person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 108419 times

Plenkoviću, Kolinda, zastupnici: uklonite jeb*ni Haarp iz Tušilovića koji proizvodi umjetnu kišu!

HDZSDP-ova vlada, uz blagoslov svih predsjednika od 2000-ih i vrh katoličke crkve, dozvolili su u Hrvatskoj montažu sustava HAARP-a koji promjenom klimatoloških vremenskih prilika uništava usjeve kako bi Monsanto 'kao pomoć' nudio GMO sjeme, kasnije leva - leva uvozio i trovao hrvatski narod. Haarp je krivac i za Gunju. 

Netko je dojavio lokaciju HAARPA u Hrvatskoj, snimio i objavio na googlu! Novinari su išli provjerili dojavu i naletjeli na vojnike koji im nisu dopuštali pristup. Objavljen je snimak koji je bio kratko vrijeme na googlu, ali su ga 'stručnjaci' izbrisali u photoshopu!

13882373 913308255447978 6688609772473395118 n

'' Izbrisan '' Haarp kod Slunja

Da postoji potvrdio nam je čitatelj koji je zatražio da ne objavimo njegovo ime:

36063114 10210464081231734 4143664626183176192 n

Naravno, vojni piloti, koji na avionima imaju ugrađene raspršivače, prethodno pripremaju posao prskanjem kemtrailsa, u pravilu 2-3 dana, a nakon toga Haarp kišom spušta taj otrov na zemlju, uništavajući plodove u cvatu,  usjeve i naše zdravlje zbog čega imamo sve više zdravstvenih problema. Kurvini sinovi, fašisti ili nacisti 21 stoljeća doslovno nas truju uz blagoslov Kolinde - vrhovne zapovjednice oružanih snaga i njene pudlice Damira, tzv. ministra obrane.

 raspršivači

Ugrađeni raspršivači - ugradila ih je i Croatia Airlines koja nas također truje jer je u vlasništvu židocionista 

Za HAARP sustav većine čulo se tek kada su Hrvatska, Srbija i BiH dramatično stradale u poplavama koje su poharale ovo područje. Mnogi svjedoci su izjavili da su vidjeli čudnovatu kišu koja se u nevjerojatnim količinama slijevala za prolivenim područjima, kao da je netko izlio iz kotla. Otpočetka sve je izgledalo kao da je netko namjerno poplavama pogodio upravo to područje i to u sve tri države.

Nakon poplave, Monsantovi su donatori donijeli GMO sjemena 'kako bi pomogli' ljudima u poljoprivredi. Naravno da su poplave planirane da bi se u sve tri države na malu vrata uveo GMO koji se širi pomocu vjetra. Službeno nikada nećemo saznati odgovore na ključna pitanja koja zanimaju javnost. No, klima, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu i dalje divlja, uragani, poplave i suše uništavaju mnoštvo ljudi na planetu koji nakon ovih katastrofa jedino što mogu saditi GMO.

Milanovićeva vlada dozvolila je montažu haarpova pa je sasvim logičan zaključak da su izravni krivci za sve ljude i stoku koja je pri tom nastradala. Projekt HAARP službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u ionosferi istražiti njezine karakteristike. Javna je tajna kako je riječ o vojnom projektu vojske SAD.

Gunja

AKCIJA - Haarpom su poplavili Gunju. REAKCIJE - novci poreznih obveznika su se obnovili na način da su podijelili stotinjak milijuna između sebe i RJEŠENJE - velikodušno "doniranje" Monsantovog GMO sjemena. Akcija-Reakcija-Rješenje, program je svjetske zločinačke organizacije kojima pripadaju i "naši" političari, uglavnom iz redova HDZ-a, SDP-a i HNS-a.

Prema riječima Rosalie Bertel, predsjednika Međunarodnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju HAARP je mamutski grijač sposoban da u ionosferi napraviti velike promjene. U mogućnosti je ne samo da stvara malene rupe već i da zasijeca atmosferski sloj koji nas čuva od pogubnih kozmičkih zračenja! HAARP pretpostavlja uređaj snage 1,7 GW koji može emitirati putem složenog antenskog sustava u ciljni dio ionosfere.

Na taj način se izaziva kuhanje ionosfere koji reagira zrakom u području dugih valnih duljina prema Zemlji, što može izazvati globalne posljedice po klimu, biljnom i životinjskom svijetu i čovjeku! Ono što je najzanimljivije od svega, prema riječima brojnih istražitelja, HAARP sustav služi za namjerno mijenjanje klime i uređivanje vremenskih nepogoda po ljudskoj volji.

HAARP sustav osmislio je sam Nikola Tesla i kao što je sve što je od njega trebalo služiti za dobrobit čovječanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svijet i klimu po svome volji. Upravljanje klimom je moćno oružje kojim se svaka država može držati u šaci jer upravo klimatskim promjenama izazvanima HAARPOM odlučuju hoće li primjerice Hrvatska ove godine uspjeti proizvoditi  bilo što ili neće i hoće li ih uvoziti ili izvoziti. Za vrijeme poplave procurila je i priča o HAARP antenama koje se nalaze u Brajevu koji čuva hrvatsku vojsku?

20180506 145241

Ovako izgleda nebo kada ga izmiksa haarp! (Dana 6.5.2018. U 9 sati 30 minuta snimio sam neobične pojave na nebu u gradskom četvrti Brezovici, Zagreb S obzirom da sam pratim i odobravam vaš rad već dulje vrijeme, šaljem vam ove slike. , za tužbu).

Kada se sjetimo bivšeg ministra obrane Kotromanovića, najveće sinjske sramote, NATO kaubojke Kolinde, Milanovića koji je ukinuo uredbu o obveznom označavanju GMO-a na proizvodima, instaliranog poganca Oreškovića, novog ministra obrane Krstičevića, novog premijera Plenkovića, kardinala Božanića koji propovijeda obiteljske vrijednosti, a svakih 7. mjeseci mijenja mlade ljubavnike, onda je potpuno jasno zašto hrvatska vojska zadržava sustav Haarp koji uništava cjelovitu poljoprivredu Hrvatske.

Dovoljan dokaz za to je uništavanje slavonskih poljoprivrednika i Slavonije - žitnice Europe. Nije im dovoljno što su nas opljačkali nego nas i ubijaju kemtrailsom iz zraka i GMO hranom. Netko je rekao: '' Nije me briga što su nas pokrali, jer je oteto prokleto, ali majku ti je *em, nećeš me prašiti kao štakora ''.

ooo

Split se gotovo svakodnevno praši, židokonvertit Opara šuti

Da, truju nas kao štakore. Da nas što manje ima jer su potpisali Agendu 21 što je glavni cilj depopulacije stanovništva. Ovi prostori su planirani za useljenje 5 - 7 milijuna izbjeglica. Sa Bliskog istoka i Afrike, kako je obećao Emmanuel Macron, Rothschildov instaliran višenamjenski korisni idiot koji glumi velikog predsjednika Francuske. 

Kolinda, ostavi se nogometa i reprezentacije, svakodnevno gledamo cirkus u saboru pa nam nije potrebna dodatni od tebe. Uhvati se posla, naredi, ti si vrhovna zapovjednica oružanih snaga, da se demontira jebeni haarp koji se nalazi u Tušiloviću.

Sa svih strana i svakodnevno stižu nam podrške čitatelja:

istina

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama i mijenjaju tekst (ispravili smo ga) kako bi nas učinili neozbiljnima! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite našu objavu jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara - cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog tako i protiv interesa drugih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. "Svaki ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što uključuje i pravo da ne bude uznemiravno zbog svojega mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice '
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

  

(60 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: