person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6757 times

Domoljubi, komunjare i antifašisti

Domoljubi, komunjare, antifašisti, najčešće su upotrebljavani epiteti za naše političare uoči svih izbora. Perfidna igra, osmišljena u radionici (ne)poznatih udbokosovskih „krojača“ koji s nevjerojatnom lakoćom uspijevaju servirati domoljubno-komunjarsko-antifašistički cušpajz koji narod nikako da prožvaće. Na preprošlim izborima umjesto Domoljubne koalicije imali smo Domovinsku okupljenu oko HSP-AS-a “Dulce et decorum est pro patria mori!” (“Slatko je i časno umrijeti za domovinu!”) a SDP je koaliciju Hrvatska raste nakon strmoglavog pada promijenio u Narodnu koaliciju.

Naši branitelji se s ponosom mogu nazivati domoljubi, a Čorićevo, Ružino, Plenkovićevo domoljublje ili Milanovićeva (Bernardićeva) ljubav za narod je običan cušpajz spremljen na hrvatski način sa previše mitološke soli, ideološkog papra, političke ljute paprike, zagorjelo, više puta podgrijavano, teško jestivo i slabo probavljivo jelo i opasno po zdravlje i život, kako je netko lijepo opisao hrvatsko domoljublje ili ljubav prema narodu. Tko misli drugačije od domoljuba je komunjara, izrod i izdajica, uz nezaobilazno pitanje: gdje si bio devedeset prve. I tako iz godine u godinu a mi nikako da dođemo pameti!

"Svatko nas je krao i potkradao, a najteže će nam biti kad nas naši budu pokrali i prodali svjetskim jebivjetrima", rekao je Bruno Bušić daleke 1975.godine. Devedesetih godina, kada je hrvatska mladost sa krunicom na vratu odlazila oslobađati svoj oteti teritorij, u jugoslavenskoj kuhinji se spremao cušpajz koji već 27 godina kusamo. Pavelić, Tito, ustaše, četnici, uobičajene su teme koje nam svako malo serviraju dežurni političari i korumpirani mediji kako bi skrenuli pozornost sa neustavnih zakona, bolje rečeno otimanja vlasništva koje nam po rođenju (per capita) pripada (banke, INA, HEP, ceste, vode, šume,poduzeća....).

Dakle, paralelno sa domovinskim ratom, odvijao se ''domoljubno-komunjarsko-antifašistički'' rat u kojem su se novokomponirani tajkuni natjecali tko će više deviza ''iznijeti“ iz Hrvatske. Posljedice privatizacije danas osjeća najmanje 70 posto građana Hrvatske. Zato je dobro više puta navesti imena političko-gospodarske elite koja je preko tajnih računa parainvesticijskih fondova otvaranih u Lishtensteinu, u dogovoru i koordinaciji sa Hypo Grupom prala novac kojeg su sustavno izvlačili iz Hrvatske preko svoje mreže povjerenika koji su rukovodili tim financijskim operacijama. Svi političari i gospodarstvenici koje ćemo još jednom prozvati su udbaši i kosovci, a vama prepuštamo da ih podijelite na domoljube, komunjare i antifašiste.

Franjo Tuđman, Franjo Gregurić, Mate Granić, Ivić Pašalić, Pero Jurković, Božidar Prka, Marijan Hanžeković (otac ovršnog grobara Hanžekovića), Jozo Martinović, Ivica Todorić, Miroslav Kutle, Vladimir Zagorec, Hrvoje Petrač, Ivan Čermak, Miomir Žužul, Neven Barać, Milan Bandić, Tomislav Horvatinčić, Goran Štrok, Ninoslav Pavić, Anto Nobilo, Božidar Kalmeta, Ivan Jakovčić, Branimir Glavaš, Robert Ježić, Zlatko Mateša, Ivan Tolj, Walter Wolf (Stipe Mesić), Ivo Sanader,Tomislav Karamarko, Željko Žužić, Mićo Carić, Zdenko Zrilić, Krešimir Starčević, Joško Zavoreo, Vladimir Berneš, Radojka Olić, Milan Naperotić, Miro Oblak, Igor Kodžoman, Zoran Sikirica, Božo Jusup, Davor Gnjatić....popisu treba dodati i ostala imena poštenih RBA domoljuba, komunjara i antifašista koje možemo lako naći na internetu. 

Za 'domoljubne' antifašiste….Milanovića, Jakovinu, Zmajlovića, Sauchu…. nemamo konkretne podatke.

Dok svi oni bez imalo srama i dalje 'pasu' novac iz državnog proračuna mnogi građani i dalje izvlače kesice iz kontejnera kako bi se prehranili. U Rovinju su zabranili i to!

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: