Print this page
Duško Velkovski: sada kreće američko silovanje planete!
  • Posted
  • Read 12285 times

Duško Velkovski: sada kreće američko silovanje planete!

Cušpajz koji su skuhali morati će sami pokusati, ali na žalost pokusati će ga i mnogi drugi koji ga nisu ni kuhali ni mirisali!

Amerika je raskrinkana do kraja. Sada kreće silovanje planete. Nikakve famozne islamske države niti oslobodilačke vojske nisu postojale a teritorije krvlju natopljene samo proširuju američku teritoriju na vrlo brutalan i barbarski način.

Takozvana 'Oslobodilačka vojska Kosova' niti je bila oslobodilačka niti vojska niti Kosova. Nalazila se na američkoj listi terorističkih organizacija isto kao i Al Kaida i Al Nusra a zapravo su to samo dijelovi američkih oružanih snaga što je sada i svima jasno i predočeno neoborivim dokazima čak i u sjedištu Ujedinjenih Nacija.

Amerika je razbucala Jugoslaviju ne zato što voli Hrvate, Slovence, Bosance ili bilo koga drugoga, već da bi zauzela cijelu teritoriju i nesmetano pljačkala resurse koristeći robovsku radnu snagu i stvorila svoje baze-skladišta nuklearnog oružja.

Američki vojnici su na teritoriji bivše Jugoslavije oslobođeni svake odgovornosti za bilo koje djelo prekršajno ili kazneno. Mogu i bukvalno ubijati ljude i van 'lovne sezone' a da ne odgovaraju za to nikome; mogu da siluju i rade što god hoće.
U tome im pomažu plemenske poglavice sa ovih prostora koje eto još uvijek imaju skalp na glavi.

Nakon što su potpuno raskrinkani u Siriji, nakon što je provaljena matrica djelovanja koja je isto tako važila i u Iraku, Libiji, Tunisu, Egiptu, Ukrajini, nepregledan popis se produžava, spremaju se da i otvoreno napadnu svojom avijacijom suverenu i nezavisnu zemlju Siriju.

Američke snage sada bez rukavica, nakon što su im poražene jurišne jedinice 'terorista', kreću u opći i masovni napad na Siriju na položaje sirijske vojske i ruske snage koje su ujedno i jedino legalne u Siriji jer drugih jedinica praktično i nema kada je Sirija očišćena od američkih terorista.

To će značiti samo jedno - Bliski Istok će biti pretvoren u prah i pepeo ali svakako tu neće biti kraj, stvari će se odigravati munjevitom brzinom i ako se netko nada da će ostati pošteđen morati ću ga razočarati - neće.

Cušpajz koji su skuhali morati će samo pokusati ali na žalost pokusati će ga i mnogi drugi koji ga nisu ni kuhali ni mirisali!

(32 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved