• Posted
  • Read 225 times

Island : Čačić 1:0

Da nije zamjenio Manđukića sigurno ne bi upao gol jer je Manđukić danas bio jedan od najboljih obrambenih igrača i sigurno bi izbio onaj ubačaj.

Svaka čast Manđukiću na obrambenim zadacima ali ne tražiti zamjernu ili igrati nespreman do zadnje minute može samo Manđukić i Čačić koji ga ne smije prije promijeniti. Uvesti Santinija zadnje dvije minute je u najgorem slučaju nekulturno i nesportski. Uz to napraviti praktički samo jednu zamjenu na ovakvu jadnu igru može samo Čačić.

Čačić ima igrače ali nema znanja i tragedija je da Hrvatsku s takvim igračaima vodi trener koji nije dobar ni za prvoligašku hrvatsku nikakvu ligu. Posebno me svaki put impresionira Badelj koji ima prosjek točnih dodavanja jedno od 10. Taj čovjek jednostavno ne zna. Pivarić  nije kriv što je prosječan igrač.

Jedvaj malo je reći katastrofa, Kovačić izgubljen u vremenu i prostoru, osim jednog dobrog driblinga ništa nije napravio. Perišiću odgovara lijeva strana, to svi znamo ali zašto ga se forsira desno to samo Čačić zna.

I na kraju, jer više prostora ne zaslužuje Čačićeva reprezentacija, izgubiti od jedne više amaterske nego profesionalne reprezentacije Islanda može samo Čačić i njemu slični treneri.

Pola sata prije kraja rekao sam da ćemo izgubiti utakmicu sa 1:0 i to se dogodilo. Žao mi je ali to smo zaslužili. 

(0 votes)

Donirajte

Amount: