• Posted
  • Read 481 times

Spašeno još jedno loše prvenstvo! Prskalo : Hajduk 1:2

Rijeka je bila dosta bolja momčad cijelu utakmicu, a Hajduk je pobijedio zahvaljujući sreći, komentari su mnogih čitatelja.

''Ova pobjeda je na neki način medvjeđa usluga Hajduku. Hajduk je katastrofalan.Nisu poštenu sanšu stvorili Rijeci koja si je sama zabila dva gola. Sad će mislit da su na dobrom putu,a u stvari su na putu prema dole'' kao što je i Rijeka kojoj je trebalo 70 godina da postanu prvaci..,'' komentirao je Marko Tomić.

''U pravu si, svi nevaljaju , katastrofalni su, svi su za drugu momčad, jedino je dobro što i takvi središe riječku krpicu...,'' komentar je Branka Martinovića.

''Rijeka nije igrala loše. Dobili su dva komada radi šupljeg i glupog golmana, a na drugoj strani Rijeka nije iskoristila šanse niti penal. Ovo se Rijeci događa cijelu ovu jesen,'' kaže Zdenko Frelih.

''Evo opet, euforijaaaaa... hoće li trajati do Božića? Dobiju dvije utakmice i već su najbolji, golman obrani jedan penal i već je, ma kakav Pletikosa, to je splitski David De Gea. 2017. godina je njihova, po čemu to? Što su napravili? 2017. je godina Rijeke koja je uzela prvenstvo, kup i plasirala se u EL...'', napisao je Mario Knezović.

Komentar Zeda Grohovca ''Sa dvije kardinalne greške riječkog golmana Hajduk pobjedio Rijeku. Prskalo-Hajduk 1:2, '' možda je i najrealniji.

Naš komentar:

Hajduk igra loše, ništa lošije ni bolje od lošeg Dinama koji ima prednost od 10-ak bodova nad ostalim klubovima. Hajduk ima najbolju i najvjerniju publiku, ali prvenstvo nikako da osvoji. Hoće li ova pobjeda smiriti Torcidu? U svakom slučaju, spašeno je još jedno loše prvenstvo.

Je li uprava, koja je trebala odavno biti smjenjena, kupila ovu utakmicu nakon Torcidine jasne poruke?

Sve je moguće u ''našem'' HNL-u!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(1 Vote)

Donirajte

Amount: