Sport

Sport

Grubi startovi /video/

Cristiano Ronaldo, Neymar, Messi, Ibrahimovic, Pogba česta su meta protivnika koji ih na sve moguće načine žele zaustaviti.

Mesi kao dijete /video/

Pogledajte što je Messi radio protivnicima dok je još bio dijete. Jedini igrač koji bi mogao postati hrvatski Messi je Nikola Vlašić koji je harao hrvatskim terenima kao igrač Omladinca iz Vranjica dok je bio pionir i kadet.

HRVATSKA : NORVEŠKA 25:28

Nikada lakše do finala. Ne zato što je Hrvatska dobra nego zato što su drugi loši. Danas su igrala tri i po igrača. Mamić, Gojun, golman Pešića koji je zamijenio Stiva i pola (ozlijeđen) Duvnjaka.

Hrvatska : Čile 37: 22 (17: 9)

Rezervna momčad Hrvatske rukometne reprezentacije pobijedila Čile (37-22) a u petak igra posljednju utakmica u skupini protiv Njemačke.

Hrvatska : Bjelorusija 31:25 (18:15)

Hrvatska rukometna reprezentacija ušla je u drugi krug Svjetskog prvenstva. Nakon pobjeda protiv Saudijske Arabije i Mađarske pobijedili su i Bjelorusiju rezultatom 31:25.

Hrvatska : Mađarska 31:28 (11:11)

Lakše se diše nakon ove pobjede. Prvo poluvrijeme, u kojima smo pokazali mnogo terhničkih  pogrešaka, pripalo je Mađarima koji su vodili i sa četiri gola razlike da bi ih ekspresno, kada smo podigli ritam u poznatoj našoj igri, stigli i otišli na odmor sa neriješenim rezultatom.