Kontakt Ne govoru mržnje - Istinom protiv laži

Paste a VALID AdSense code in Ads Elite Plugin options before activating it.

Kontakt

Adresa:
Križine 1A Podstrana HR 21312 Hrvatska
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mobitel: +385 95 5000 537

Kontakt obrazac

Kontakt slika

donacijaDrago nam je da vam se sviđaju naše objave o kojima ne smiju pisati mainstream mediji čiji su urednici i novinari najobičniji slugani kojima novinarski kodeks ponašanja ne znači ništa.
Oni su, za razliku od nas, dobro plaćeni da lažu, varaju, promiču nemoral, drogu, pedofiliju homoseksualnost, rodnu ideologiju, incest, općenje sa životinjama…..
HRT, NOVATV, Jutarnji, Slobodna, Večernji, 24 sata, Index, Telegram… su njihovi mediji koje treba što manje gledati i čitati jer su suučesnici u paklenom cionističkom planu depopulacije stanovništva na, kako kažu, održivih 500 milijuna ljudi!
Tko radi u interesu čovjeka i društva nema razloga bilo što kriti niti misliti što je napisao.
Zato će naše teme i dalje biti prozivanje svih političara koji rade protiv društva i čovjeka, teme o GMO-u, CETA-i, TTIP-u, čipiranju, privatizaciji voda, šuma, putnih koridora, porezu na nekretnine, ovrhama i poništenju nezakonite pretvorbe i privatizacije….
Portal 'istinom protiv laži', u zadnja dva mjeseca, posjetilo je više od milijun i dvjesto tisuća osoba. Prepoznali su ga i stari i mladi iz Hrvatske, regije i još 130 država. 'Istinom protiv laži' najbrži je rastući portal u Hrvatskoj i samo je dragom Bogu i Vama čitatelji dužan polagati račune.
Primijetili ste da nemamo Intervjue sa političarima iz jednostavnog razloga što nam na konkretna pitanja ne mogu ili ne smiju odgovoriti. To potvrđuje našu tezu da su lijevi, desni i njihovi trabanti najobičniji prevaranti, lažovi, gremijeve sluge i cirkusanti (čast iznimkama) koji se održavaju na vlasti zahvaljujući lažnim anketama i dokazanim izbornim prijevarama.
Podržite nas. Također vas molimo da kulturno komentirate objave, bez govora mržnje, savjetujte nas, predlažite teme, pošaljite nam svoju istinu. Mi ćemo je objaviti!
NE GOVORU MRŽNJE - ISTINOM PROTIV LAŽI IBAN HR3423900011100917540