 mrtvih... Za mrtve u Grčkoj jedini krivci su Soroševi plaćenici: premijer Aleksis Cipras, predsjednik Prokopis Pavlopoulos i korumpirani grčki zastupnici.

buz Screenshot 13

mnuScreenshot 13

oScreenshot 12

Posljedice katastrofalnih požara u Grčkoj 

Ako bude mrtvih u požarima u Hrvatskoj, a počeli su sa  Vodicama, direktni krivci biti će Plenković, Kolinda i zastupnici u saboru. Sve drugo će biti medijske lažljive priče židomedija za naivne Hrvate poput onih: najčešći krivci za šumske požare su palež te ljudska neopreznost - paljenje vatre u kampovima, bacanje opušaka cigareta, igranje šibicama ili vatrometom... Naravno, uz laži, obavezno ide i prigodni video sa porukom: Vatrogasci - Oni su naši heroji! 

09

Vodice 

Ili Index.hr koji je bez premca u obmanjivanju svojih čitatelja:

20180725 194226

No, neće im ovaj put proći jer smo obavijestili gotovo sve vatrogasne službe u Hrvatskoj da je jedini i isključivi krivac za sve velike požare u Hrvatskoj chemtrails koji u sebi sadrži samozapaljive nano ćestice, a koje avioni raspršivačima špricaju na crnogoricu. 

Kolinda Grabar Kitarović, kao i njeni prethodnici Mesić i Josipović, zaklela se na inauguraciji da će biti predsjednica svih građana. A da nema ništa zajedničko sa hrvatskim građanima dokaz je da nijednom nije reagirala na konstantno trovanje hrvatskog naroda chemtrailsom i GMO-om, zbog čega je Hrvatska prva u Europi, a deseta u svijetu, po broju umrlih od malignih bolesti. A Kolinda želi još jednom mandat koji joj je potreban da realizira zacrtani plan depopulacije hrvatskog stanovništva - kolateralnih žrtava, kako ona voli kazati. A glavni konkurent joj je Zoran Milanović, koji je ukinuo uredbu o obveznom označavanju GMO-a na Monsantovim 'frankenštajn' proizvodima. Nevjerojatno! 

Kolinda i Plenković ne rade za opće dobro. Kao što nisu radili ni svi njihovi prethodnici. Bave se malim stvarima, iz jednostavnog razloga što za velike nisu sposobni. I zato će braku, između hrvatskog naroda i gluhe i slijepe predsjednice Kolinde, gluhog i slijepog premijera Plenkovića, uskoro doći kraj, kao što je došao kraj i najomraženijima, Ivici Račanu, Stjepanu Mesiću, Ivi Josipoviću, Ivi Sanaderu, Zoranu Milanoviću i Jadranki Kosor. 

Plenkoviću, Kolinda, zastupnici, koliko je u vama mržnje prema hrvatskom narodu da ga i dalje trujete chemtrailsom i GMO-om? Ako se ponove prošlogodišnji požari, vi ćete biti izravni i jedini krivci! Kao što ste bili i za prošlogodišnje! Na vrijeme smo vas upozorili, a objave sa dokazima, uredno dostavili. 

Hrvatski narod će vam kad-tad suditi za štetu od požara, veleizdaju i suučesništvo u genocidu nad njim! 

Vezane naše objave:

http://istinomprotivlazi.com/uz-kavicu/2423-unatoc-kaznenoj-prijavi-za-genocid-kolinda-plenkovic-i-krsticevic-i-dalje-odobravaju-prasenje-trovanje-chemtrailsom-vatrogasci-pripremite-se-chemtrails-je-uzrok-pozara-u-hrvatskoj-video

http://istinomprotivlazi.com/udruga/sto-se-krije-od-javnosti/2409-chemtrailsom-su-nam-trajno-umanjili-kvalitetu-zivota-a-zivotni-vijek-smanjili-za-prosjecno-40-godina-za-to-su-iskljucivi-krivci-saborski-zastupnici-javili-su-nam-da-je-blokiran-video

http://istinomprotivlazi.com/udruga/sto-se-krije-od-javnosti/2406-chemtrails-ima-trostruki-ucinak-unistava-nas-imunoloski-sustav-unistava-plodove-u-proljetnom-sazrijevanju-a-lako-zapaljive-metalne-cestice-koje-padaju-na-crnogoricu-nakon-male-iskre-izazivaju-lancane-katastrofalne-pozare-koje-imamo-svake-godine

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: