person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723
Njemački domoljubi spašavaju Europu od naseljavanja nametnutih Rothschild-Soros-Merkelinih izbjeglica!
German patrols rescue Europe from settling forced Rothschild-Soros-Merkel refugees!

Njemački domoljubi spašavaju Europu od naseljavanja nametnutih Rothschild-Soros-Merkelinih izbjeglica!

Pokret okuplja mahom mlade domoljube koji se zalažu za očuvanje "etničkog identiteta državotvornog naroda“. Sada imaju brod kojim žele spriječiti dolazak izbjeglica u Europu.

Ovaj pokret osnovan je u Njemačkoj 2012-te i to isprva kao grupa na Facebooku. Ta grupa je vrlo brzo dobila veliki broj sljedbenika. Danas se govori o „pokretu" koji u „državotvornom narodu" vidi etničke Nijemce, a ne građane njemačke države koji imaju njemačko državljanstvo. Za državotvorni narod kao „zajednicu porijekla, kulture i solidarnosti" ne može biti proglašen bilo tko, nego može biti samo zajednica „etnokulturnog kontinuiteta".

Ovaj pokret zna da je u Europi na djelu „zamjena stanovništva" pripadnicima imigrantskih grupa, posebno tijekom izbjegličke krize, i da toj pojavi treba stati na put. Nedavno su pokrenuli veliku akciju prikupljanja novca za "pomorsku misiju" kojom će „prepriječiti put brodovima nevladinih organizacija koje prevoze izbjeglice iz Afrike u Europu".

Oni tvrde da nevladine organizacije „ne prezaju ni od suradnje s krijumčarskim bandama" pri „prijevozu tisuća ilegalnih Afrikanaca na europski kontinent". „Time su NVO postale dio trgovine ljudima. Vrijeme je da tim kriminalcima stanemo na put" poručuju. U akciji prikupljanja novca nazvanoj „Defend Europe" dosad je sakupljeno više od 166.000 dolara od preko 2.000 donatora.

Pripadnici pokreta planiraju brodom otploviti do libijske obale i tamo „raskrinkati pravu djelatnost nevladinih organizacija" te pomoći libijskoj obalskoj straži i učiniti sve što je potrebno kako bi bila spriječena smrtonosna ilegalna migracija u Europu. Međunarodno su odlično povezani, pa su tako u svibnju zajedno sa taljanskim domoljubima ometali isplovljavanje jednog broda ''humanitarne'' organizacije iz luke u Cataniji.

Oni su, kako pišu na svojoj internetskoj stranici, spremni spašavati izbjeglice u nevolji i vračati u Afriku umjesto da ih prevezu do Europe kao što to čine NVO. Čitava akcija bi bila dio njihove misije „Obrana Europe". Oni kontinent brane od doseljavanja muslimanskih imigranata, i smatraju da će ovi prije svega u Njemačkoj, ako se nastavi dosadašnja izbjeglička politika, potisnuti etničke Nijemce u toj mjeri da će etnički Nijemci u budućnosti postati „manjina u vlastitoj zemlji", ili možda sasvim iščeznuti.

Politički mainstream naravno ove domoljube svrstava u desno ekstremne ili neonacističke grupe. Savezni ured njemačke Službe za zaštitu ustavnog poretka je 2016. ovaj pokret je uvrstio na listu organizacija koje drži pod prismotrom.

Merkel has blood on her hands

Jer oni su latentna za opasnost za, kako je mnogi smatraju  kancelarku 'krvavih ruku', Angelu Merkel koja provodi čisti medijski i ekonomski fašizam nad Njemcima, a sve po planu i programu svojih gazda i Novog svjetskog poretka!

Izvor: DW

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Last modified on Saturday, 19 August 2017 05:56
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: