• Posted
  • Read 806 times

Modrić je car travnjaka, a carem ga je napravio Mamić, sviđalo se to nekome ili ne!

Najbolji klub, na upravo održanom svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju ponovno je Real Madrid koii je obranio prošlogodišnji naslov najbolje momčadi na svijetu. U finalu je pobijedio brazilskog Gremija rezultatom 1:0, a gol je postigao Ronaldo iz slobodnog udarca probivši živi zid.

No, to Ronaldu nije bilo dovoljno da ga proglase najboljim igračem. Za najboljeg proglašen je naš Luka Modrić.

"Kada Modrića ide, Real leti", komentar je Marce koji najbolje opisuje igru hrvatskog veznjaka. "Nikada mu neće dati Zlatnu loptu, ali moraju odati priznanje njegovom nogometu. Ne mora dobiti Zlatnu loptu, dovoljno je da se u njegovu čast dijeli nagrada Don Luka Modrić", oduševljen je madridski list ključnim igračem Reala.

Modrić je imao i dvije sjajne prilike da postigne gol i bude jedini Hrvat koji je postigao gol u finalu svjetskog prvenstva. Jednom je greda zaustavila njegov udarac a drugi put je lopta za malo otišla previsoko. To je pošlo za nogom Mandžukiću ali u polufinalu, dok je igrao za Bayern.

Modrić je postao svjetski vladar terena. Svi ga traže samo ga jedan klub nije htio. Sigurno pogađate tko. Naravno, Hajduk koji ga je odbacio kao krpu i Torcida koja ga i danas pljuje nakon što je ''zaboravio'' neke detalje na suđenju vezane za Ugovore sa Dinamom i Zdravkom Mamićem.

Zdravko je Luku primio, prepoznao u njemu talent kao i kod mnogo drugih gotovo nepoznatih igrača. Zahvaljući profesionalnom radu Dinamovih trenera i menadžmentu kluba, posebice braće Mamić, Luka je postao trenutno, za mnoge, najbolji nogometaš svijeta.

Imajući u vidu da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu i najbolja svjetska promidžba za jednu zemlju, nameće se jedno logično pitanje:

trebamo li se klanjati Luki Modriću i Zdravku Mamiću ili ih i dalje pljuvati po društvenim mrežama?

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(0 votes)

Donirajte

Amount: