person_outline
search
hrendeitpt
Vincent.V Vincent.V

Po naredbi Izraela, BBC morao izmjeniti vlastitu vijest o ubojstvu palestinske trudnice!

Ciožidovi i dalje nemilosrdno ubijaju Palestince, kao štakore u svakodnevnom genocidu u Gazi. Samo u zadnjih nekoliko mjeseci, ubijeno je nekoliko stotina Palestinaca

Prije nekoliko dana, izraelski vojnici su opet ubili sedam Palestinaca. I nikom ništa.

https://www.bote.ch/nachrichten/international/drei-palaestinenser-an-gaza-grenze-getoetet;art46446,1127971

Niti se javlja UN, niti Amnesty International i ostale "organizacije za ljudska prava". Naravno da se neće javiti, jer su i UN i Amnesty International i cijela ostala ekipa tih međunarodnih organizacija u rukama ciožidova, koji su ih sve i stvorili. A pod komandom ciožidova su naravno i svi mainstream mediji u Europi i na Zapadu.

Još jedan dokaz da je tako:

Izraelska armija, često vrši brutalne zračne napade na Gazu, pod izlikom, da se Izrael "brani" od Hamasa. I u tim napadima bombama su ubijeni brojni civili. Tako je u jednom od tih napada ubijena palestinska majka i njena 18-mjesečna kćerkica. A ubijena majka bila je i trudna, dakle ubijeno je i ono drugo, nerođeno dijete u njenoj utrobi.

Britanski BBC tu vijest je objavio na twiteru: "Izraelski zračni napad usmrtio je ženu i dijete". Ali to je razljutilo izraelsko ministarstvo vanjskih poslova. Bijesni glasnogovornik ministarstva, Emmanuel Nahshon preko twitera je uputio slijedeću prijeteću poruku za BBC:

"To je namjerno pogrešna interpretacija realnog stanja (u slučaju da ne razumijete, to je politički ekvivalent od onoga: "to je LAŽ"). Izraelci su napadnuti od strane Hamasa i IDF (izraelska armija) reagirala je, da ih zaštiti. Izmjenite to ODMAH!!!!"

Nahshon je u toj poruci, riječi "laž" i "odmah", osobno istakao sa velikim slovima. I da se zna tko je gazda, BBC je morao poslušati gazdu i morao izmjeniti svoje prvotno javljanje. Obrisao je svoju vijest i objavio je ovako:

"Izraelska armija je rekla da je gađala ciljeve Hamasa, nakon što je Hamas ispalio desetine raketa na Izrael." "BBC News (World) (@BBCWorld) 9. August 2018"

https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/74320-israels-aussenministerium-diktiert-britischer-bbc/

To je svijet u kojem danas živimo. Tim ciožidovima klanjaju se i svi naši instalirani predsjednici i premijeri. Hrvatski narod, nažalost,  to još nije shvatio.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Wednesday, 03 October 2018 22:46
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: