person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4270 times

Vučiću, Pupovac, Irinej...lažni srboljubi, cionisti ili fašisti 21 stoljeća, "vaše" i naše Srbe preselili ste vi u vašu genocidnu tvorevinu, tzv. Republiku Srpsku! /video

Vučiću, Pupovac, Irinej, Vulin i svi ostali ratni i poratni huškači, spavači, lažni patrioti, lažni domoljubi, lažni branitelji tko zna koje vjere ili sekte, ostavite se više jednog, drugog... i trećeg naroda, jer ste dopizdili i dragom Bogu i čovjeku!

Pitate se gdje je nestalo 500 tisuća Srba. Nisu nestali već ste ih preselili u tzv Republiku Srpsku, Ne voljom hrvatskog naroda, ne voljom srpskog naroda, ne voljom Franje Tuđmana, već voljom onih koji su i stvorili tu, od nikoga priznatu, genocidnu tvorevinu, tzv. Republiku Srpsku. A Oluja će vas trajno podsjećati na vašu „veliku pobjedu“ nad hrvatskim narodom!

I da vas podsjetimo: unuk Franje Tuđmana Dejan Košutić je Srbin. A koji to djed mrzi svog unuka?

Tzv. Velika Srbija

Ovi dokumenti bjelodano dokazuju da je agresor na Hrvatsku imao točno razrađen plan o osvajanju teritorija i stvaranju tzv. Velike Srbije. Detaljan prikaz planova srpskih agresora na Hrvatsku koji su za cilj imali osvajanje teritorija te stvaranje tzv. Velike Srbije.

1 GSlide2 1 560x420

2ččlSlide4 696x522

n 1 i 3Slide5 696x522

4 ooSlide6

Ovu prezentaciju napravio je vojno-obavještajni analitičar i umirovljeni časnik HV-a Ivica Markota, a korištena je u Haguod strane obrane generala Gotovine. Ovi dokumenti bjelodano dokazuju da je agresor na Hrvatsku imao točno razrađen plan o osvajanju teritorija i stvaranju tzv.Velike Srbije Velikosrpska ideja, koja korijenje vuče još iz 19. stolječa i plana Ilije Garašanina, a koja je dodatno razrađena u Memorandumu SANU.a krajem 1980-ih, predviđala je da se u sklopuVelike Srbije pripoje teritoriji Hrvatske do linije Virovitica – Karlobag te cijela Bosna i Hercegovina (naravno podrazumijeva se da bi u sklop tedržave ušli i Crna Gora i Makedonija).

U skladu s tim megalomanskim idejama napravljen je i plan kako osvojiti zamišljene teritorije te ih uklopiti u Nebesku Srbiju.

Prije izvršenja samog plana organizirana je žestoka promidžbena djelatnost koja je hrvatske Srbe (iako, na sreću, ne sve) uvjerila da im prijeti pokolj od povampirenih ustaša. Slijedom toga lokalni Srbi u nekadašnjoj Vojnoj Krajini su uzeli oružje u ruke te sa tog prostora pobili i istjerali sve nesrpsko pučanstvo. Istovremeno slične akcije poduzete su i na području Slavonije s posebnim naglaskom na Vukovar.

Tijekom 1991. godine JNA je u suradnji sa vojnim jedinicama tzv. Republike srpske Krajine krenula u otvorenu agresiju na Hrvatsku te je do kraja svibnja 1992. godine uspjela okupirati skoro trećinu našeg teritorija. Iako je trećina hrvatskog teritorije bila pod okupacijom neprijatelj nije uspio u cijelosti osvojiti planirano što se dobro vidi iz planova i aurentičnih dokumenata JNA o okupaciji Srednje Dalmacije...

A ovo je potvrda svega navedenog da ste upravo vi preselili naše Srbe u vašu genocidnu tvorevinu tzv. Republiku Srpsku!

llfacebook 1565001020117

 

...ostalo je povijest, nedovoljno otpjevana u hrvatskom narodu, zahvaljujući režimskim medijima i sluganskim političarima, na vlasti i pri vlasti.

Oluja će vas trajno podsjećati na vašu „veliku pobjedu“ nad hrvatskim narodom!

Pridružujemo se čestitkama i proslavi 24-godišnjice vojno-redarstvene operacije "Oluja", koja je poremetila planove zločinaca. Oluja će ih trajno  podsjećati na njihovu „veliku pobjedu“ nad hrvatskim narodom!

Vučiću, Pupovac, Irinej, Vulin i svi ostali ratni i poratni huškači, spavači, lažni patrioti, lažni domoljubi, lažni branitelji tko zna koje vjere ili sekte, ostavite se više jednog, drugog... i trećeg naroda, jer ste dopizdili i dragom Bogu i čovjeku!

Izvor; https://povijest.hr/bitkeiratovi/pogledajte-planove-srpskih-agresora-o-osvajanju-hrvatske/

na kraju, kao prigodan dar novim partizanima koji se svojski trude da prvu domoljubnu pjesmu otpjevanu u Hrvatskoj (Željana Bralić i Kris Galiot), uklone sa svim radio i TV postaja /video

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj facebook stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: