person_outline
search
hrendeitpt
Deep State i Njemačka u ovom njemačkom gradu užurbano grade ogromni vojni kamp za obućavanje specijalne vojske koja će sutra braniti veleizdajničku elitu od građana Europe!
u malom gradiću u sjeveroistočnom gradu njemačke savezne države Saxony-Anhalt, gradi se jedan od najsuvremenijih europskih kampova za obuku vojnika koji će čuvati oligarhiju
Peter Koenig Peter Koenig

Deep State i Njemačka u ovom njemačkom gradu užurbano grade ogromni vojni kamp za obućavanje specijalne vojske koja će sutra braniti veleizdajničku elitu od građana Europe!

U malom sjeveroistočnom gradu njemačke savezne države Saxony-Anhalt, u jednom od najsuvremenijih europskih kampova za vojne vježbe gradi se cijeli grad u visini od nekoliko stotina milijardi eura koji će do 2018. godine biti spreman za obuku vojnika u borbi protiv europskih građana u europskim gradovima, ukoliko bi se usudili ići na barikade protiv zločina svojih vođa i oligarha.

Je li Trump postao već postao diktator Bananske Republike? Je li bi se on trebao suditi kao ratni zločinac zajedno s Obamom, Bushom, Clintonom i njihovim slavnim prethodnicima, sve do JFK-a i šire, uključujući i one koji su pokrenuli svjetske ratove i sukobe diljem svijeta posljednjih 200 godina? Na žalost, danas u takozvanim međunarodnim sudovima pravosuđa nema pravde. Sve one sa krvavim rukama do lakata kooptirali su u Washington i Bruxelles.

Je li Trumpova vlada skršila pritisak Neocon-Zion-demo-divizija Deep Statea? Spekulacijama nema kraja, s novim prijedlogom da je kontroverzni predsjednik već počinio dovoljno nekonvencionalnih djela. I Russiagate, jedno je od njih koje ne odlazi, što je suprotno logici. To je još jedan odraz idiotizma presstitutki medija. No, oni rade po uhodanoj shemi, sve dok masa kojoj ispiru mozak još uvijek guta laži i zablude medija u udobnim foteljama. A močvara u Washingtonu isparava - i guta političare.

Hoće li biti nuklearni rat? Tko će prvi udariti? Pentagon i zapovjednici NATO-a (duboka država-Deep state)  nadaju se - da će SAD pokrenuti preventivni napad protiv Rusije i / ili Kine. To bi najvjerojatnije potaknula lažna zastava (false flag). Na primjer, Sjeverna Koreja je pokrenula (nuklearni) napad na Japan. Spekulacije u tom smislu već postoje i u medijima kruže. Ali što ako ruski sustav ranog upozorenja koji se temelji na vrhunskoj tehnologiji, otkrije takav planirani scenarij i odmah reagira? Atomski WWIII - s punim uništenjem i skoro bez preživjelih?

Sve ove realistične ideje bacaju se gore-dolje - ostavljajući javnost s obje strane Atlantika u strahu. I znamo da je strah i zbrka najbolje oružje za paniku i zlostavljanje stanovništva. Tko će preživjeti? Tko će biti sljedeći? A neki čak toliko daleko idu da špekuliraju tko bi mogao zamijeniti predsjednika Trumpa? Najvjerojatnije njegov potpredsjednik, Mike Pence. SAD se raspadaju i Zapad zajedno s njom.

Rat protiv europskih građana 

Paralelno, na europskom kontinentu, u tajnosti se planira rat protiv europskih građana. Njemački Bundeswehr, Deep State i druge europske oružane snage pripremaju se za podvrgavanje mogućih društvenih potresa, ako je potrebno i ubijanje vlastitih građana. To je ono što Bruxelles inspiriran NATO-om planira raditi. A vođa, tko je drugi nego Njemačka također inspirirana NATO-om - predvodnik europske lutke, pozicije za koju se i Francuska natječe s Macronom - pa tko pobjedi.

Kao što je izvijestila Susan Bonath, nezavisni istražiteljski novinar, koja radi kao redovni suradnik njemačkog Die Junge Welt-a (Svjetski dan mladih) - nešto strašno nastaje u malom sjeveroistočnom gradu njemačke savezne države Saxony-Anhalt. U jednom od najsuvremenijih europskih kampova za vojne vježbe gradi se cijeli duhovni grad u visini od nekoliko stotina milijardi eura. Većina njemačkih (ili europskih) poreznih obveznika nikada nisu čuli za to. Do 2018. godine objekt će biti spreman za obuku vojnika u borbi protiv europskih građana u europskim gradovima, ukoliko bi se usudili ići na barikade protiv zločina svojih vođa i oligarha.

Koncept je tek novi u Europi. SAD godinama gradi skrivene garnizone oko "ranjivih" aglomeracija - New Yorka, Detroita, Chicaga - i još mnogo toga - spreman za štrajk ako bi izbili ogromni prosvjedi. Za predsjedničke izbore u studenom prošle godine, oni su stavljeni na visoku razinu upozorenja. Zapravo, iz zraka se može promatrati intenzivnost pokreta. S Macronovim "izborom" predsjedniku Francuske - odnosno Rothschildovom cipelom - kako bi zaštitio financijske oligarhe Francuske i Europe, kako bi se zaštitio nesmetani kapitalizam od socijalnih poremećaja, Europa se brzo kreće prema stanju fašističke represije, popraćene fašističke ekonomije, dvostruka kruna za bogate, i dvostruka prepreka usmjerena na uklanjanje slobode naroda da žive pristojne i sretne živote.

U svom pobjedničkom govoru, Macron je izjavio kao prioritet da će Francuska biti prva u 'borbi protiv terorizma'. Ovo je neograničena podrška nastavku pristupa "lažne zastave", nakon čega slijedi ubijanje nekoliko svojih građana ili policajaca, kako bi opravdali daljnje i daljnje smanjenje broja građanskih sloboda. Francuska, pod Hollandom je postala ultra-lutka Washingtona, ima najveći krvavi trag u Europi za napad lažnih zastava (false flag). Francuska može postati prva zemlja u Europi koja će proglasiti trajno izvanrednog stanje – i staviti ga kao Martial Law - u svoj Ustav. Gdje je do sada Hollande propao, Macron će uspjeti. Bio bi prvi i primjer u vazalnoj Europi. Objekti za vježbanje u sjevernoj Njemačkoj, uz potporu Angele Merkel, da tlače i ubiju prosvjedne Europljane, idu u skladu s Macronovom makijavelijanskom filozofijom.

S druge strane, Grčka ima epitet ubijanja nacije financijskim instrumentima. Grci to dopuštaju što je van svake pameti i logike. Možda zbog straha da narod ne odabere jedini izlaz, GREXIT, jer je možda lošiji od financijskog gušenja? - Očigledno su to argumenti izraženi, ali neutemeljeni, od bivšeg grčkog ministra financija Varoufakisa, koji je toliko zainteresiran da ostane u središtu pozornosti, a koji utječe na javno mnijenje vlastitom samospoznajom. Taj kavijar ljevičar podupire propast njegove zemlje zastrašujući druge koji bi željeli povratiti suverenitet od Washingtona i Bruxellesa?

George Orwell kaže, pozivajući se na The Machiavellians James Burnhama - "demokratsko društvo nikada nije postojalo i, koliko vidimo, nikad neće postojati. Društvo je po svojoj prirodi oligarhijsko, a moć oligarhije uvijek počiva na silama i prijevarama ... Moć ponekad može biti osvojena i održana bez nasilja, ali nikada bez prijevare ". Ovo se dobro odnosi na globalizacijsku deklaraciju pravde: "Sve što je tvoje je moje, a sve što je moje je moje." Probudite se i pazite, ono što se radi na terenu NATO-Njemačkog gradskog vježbenika je obrambeni mehanizam kako bi se osiguralo da privilegije vladajuće klase nikada ne budu izgubljene.

Europljani – probudite se i stanite na barikade prije nego što bude prekasno!

Autor: Peter Koenig

Peter Koenig je ekonomist i geopolitički analitičar. On je također bivši zaposlenik Svjetske banke i radio je diljem svijeta i diljem područja okoliša i vodnih resursa. Predavao je na sveučilištima u SAD-u, Europi i Južnoj Americi. Redovito piše za Global Research, ICH, RT, Sputnik, PressTV, 4. medije (Kina), TeleSUR, Vinograd švedskog bloga i druge internetske stranice. Autor je Implosion - Ekonomskog trilera o ratu, uništavanju okoliša i korporativnoj pohlepi na temelju činjenica i na 30 godina iskustva Svjetske banke širom svijeta. On je također koautor Svjetskog poretka i revolucije! - eseji iz otpora .

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Last modified on Sunday, 29 April 2018 05:19
(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: