person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 512 times

U Crnoj Gori ništa novo, sjašio Kurta uzjašio Murta!

Politika Crne Gore je kurs prema NATO-u i EU, kaže novi mandatar crnogorske vlade Marković. Mi ćemo samo dodati da će se jako usrećiti kao i mi sa njihovim GMO-om i chemtrailsom što će im prvo stići u dotu.


Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Duško Marković predložio je ponedjeljak na sjednici parlamenta sastav nove crnogorske vlade u kojoj će biti 19 ministara, koji je crnogorski parlament većinom glasova u cijelosti prihvatio te potvrdio novu crnogorsku vladu.

Najvažnije resore pokrivat će kadrovi iz vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića, ministarstvo vanjskih poslova, ministarstvo unutarnjih poslova i ministarstvo pravosuđa.
Manjinske stranke dobile su pet ministarskih mjesta u novoj vladi. Marija Vučinović iz Hrvatske građanske inicijative (HGI) bit će i dalje ministrica bez portfelja, kao i u prethodnoj vladi.

Izboru vlade u crnogorskom parlamentu nije prisustvovao niti jedan od 39 zastupnika opozicije, koji su najavili bojkot sve dok državno tužilaštvo ne okonča istragu o planiranim terorističkim napadima 16. oktobra na institucije i planiranju likvidacije premijera Mila Đukanovića.

Vlada je dobila podršku zahvaljujući klasičnom kupnjom zastupnika potrebnih za sigurnu većinu od 42 zastupnika u parlamentu. Ništa novo što nije viđeno u bivšim državamana.

“Ruka pravde mora stići sve koji su namjeravali da na brutalan način udare u temelje države. Nova izvršna vlast će podržati rasvjetljavanje detalja u vezi sa događajima tokom izbornog dana”, poručio je predstavljajući sastav vlade mandatar Marković.

Zato su i uzeli ministarstvo MUP-a i Pravosuđe da 'rasvijetle' pokušaj ubojstva Đukanovića.

Marković,  koji je bio potpredsjednik u vladi Đukanovića i potpredsjednik DPS-a, još je rekao da je opredijeljenost ove vlade nedvosmislena i vide je kao članicu NATO i EU.

Sjašio Kurta Đukanović, a uzjašio Murta Marković.

Kako objasniti Crnogorcima, a dobri su ljudi, da srljaju u vlastitu propast kao guske u maglu!

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: