person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 719
  • Posted
  • Read 8613 times

Bombardiranje Beograda uzrok je sve većeg broja tumora u Hrvatskoj i regiji!

Kada je bombardiran Beograd mnogi Hrvati su to odobravali ne svjesni da uranij neće zaobići ni Hrvatsku. Uranij se 'probudio' i krenuo u 'akciju'. I u Hrvatskoj je sve više oboljelih 50-godišnjaka ali i mlađih uzrasta koji obolijevaju i umiru od raznoraznih tumora.

Crni Humor: Američka vojska na VMA liječi Srbe od karcinoma

Zbog dramatičnog porasta broja oboljelih, američka vojska na VMA u Beogradu započela kampanju liječenja Srba od karcinoma. Porast broja oboljelih koji poprima oblik epidemije rezultat je američkog bombardiranja Srbije osiromašenim uranij.
Glavni promotori američke „pomoći“ su doktor ubojica Zemunskog klana i ružna njuška EUgenike, lažni doktor (bez licence) zaslužan za zakonom obavezno nasilno cijepljenje.

Dosje Farmaceutska mafija: Ekstra profiteri NATO bombi

Prema pisanju „Večernjih Novosti“, u cilju poboljšanja liječenja malignih oboljenja u Beogradu je potpisana suradnja VMA sa europskom komandom oružanih snaga SAD. Američka vojska će na prestižnoj vojnoj akademiji iz humanih razloga liječiti Srbe od 'kancera' uzrokovanog „humanitarnom akcijom“ bombardiranja osiromašenim uranij 1999. godine.

Crni humor na američki način je „Memorandum o razumijevanju u vezi liječenja kancera“, koji su potpisali američki pukovnik Roland Smith i zamjenik načelnika uprave za vojno zdravstvo Uglješa Jovičić. Potpisnici memoranduma su složno konstatirali „da je porast malignih oboljenja veliki problem“, bez spomena o bombardiranju Srbije sa 10-15.000 kilograma osiromašenog uranijuma.

Osiromašeni Uranij – Vijek trajanja ove NATO 'donacije' 4,5 milijarde godina

Radioaktivni uranij (235, 238) kojim su bombardirali gusto naseljene oblasti u Srbiji, uključujući i Vinču udaljenu 12 kilometara od Beograda je „donacija“ koja će trajati 4,5 milijarde godina. Radioaktivni uranij bačen na Srbiju je ušao u zemljište, te je preko hrane i pitke vode postao sastavni dio našeg tkiva i uzročnik kancerogenih oboljenja epidemijskih razmjera.

Ratne zločine američke vojske nad srpskim civilima pokušala je da opere ružna njuška EUgenike, lažni doktor (bez licence) Zoran Radovanović.
Javnosti predstavljen kao „uvaženi ekspert“, lažni doktor (bez licence) Zoran Radovanović u autorskom tekstu navodi da radioaktivni uranij u stvari nije radioaktivan. Prema riječima „uvaženog eksperta“ EUgenike, alfa čestice radioaktivnog uranijuma su toliko bezopasne „da ne mogu da prodru ni kroz list papira„.

O kakvoj se moralnoj nakazi radi svjedoči činjenica da se radioaktivni uranijum koristi u projektilima zbog izuzetne razorne probojne moći.

Američka vojska je korištenjem radioaktivnog uranij počinila ratni zločin ne samo protiv Srbije, već i protiv Iraka, Libije i Sirije. Tijekom NATO agresije na Srbiju 1999 godine vođen je (tihi atomski *) radiološki rat i počinjen ratni zločin protiv civilnog stanovništva, što potvrđuje uputa snagama KFOR-a od 27 studenog 1999 godine:

“Izbjegavajte svako sredstvo za koje sumnjate da je pogođeno projektilima OU (osiromašeni uranij) ili krstarećim raketama “tomahavk”.. Ne hvatati niti sakupljati OU municiju na terenu, kontaminacija OU zagađuje hranu i vodu, a udahnute čestice mogu prouzrokovati dugoročno oštećenje unutrašnjih tkiva”.

Autorski tekst „uvaženog eksperta“, lažnog doktora (bez licence) Zorana Radovanovića ne treba začuditi nikoga. Sjetimo se da je upravo on bio glavni promotor zakona o nasilnom cijepljenju. Epidemiolog koji je inkognito vodio portal „Vakcine.rs“ za promociju cijepljenja, financiran od proizvođača cjepiva GlaxoSmithKline srpsku djecu je „reformirao“ u pokusne kuniće globalne farmaceutske mafije.

Ako „uvaženi ekspert“ može uvjeriti javnost da su kancerogena cjepiva zdrava za djecu, zašto ne bi mogao promovirati ideju da je radioaktivni uranij u stvari dobar za naše zdravlje.

Tek slijedi prava epidemija raka

Samo u Pčinjnskom okrugu se godišnje registrira 500 do 600 oboljelih od raka, što je direktna posljedica bombardiranja osiromašenim uranij. Radioaktivni materijal koji je lancem ishrane ušao u naša tijela ugrozio je sigurnost čitave nacije, te Srbiji od 2019 godine prijeti prava epidemija raka.

Vodeći se Hegelijanskom dijalektikom, farmaceutska mafija pomoću NATO bombi kreira „problem“ čije je „rješenje“ plasman eksperimentalnih lijekova za tretman kancerogenih oboljenja. Navodna humanost američke vojske samo je paravan za prodaju proizvoda i izazivanje „reakcije“ javnosti, neophodne za „rješenje“ kancerogenog „problema“ američkih bombi sa osiromašenim uranijumom.

Američka vojska na VMA i „zdravstvena pomoć“ nacionalne garde Ohaja

Američka vojska na VMA i „zdravstvena pomoć“ nacionalne garde Ohaja stanovništvu Pčinjskog okruga su dio psihološke pripreme javnosti za elektronsko čipiranje građana Srbije. Novim zakonom o donorstvu organa predviđena je prodaja ljudskih organa stranom licu ili organizaciji, čime je trgovina organima ne samo legalna – već zakonom obvezna.

Reforma srpskog zdravstva povjerena je Američkoj Privrednoj Komori (AmChAm), koju čini konzorcij od 180 međunarodnih farmaceutskih korporacija. Na isti način kao što sada „pomaže“ liječenje 'kancera' od NATO bombi od prije 17 godina, farmaceutska mafija će u narednim desetljećima liječiti djecu oboljelu od autizma kao posljedice cijepljenja.

Čiji su naši organi?

Politički nekorektne građane Srbije koji žive u iluziji da su tjelesni organi njihovo vlasništvo, u prednosti „podrazumijevanog dobrovoljnog donorstva“ će uvjeriti europska komanda američke vojske i nacionalna garda Ohaja. Uz odgovarajuću proviziju za „uvažene eksperte“, koji su stanovnike Srbije reformirali u rezervne dijelove Globalistana.

GLOBAL MEDIA

Što reći i kako mi u Hrvatskoj gledamo na sve ovo što se događa u cijeloj regiji?

Kada je bombardiran Beograd mnogi Hrvati su to odobravali ne svjesni da uranij neće zaobići ni Hrvatsku. Uranij se 'probudio' i krenuo u 'akciju' i napada cijelu Regiju. U Hrvatskoj je sve više oboljelih 50-godišnjaka ali i mlađih uzrasta koji obolijevaju i umiru od raznoraznih tumora. I u cijeloj regiji je isto stanje. Svi šute. Kvalitetni liječnički kadar napušta Hrvatsku. Jasno je i zašto.

Šutimo i mi! Ali ne šutimo kada oni, koji su nas opljačkali i uništili i doveli NATO na ove prostore…. Mesić, Pupovac, Josipović, Kosor, Pusići, Puhovski i nezaobilazni cionist Zuroff…., ugledaju ustašku zmiju. Odmah se bude i Vučićevi, Vulinovi, Dačićevi, Šešeljevi uspavani četnici….. samo nam treba podijeliti puške i noževe… i ponovno ' U boj u boj za narod svoj'!

Što smo glupi!?

Gdje su danas 'oni' plaćenici- političari i psi rata, a gdje smo 'mi' građani?

Jedni su na svim državnim političkim funkcijama, drugi su postali tajkuni. I drže se zajedno u miru i u ratu!

A mi? Umiremo jedni i drugi od srama što ne možemo brinuti o svojim obiteljima, umiremo jedni i drugi mladi od raznoraznih tumora zbog oslobođenog uranijuma, umiremo jedni i drugi od straha za svoju budućnost i budućnost svoje djece. I stalno smo razjedinjeni!

Tko je tu glup? Mi ili oni?

(17 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: