person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 68174 times

0bnovimo Goli otok za hrvatsku elitu!

Zamislimo na jednom mjestu, na obnovljenom Golom otoku, Gregurić, Todorić, Luković, Valentić, Rajić, Rohatinski, Mesić, Manolić, Sanader, Bandić, Linić, Milanović, Josipović, Kolinda, Plenki, Bajić, Jovanović, Šeks, Šuker, Kosor, Pusić, Ingrid, Jakovčić, Čaćić, Pupovac, Stazić.. medijske prostitutke ili presstitutke, Stanković, Butković, Jergović, Kuljiš, Dežulović, Lovrić, Tomić, Bago, Frljić, mlađi Goldstein, Puhovski, Jokić, Štulhofer... koji zagovaraju rodnu ideologiju... dobili bi zaseban apartmanski blok i to u duginim bojama...

Često se pitamo trebamo li nastaviti s objavama na našem IPL portalu, mogu li naši tekstovi pomoći ovom obezglavljenom, opljačkanom i poniženom hrvatskom narodu i koliko mogu pozitivno utjecati na one političare koji nisu prodali svoj obraz, a odlučuju o našim životima.

 Do kada ćemo šutjeti i gutati knedle dok prelistavamo režimske portale, gledamo režimske elektronske medije ili čitamo lažne ankete u kojima govore o popularnosti jednih te istih političara (u ovisnosti tko obnaša vlast) koji nas u svom mandatu unazade nekoliko godina. To anketno varanje, u čemu se posebno ističu Promocija plus i Ipsos plus, mnoge birače dovelo je u zabludu godinama. Pa APIS koji ukucaje svojim kandidatima glasove odbjeglih Jugoslaven a a koji se i dandanas vode kao hrvatski birači! Prijevarama i pljački narodnog vlasništva nema kraja!

Godinama smo čitali 'ukrao pet milijuna eura', 'primio deset milijuna eura mita', 'udbaši opljačkali i iznijeli iz Hrvatske pedeset milijardi dolara', 'kupio hotel za jednu kunu', 'kupio poduzeće za jednu kunu', 'namjestio svom kumu kredit od trideset milijuna kuna', 'sin ubio oca', 'sin opljačkao i ubio majku', 'opljačkao banku', 'raznio se branitelj', ustaše, četnici…. ne vidi se kraja nema.

I to im nije dovoljno pa nas intenzivno truju chemtrailsom, GMO-om, cjepivima,  a sutra će i vodom jer su sva naša izvorišta data u koncesije i u rukama su nepoznatih ljudi.  

Tko je za to odgovoran? Političari ili narod koji šuti?

Gotovo 28 godina smo šutjeli u ime mlade demokracije, a oni su imali i previše vremena da urede državu. Ne da je nisu uredili, nego su je, kako je netko lijepo napisao, razje*ali. I što više šutimo i 'sisamo' vesla, oni sve mirnije i bezbrižnije 'kormilare'! Svaka nova vlada nam obećaje reforme, 100, 200 tisuća novih mjesta, deblokadu ovršnih računa…A Hrvati odlaze trbuhom za kruhom iz najbogatije i najljepše europske države! Tragedija.

U Hrvatskoj nema ni zakona ni prava, zakon su HDZ i SDP. Oni su u službi Rothschilda i ostalih psihopata Novog svjetskog poretka. Zajedno su hrvatskom narodu iza leđa ukrali Hrvatsku protuustavno je pretvorivši u korporaciju d.o.o na koju stalno uzimaju lihvarske kredite, a vraćaju samo kamate kako bi se narod držao u dužničkom ropstvu izmišljajući sve više i više poreza i nameta. U narodu se često spominjala ideja otvaranja Golog otoka za hrvatsku elitu, mnogi su ponudili donacije, besplatan rad, onome tko ga kupi ili uzme u koncesiju.

Političari nisu svjesni koliko je bijesa u narodu, dovoljna je samo iskra i da sve plane. A oni se i dalje ponašaju kao hollywoodske zvijezde. Svakodnevno, od jutra do mraka, gledamo njihove nasmijane njuške da bi im i uvijek nasmijani Japanci mogli pozavidjeti. Neupućeni bi lako mogli zaključio da je ovde raj na zemlji u kojoj teče samo med i mlijeko.

No, ovo ne može još dugo trajati.  Hrvatskoj 'eliti' se uistinu ne bih volio naći u koži kada narodu prekipi, kada krene.  Do tada, prepustimo se mašti.

Zamislimo na jednom mjestu, na obnovljenom Golom otoku, Gregurić, Todorić, Luković, Valentić, Rajić, Rohatinski, Mesić, Manolić, Sanader, Bandić, Linić, Milanović, Josipović, Kolinda, Plenković, Bajić, Jovanović, Šeks, Šuker, Kosor, Pusić, Ingrid, Jakovčić, Čaćić, Pupovac, Stazić... tko će ih sve nabrojiti.

....zagađivači naših prostora, medijske prostitutke ili presstitutke, Stanković, Butković, Jergović, Kuljiš, Dežulović, Lovrić, Tomić, Bago, Frljić, mlađi Goldstein, Puhovski, Jokić, Štulhofer... dobili bi zaseban apartmanski blok i to u u duginim bojama.…Kakva elita i to na jednom mjestu!?

Ne smijemo zaboravili ni Zdravka Mamića. Mamić bi mogao ovoj eliti, dok ne stignu na Goli otok potražiti angažman i prodati ih Europskoj uniji po onoj vrijednosti po kojoj oni misle da vrijede i ponovno ih kupiti, kada izađemo iz EU, po stvarnoj vrijednosti.

Tako bi grijehe njihovih djedova, stričeva, očeva.., koji su na Bleiburgu, Jasenovcu i  ostalim šumama i gorama ubijali hrvatski narod, po Božjoj pravdi, platila njihova novokomponirana, na pljački hrvatskog naroda, elitna partizanska djeca, unuci, nećaci... 

Naravno, konfiscirali bi i Josipovićev glasovir kako bi ih Ivo taktovima 'Lijepe naše' rano zorom budio, a noću, umorne od cjelodnevnog tucanja kamena,  uspavljivao.

Bila bi to prava hrvatska rapsodija,  a Japanci bi tek onda bili u pravom čudu vidjevši sretan, zadovoljan i nasmiješen cijeli hrvatski narod!

Probudimo se... previše smo spavali...pokrenimo se!

 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(56 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: