person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3617 times

'Hapšenje' 20 'terorista' u Crnoj Gori, materska predstava za svijet!

Holywoodska Crnogorska-Srpska prijevara u režiji Đukanovića i Vučića toliko je izvedena amaterski da zaslužuje naslov Global Media 'Hapšenje 'Terorista'Dikića i ekipe tužna predstava Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića'.


Naime, Global media je došao u posjed snimke u kojoj crnogorska policija privodi 'teroriste' pred kamerama sa lisicama koje uopće nemaju na rukama. Na snimci je jasno kako jedan od 'terorista' kojeg policajci vode do kombija, prilikom ulaska u kombi ima slobodne ruke, bez lisica na rukama!

Smiješne izjave premijera Srbije Vučića, crnogorskog kralja šverca Đukanovića i još glupljeg saopćenja ministra policije Srbije Stefanovića podsjećaju na predstave iz dobrih starih vremena Miodraga Petrovića Čkalje i Mije Aleksića.

'Zar treba već dokaz da je 'hapšenje' 'terorista'i ekipe čista predstava: sprovode ih bez zatvorskih lisica',pita se Marko Milačić, ugledni novinar i čelnik opozicijskog Demokratskog fronta. Teroristi koji su namjeravali zapaliti Crnu Goru ne zaslužuju lisice?
Sve je jasno: Milo i Vučić dogovorili su predstavu od koje su 'teroristi' Dikić i ekipa napunili džepove', zaključuje Milačić.

Podsjetimo 20 državljana Srbije uhićeno je u noći uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori navodno zbog pripremanja terorističkih akcija i atentata na Mila Đukanovća po ugledu na one koji su vršeni preko Informera i PINK-a u Srbiji na premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Oni su navodno saslušani i navodno im je određen pritvor. Blic za razliku od crnogorskih medija piše da je šestoro od 20 državljana Srbije pušteno iz pritvora. Za gluposti se prespava u zatvoru, a šest 'terorista' je odmah pušteno!?

Oporba zbog ovog cirkusa traži poništenje izbora smatrajući da su utjecali na mnoge birače prilikom izbora.
Pametnome dosta!

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: