person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 51802 times

IPL za 500 i više hrvatskih znanstvenika: "Vi ste korumpirani šljam koji ne smije ni pisnuti o HAARP-u i chemtrailsu" / Video

A naša Planeta ,zahvaljujući chemtrailsu i HAARP-u, obućena je u luđačku košulju ''sašivnu'' od toksičnih metalnih čestica štetnih radiofrekvencija geoinženjeringa. 

Rat protiv prirode je rat protiv nas samih! NATO avioni sprejaju prirodu pomoću raspršivača, montiranih na pilone, odmah iza ispuštenog ventila motora. To su retrofilni (naknadno ugrađeni) raspršivači, montirani direktno iza ispušnog ventila ne bi li se provukli kao kondenzacijski trag. Čak su ugrađeni i na civilnim avionima mnogih kompanija koje sprejanje naplaćuju po milji ostavljujući specifičan trag menadžmenta solarne radijacije, nešto manji i krači od onih koje ostavljaju vojni avioni.

A to je u razgovoru za IPL priznao pilot njemačkog avioprevoznika Eurowingsa (Germanwings). http://istinomprotivlazi.com/novosti/2479-i-avioni-croatia-airlinesa-ugradili-retrofilni-rasprsivac-po-milji-rasprsenog-chemtrailsa-trovanja-gradana-dobivaju-235-73-eur-a-za-ovo-znaju-i-kolinda-i-plenkovic

Ovi programi (geoinžinjeringa) za sobom povlače vrlo duboke posljedice za klimatske sisteme diljem svijeta. Klimatski sistem je vrlo kompleksan, kompliciran i skroz na skroz isprepleten i povezan. Najveća laž ikad stvorena da našteti ljudskoj rasi je laž o kondenzacijskom tragu (aviona). Sve komercijalne letjelice (avioni, helikopteri…) i svi vojni tankeri imaju turboventilatorski mlazni motor viskog BPR-a. Radi se o ventilatoru mlaznog motora, koji je dizajniran efikasno iskoristiti gorivo. 85% zraka, koji prolazi kroz motor, ne izgara. Po svom dizajnu takav motor nije u stanju ispustiti ikakav kondenzacijski trag. Što se više penje u visinu, to u zraku ima sve manje i manje vlage, uvjeti da se stvori kondenzacijski trag su, stoga, totalno nepovoljni.

Tornjevi Haarp (smrtonosno oružje) postrojenja su visoki 18 metara. Takav jedan, zahvaljujući Mesiću i Račanu, nalazi se i u Hrvatskoj, kod Tušilovića. To postrojenje može emitirati 3,5 milijardi vata(W) radio frekvencija u inosferu, što prouzrokuje lančanu reakciju koja može držati ionosferu na čak 8300 stupnjeva Celzijusa iznad prostora od više stotina kvadratnih kilometara.

Ovi oblaci, nakon špricanja chemtrailsom, su aerolizirani s električno provodljivim nano česticama s kojima se može manipulirati radio frekvencijama koje mogu izazvati njihovo međusobno odbijanje pa izgledaju kao kad stavite željeznu prašinu na stol, a ispod magnet, ta prašina se sprema u redove. isti scenarij vidimo kod naših oblaka. Cilj je napraviti što veću prekrivenost neba kako bi ih haarp kišom spustio na što veći prostor na zemlji uništavajući nam imunitet, autohtone plodove u cvatu (kako bi nas Bayer-Monsanto trovao svojim GMO proizvodima) i Ph zemlje.

Zbog toga cijeli ekosistem umire! Sada imamo najveće crvene plime (pune toksičnih algi) na desetine tisuća mrtvih tuljana koje je more izbacilo na obalu, pomori ribe i sve je više i više sušnih područja diljem Zemlje.

Zato se naš planet zagrijava, ali o tome šuti papa, šute raznorazni politički fašisti, od Macrona, Merkelice... da „naših“ instaliranih predsjednika i premijera. A godinama šuti i vas 500 i više tzv hrvatskih znanstvenika!

Zakoni fizike kažu kako se to ne može dogoditi, osim ako nismo zaboravili nešto ubaciti u (matematičku) formulu. Za svaki (topliji) stupanj Celzijusa, u atmosferi je 7% više vlage. Na planeti koja se zagrijava, mora padati više kiše! Jedini razlog zašto ne može padati više kiše jeste zato, što nam je atmosfera ispunjena štetnim česticama što je jasan cilj Menandžmenta solarne radijacije.

Globalno zatamnjenje je danas 25 %. To znači da 25% sunčevih zraka, koje su prije 50 godina stizale do Zemlje, više ne stižu. Pa tako imamo sve više sušnih područja na planeti s užasno strašnim posljedicama. Diljem cijele planete nailazimo na masivno odumiranje drveća i šuma. Svatko tklo zna išta o drveću, vidi koliko ona loše izgledaju. A mediji ulažu napore ne bi li nam poručili da je to samo zbog suše. Znamo da nas lažu.

Zato, svi moramo što prije shvatiti što se događa kako bi spasili planet samim tim i sebe. Urednici glavnih medija i instalirani premijeri i predsjednici, te zastupnici u parlamentima su ti koje moramo srušiti. Posebice vi, tzv. znanstvenici. Za nas običan intelektualni šljam.

Drveće umire na cijeloj Zemlji kataklizmičkom brzinom, jer ovdje se radi o nelinearnoj jednadžbi. Kada se počne događati, ide eksponencijalno. Naša crnogorica umire. Crnogorica je drugi najbitniji izvor kisika na planeti. Gorio je Sibir, gorila je Amazonija, gori Austarlija, gore pluća svijeta.

Za Amazoniju su vaše kolege „znanstvenici“, bolje rečeno dežurni zamagljivači, tvrdili da se iza požara u Amazoniji krije međunarodna glad za govedinom i sojom.

No, nitko od njih ne spominju chemtrails i Haarp, odnosno Geoinženjering!

Još nešto, za vas 500 i više hrvatskih znanstvenika:

Bioraspoloživi (koje tijelo može apsorbirati) metali padaju na nas. Postoji brdo toksičnih metala, za koje su neovisne znanstvene studije dokazale vrlo toksičnim za korijenje. Zbog toga biljke prestaju apsorbirati hranjive tvari, te palako umiru. Znači imamo bioraspoložive metale, koji ugibaju drveće odozgora , imamo UV zračenje nevjerojatnog intenziteta koje ih ubija odozgo, imamo povećanje sušnih područja (špricanjem neba chemtrailsom sputava se prirodno isparivanje (voda na Zemlji) i radikalno sputava prirodni hidrološki ciklus), pa drveća nemaju dovoljno vode (suše se) i vrlo bitno-prekrivene su lako zapaljivom prašinom. Te metalne čestice su lako zapaljive. Gdje god pogledamo šume gore.

Šumski požari neviđenih granica se događaju diljem svijeta. Što više šuma gori, to se više otpuštaju staklenički plinovi. Tko god kaže da staklenički plinovi nisu problem, ne zna o čemu priča. Oni su veliki veliki problem. Ne samo ugljični dioksid, nego i metan, a klimatski inženjering čini cijelu ovu situaciju eksponencijalno gorom. Planeta ne može (kvalitetno) odreagirati na štetu, koja joj se nanosi jer je praktički obućena u luđačku košulju ''sašivnu'' od toksičnih metalnih čestica štetnih radiofrekvencija geoinženjeringa. 

Obzirom na hidrološki ciklus isprekidan i oštećen do sada rekordne poplave su i dalje sve veće i jače, baš kao i rekordne suše. Dobijemo oba ekstrema, a rečeno nam je da su ti ekstremi jednostavno rezultat klimatskih promjena. 1988.godine, kad je termin ''klimatska promjena'' pušten u praksu tada su geoinženjerski programi totalno uzeli maha i trebao im je termin koji će djelovati na populaciju tako da prihvati radikalne vremenske oscilacije, nevjerojatne vremenske oscilacije jer su znali da će morati ''puno kenjati'' ne bi li mogli nesmetano manipulirati vremenom pa im je trebao termin da stanovništvo to prihvati pod normalno.

Znanstvena akademija ih podržava, klimatski znanstvenici ih podržavaju i još udvostručiju njihove laži. Što više upadaju u laži to ih se više drže, jer jednom kad se te laži razotkriju šokitati će se cijeli svijet.

Monsanto je dio ove svjetske zavjere.

On je kupio Klimatsku Korporaciju za 970 milijuna dolara jer oni, koji su upleteni u modifikaciju vremena, moraju kontrolirati vijesti. Raytheon radi modele za NAAA državnu meteorološku službu. Vremenski program (tvrtka koja daje vremenske podatke medijima) u vlasništvu je Rothschilda! Sa svih strana nam lisice upravljuju kokošinjcem! U današnje doba meteotrolozi čitaju emitirani tekst. To je sve što oni rade. Čitaju napisano! I „naš“ DHMZ je privatiziran, a Vakula je običan debelo plaćeni cirkusant!

Svaki Božji dan je bitan u kritičnoj borbi razotkrivanja i zaustavljanja kontinuirane bezumnosti klimatskog inženjeringa. Ključno je za sve, koji su se probudili i shvaćaju što se dogodilo na našem nebu da pomognu u buđenja ostalih. Moramo postići kritičnu masu osviještenosti što je prije moguće. Svatko od nas je sposoban biti ono posljednje zrnce pijeska koje će prevagnuti vagu i pokrenuti lavinu osviještenosti koja nam je toliko očajnički potrebna.

No, dok je u Hrvatskoj ovakvih medija i ovakvih 500 i više ovakvih hrvatskih znanstvenika, ići će jako teško! Ili nikako!

Ştoga, pišamo se na vaš apel nadležnim institucijama, kao i na vaših 500 i više znanstvenih radova s kojima se kitite!

poi

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(26 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: