person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2283 times

VUČIĆEVI MIGRANTI!!

Prema procjenama državnih organa Srbije u cijeloj zemlji kreće se oko 500 vehabija, dok ih u Beogradu ima oko 200. Prema istraživanjima većina njih se samo karakteristično oblači. Vjera tu pada u drugi plan, ali postoje i oni pravi pobornici vjere. Ukoliko ih još i karakterizira okretanje ka ekstremizmu onda ih se svakako treba čuvati.

Među, vehabijama u Srbiji ozbiljan broj se upustio u kriminal. Uključeni su u ilegalno prebacivanje migranata preko naše zemlje, trgovinu drogom, ali i regrutiranje boraca za Siriju. Tužilaštvo za organizirani kriminal već je podiglo optužnicu protiv četiri osobe iz Novog Pazara i jedne iz Beograda, optuživši ih za terorizam i regrutiranje za 'sveti' rat u Siriji.

 

Daljnja događanja na Kosovu i Metohiji, ispisivanje grafita na Visoke Dečane i napad na Pećku patrijaršiju, samo su potvrda da vehabije nisu bezopasni kada dobiju poziv za obranu vjere i učešće u sveti rat. Jedini način da se postignu rezultati u rješavanju problema ekstremizma u cijeloj regiji je suradnja svih država, pokrajine i institucija sigurnosti.

Prema ranijim pisanjima medija, među beogradskim vehabijama najviše je Roma, koji se trenutno i regrutiraju za odlazak na sirijsko ratište. Ima i nešto Albanaca, Bošnjaka, pa čak i Srba, koji su primili islam.

Jasno da je ovo Sorosev planirani scenarij jačanja terorizma na Balkanu. Je li to odgovor zašto vlade država Hrvatske, Srbije, BIH, Kosova i Makedonije ne riješe ovo pitanje još u korijenima?

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: