• Posted
  • Read 314 times

Hajduk : Dinamo 2:2

Tri pogotka u 5 minuta, tuća između igrača, naguravanje direktora Dinama Svetine i predsjednika Hajduka Kosa, epilog su jučerašnjeg derbija ova dva velika kluba.

Hajduk je vodio do 89 minute, izjednačio je Benković iz 'nedozvoljene' pozicije. Dvije minute kasnije Henriquez ulazi sa klupe i dovodi Dinamo u vodstvo.Nakon toga sudac Pejin dosuđuje jedanaesterac za Hajduk nakon što je Stojanović u petercu gurnuo Kožulja. Erceg izjednačava.

U posljednoj minuti Erceg pada u šesnaestercu i sudac nema hrabrosti još jednom pogazati na bijelu točku iako je ova situacija bila čistija od prethodne. Do kraja utakmice nigrači su se čak uspjeli i potući, a naelektrizirana atmosfera s terena se prebacila i na klupu kada su suci razdvajali igrače. 

Naime, u svečanoj loži direktor Dinama Tomislav Svetina viknuo je ''ima pravde'' što je isprovociralo predsjednika Hajduka Kosa. Došlo je do vrijeđanja i nagurivanja pa je morala intervenirati policija. 

Hajduk je primio dva gola u dvije minute. Kako se to može dogoditi jednom treneru? ''Ima pravde'' i najpoštenije je. I tu je Svetina bio u pravu.

Što bi tek bilo da sudac nije sudio jedanaesterac za Hajduk?

 

(0 votes)

Donirajte

Amount: