person_outline
search
hrendeitpt

Američki Židovi ne žele služiti u cionističkoj izraelskoj vojsci! /video/

Mi vrlo snažno osjećamo da to nije i ne može biti država Izrael i nama je zabranjeno da budemo dio te vojske

Barclays Centre, dvorana NBA momčadi Brooklyn Netsa u New Yorku bila je jučer (nedjelja 13. lipanj) ispunjena do vrha ali ne zbog neke NBA utakmice. Oko 20.000 tisuća pripadnika židovske hasidijske zajednice protestiralo je protiv namjere izraelske vlade da regrutira mladiće iz ove zajednice u izraelsku vojsku.

«Cilj skupa je da pokaže izraelskoj vladi da anticionistička zajednica u Sjedinjenim Američkim Državama podržava pripadnike svoje vjerske zajednice u Svetoj zemlji koji odbijaju da služe u izraelskoj vojsci», rekao je rabin David Niederman te dodao. “Mi vrlo snažno osjećamo da to nije i ne može biti država Izrael i nama je zabranjeno da budemo dio te vojske“.

Naime, više puta smo pisali da postoje ortodoksni Židovi kojima je Tora, kao i naša Biblija sa 10 Božjih zapovijedi, sveta knjiga i po njoj se ravnaju. Nažalost, postoji i druga židovska Biblija, Talmud ili knjiga zla koja poziva na mržnju i istrebljenje nežidova.

Njeni zagovornici su cionisti, Rothschildi, Rockefelleri, Sorosi, Elizabeta i mnogi drugi. Oni su zapravo zločinačka organizacija i jedini svjetski teroristi, odgovorni za sve ratove u svijetu i svo zlo koje nam se događa. Cionistima u Izraelu pružaju mnogi otpor, no najveći problem je što je Rothschild vlasnik 80% Izraela i drži sve institucije.

To ne znači da je Rothschild vlasnik i naroda zato je hvale vrijedan ovaj protestni skup u kojem su cionistima jasno rekli što o njima misle. A rekao je i generalov sin Židov Miko Peled koji upozorava cijeli svijet da su cionisti najveći neprijatelji njegovog Izraela i naše planete.

Zato i prenosimo ovu vijest, neka znaju da ih podržavamo.

Izvor: SAFF portal

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Friday, 16 June 2017 09:24
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: