• Posted
  • Read 785 times

Zidane i Kovačić najgori na terenu! /video/

Zidane je pogriješio sa Kovačićem koji je vrstan igrač i tehničar, ali je katastrofalan u duelima koje redovito gubi a nerijeko su odlučivali ishod utakmice. Tako je i danas bilo kada je doslovno pustio Rakitića da vuče loptu 30-tak i više metara nakon čega je postignut gol koji je prelomio utakmicu.

Barcelona je posramila Real pobijedivši ga sa velikih 3:0. To je još jedino Atleticu uspjelo. Sva tri gola pala su u drugom poluvremenu. Suarez je načeo Raelovu mrežu nakon Kovačićevog propuštanja Rakitića da se doslovno ušeta u šesnaesterac.

Nakon Carvajalove obrane rukama sigurnog gola, zbog čega je dobio i crveni karton, Messi je sa 11 metara pogodio za 2:0. U 93 minuti, na dodavanje Messija, Vidal zaključuje utakmicu sa 3:0.

Prvo poluvrijeme potpuno je pripalo Realu koji je mogao i povesti, no danas nije bilo raspoloženih napadača. Modrić je odlično odigrao još jednu utakmicu i bio je možda i jedina svijetla točka u momčadi Reala. Izradio je dvije-tri odlične situacije za gol, ali nije bilo realizacije. I to je sve što smo vidjeli od Reala.

Danas ništa za nogom nije polazilo Marcelu, tek jedan ubačaj nakon čega je Benzema pogodio stativu, a krivac je i za treći gol. Ništa nije polazilo za nogom ni Kroosu. No, najveći krivac za ovaj veliki poraza Reala su trener Zidane i Mateo Kovačić.

Po statistici, Mateo je imao 24 točna dodavanja ili 100% točnih dodavanja u prvom poluvremenu. Ta dodavanja bi se mogla nazvati i jalovim jer su bila bez nekog posebnog učinka. Kritičan trenutak utakmice, koji je prelomio tijek cijelog meča, je Mateovo neobjašnjivo puštanje Rakitića da, gotovo sa centra do Realovog šesnaesterca neometano vuče loptu, nakon čega je postignut gol.

Nakon primljenog gola Real je počeo bezglavo srljati, uskoro ostaje bez Carvajala (crveni karton) nakon čega se Barcelona doslovno poigravala sa Realom. Uz žvižduke, publika je počela ranije napuštati utakmicu, pa mnogi, na njihovu sreću, nisu vidjeli i treći gol Barcelone koji je postignut u 93 minuti. 

Zidane je pogriješio sa Kovačićem koji je vrstan igrač i tehničar, ali je katastrofalan u duelima koje redovito gubi a nerijeko su ti izgubljeni dueli odlučivali ishod utakmice. Tako je bilo i danas kada je doslovno pustio Rakitića da se ušeta u šesnaesterac nakon čega je postignut gol koji je prelomio utakmicu.

To je činjenica. Real igra puno bolje bez Kovačića, i to su činjenice. Što je mislio Zidane kada je Kovačića postavio u prvih 11, to samo on zna.

Rezultat također, svi mi navijači Reala znamo, a posljedice za Zidanea ćemo saznati, jer zbog ove ''sramote'' (Realu je draže pobijediti Barcelonu nego osvojiti El Clasiko) netko će morati odgovarati.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(0 votes)

Donirajte

Amount: