• Posted
  • Read 398 times

Čačić je naš poslušnik i radi sve što mu kažemo, zato ga nećemo mijenjati

Nakon poraza protiv Turske, koji je Hrvatskoj još jednom zakomplicirao plasman u Rusiju, Čačić je rekao da je zadovoljan igrom svojih igrača, a Šuker da podržava svog selektora.

''Sigurno situacija nakon neugodnog poraza nije ugodna, ali moramo vjerovati u igrače i našeg izbornika. Turska je napravila ono što smo trebali napraviti mi – postigla je gol – ali Hrvatska je i dalje prva na ljestvici. Znamo da će odluka pasti u Ukrajini i tamo će biti neizvjesno do zadnje sekunde. Četiri momčadi imaju šanse, ali vjerujem da ćemo mi ići u Rusiju" rekao je između ostalog Davor Šuker.

"Odradili smo 90 kvalitetnih minuta, trčali smo, kontrolirali, dominirali. No, dogodi se taj jedan kiks. Nedostajalo nam je mirnoće u završnici. Stvorili smo puno prilika, gađali stative, ali ta jedna lopta nas je koštala. I dalje smo prvi, ovo nije tragedija, veseli me kako smo igrali. To je nogomet, nedostajao nam je samo taj gol", izjavio je Čačić koji je odavno trebao otići jer je jednu sjajnu generaciju, zajedno sa svojim ''stručnjacima'' Šukerom i Mamićem, igrom protiv Portugala, koja je možda i prodata, lišio možda i zlata na prošlom europskom prvenstvu u Francuskoj.

Jadna pobjeda protiv Kosova najveći mu je ''uspjeh'' u zadnjih nekoliko utakmica. Svi to vide osim Šukera, Mamića i onih koji misle da je HNS njihov. Čačić je fantastičan poslušnik i radi sve ono što se od njega traži, a traži se da momčad sastavljaju Mamić i Šuker koji preko igrača u reprezentaciji uzimaju svoj dio od prodaje i preprodaje naših reprezentativaca.

Tko neće plaćati reket nikada neće igrati u reprezentaciji, nebitno koliko je dobar. Tako je i u politici, tako je u svim segmentima našeg društva. Zato i propadamo kao država i kao društvo.

O Čačiću i igri reprezentacije sve je rekao Joško Jeličić.

(0 votes)

Donirajte

Amount: