Sport

Sport

Rijeka : Dinamo 1:1 Sudac nije smio dosuditi penal za pobjedu puno bolje Rijeke

Rijeka je još jednom pokazala da je naša najbolja momčad, a sudac je još jednom pokazao da Zdravko Mamić, koji je sjedio na tribini sa ubojicom Horvatinčićem, sve kontrolira. Ne suditi čisti penal za Rijeku sve govori o hrvatskom nogometu.

20170409 112815

Nazivati ovaj prvenstveni dvoboj dviju prosječnih europskih momčadi dvobojem desetljeća mogu samo retardirani novinari koji se u pravilu nakon ovakvih i sličnih objava dive sami sebi. A hoće li Rijeka na kraju bit prva ovisi o sucima i strategiji koju će Mamić i ekipa napraviti da to spriječe.

Sve u svemu, kada pogledamo i na koje je niske grane pao Hajduk, možemo samo konstatirati: jadan hrvatski nogomet i još jadnija hrvatska država.

U jutarnjim satima, točnije u 4,00 UFC-ov spektakl

Noćas je pred nama još jedan sjajan UFC-ev event na kojem će najviše pažnje zaplijeniti glavna borba večeri između prvaka poluteške kategorije Daniela 'DC' Cormiera (38) i prvog izazivača Anthonyja 'Rumble' Johnsona (33). UFC 210 održat će se u američkom Buffalu u saveznoj državi New York i spreman je pružiti spektakl.

Glavna borba večeri bit će za naslov prvaka poluteške kategorije između Cormiera i Johnsona. No, MMA zaljubljenici moći će vidjeti i okršaj bivšeg prvaka srednje kategorije Chrisa Weidmana i jednog od najuzbudljivijih boraca srednje divizije Gegarda Mousasija. Obojica žele okršaj s Michaelom Bispingom (možda i s GSP-om) - jedan povratak na vrh, a drugi osvajanje trona po prvi put.

Grubi startovi /video/

Cristiano Ronaldo, Neymar, Messi, Ibrahimovic, Pogba česta su meta protivnika koji ih na sve moguće načine žele zaustaviti.