• Posted
  • Read 399 times

Dinamo uz pomoć suca osvojio 3 važna boda! /video/

U 93 minuti Soudani je Dinamu donio tri boda nakon čega je uslijedila tuča među igračima na terenu, a stoperu Hajduka Šimiću zbog udaranja Petra Stojanovića crveni karton.


Hajdukovci su kod gola tražili prekršaj nad Ohandzom, a nisu prihvatili ni Šimićevo isključenje. Mladi branič nakon završetka utakmice vratio se na travnjak kako bi se obračunao sa sucem Marijom Zebecom. Zaletio se prema njemu, želio ga je udariti, ali priskočili su suigrači i izveli ga s terena.

Sportski direktor Hajduka Mario Branco potom se unio u lice Zebecu pred svlačionicom. Bio je vidno uznemiren.
Zebec je dvije minute do kraja susreta primio udarac loptom u glavu, nakon što je igrač Hajduka presreo ubačaj Dinama iz slobodnjaka i slučajno pogodio suca.

Hajduku opet prijeti kazna od HNS-a zbog loše organizacije, bacanja baklji, povika 'Ubij Srbina, Srbe na vrbe, Za dom spremni', paljenja sjedalica u sektoru BBB-a te incidentnog ponašanja svojih igrača i članova stožera.

Dovoljno je bilo pokrenuti teme 'Za dom spremni' koju ni jedna vlast ne želi 'zaključiti' jer im odgovara nered. Političari-lopovi u neredu najbolje plivaju. Još ubace Pupovca u igru i implikacije smo vidjeli na Poljudu.

Nikada se nećemo opametiti!hrvatsko-srpski političari su problem, a ne narodi

(2 votes)

Donirajte

Amount: