person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 14319 times

Jesu li Kolinda i Vučić dio zločinačke organizacije koja nam otima djecu preko Centara za socijalni rad, USAID-a i dvije izraelske korporacije za tzv. "Međunarodno posredovanje za usvajanje djece''!?

Smilja Igić samo je jedan kotačič u velikoj igri otimanja djece! Ako je nešto nevino u današnjem pokvarenom svijetu u kojem je novac zamijenio Boga i sve tradicionalne vrijednosti koje su njegovale generacije i generacije naših prethodnika, onda su to djeca… moja, tvoja, naša, vaša djeca za čiju sigurnost i sretnu budućnost se moramo svi boriti.

Istražujući puteve gdje i kako završavaju djeca, istraživački novinar i urednik GlOBAL MEDIA Duško Velkovski, postavio je pitanje jednoj takvoj međunarodnoj organizaciji registriranoj u Srbiji:

I need some help, does ATID HAIELADIM really exist in Israel or not?
(Potrebna mi je mala pomoć, je li ATID HAIELADIM) zaista postoji u Izraelu ili ne?)

Dobio je slijedeći odgovor:

.... yes ATID HAIELADIM exists in israel it is one the few organizations allowed to adopt children for israelis and they operate in Serbia , Russia and two other countries and they have representation there . Most countries do not allow their children to be adopted by israelis. Whereas there were once some 20 agencies in Israel licensed to facilitate international adoption, today there are only two: Taf, which is authorized to handle adoptions from Russia, and Atid Hayeladim, which operates in Russia, Serbia and Kazakhstan. It is illegal for Israelis to adopt children from any other countries.

( ...Da, ATID HAIELADIM postoji u Izraelu i to je jedna od nekoliko organizacija kojoj je dozvoljeno međunarodno posredovanje za usvajanje djece i ona operira u Srbiji, Rusiji i još dvije zemlje gdje imaju svoje predstavnike. Većina zemalja ne dozvoljava usvajanje djece od strane Izraelaca (zbog trgovine organima od strane Izraela). Dok je ranije bilo 20 agencija u Izraelu koje su se bavile međunarodnim posredovanjem za usvajanje djece, danas postoje samo dvije: TAF (ovlašten za obradu posvojenja iz Rusije) i ATID HAYELADIM koji djeluje u Rusiji, Srbiji i Kazahstanu. Protuzakonito je da Izraelci usvajaju djecu iz drugih zemalja. Što se tiče Rusije zabranjeno je da se djeca daju istopolnim parovima Sporazumom između Rusije i Izraela).

No, uskoro slijedi najzanimljiviji dio gdje odlaze oteta djeca. Novinar Velkovski ovom objavom samo je natuknuo da se djeca nakon uspješne  ''obrade'' šalju u Norvešku, a jedna od glavnih uloga u otimanju-posredovanju-prodaji djece, povjerena je i psihologinji Smilji Igić voditeljici Centra za Socijalni rad Beograd – Zvezdara, koju su ''proslavili'' istraživački novinar Duško Velkovski i hrvatski portal IPL svojim objavama nakon otimanja male Marije (slučaj Trkulja i oduzimanje maloljetne djevojčice M.T., žensko, godina 6, državljanstvo: Srpsko, Srbija). http://www.globalmediaplanet.info/sve-vise-optuzbi-na-racu…/ 

http://istinomprotivlazi.com/novosti/2045-americki-usaid-preko-centra-za-socijalni-rad-roditeljima-otima-djecu-uskoro-ce-otimati-i-u-hrvatskoj

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2209-malu-mariju-nakon-sto-su-je-oteli-drogiraju-poslusajte-potresni-razgovor-roditelja-i-novinara-velkovskog

http://istinomprotivlazi.com/regija/2190-centar-za-socijalni-rad-ili-centar-za-otimanje-djece-iza-kojeg-stoji-usaid-akcija-svi-smo-mi-obitelj-trkulja

Naime, indikativno je da je u travnju 2017.godine Hrvatsku i Srbiju posjetio jedan od najvećih svjetskih zločinaca, odgovoran za stotine tisuća ubijenih ljudi i djece, milijune raseljenih i unštenih obitelji, trgovinu djece, pedofiliju… američki masonski senator John McCain.

Isti taj John McCain, predsjednik senatskog Odbora za naoružanje SAD-a, u društvu je (fotografija iz 2013. godine napravljena na sjeveru Sirije) boraca protiv režima Bašara al-Asada.Ono što je najintrigantnije je čovjek koji se na fotografiji nalazi u društvu McCaina. To je Abu Bakr al-Bagdadi, vođa tzv. Islamske Države.

mccain

McCain je pokušao demantirati da se na fotografiji nalazi vođa ISIS-a rekavši da se tada sastao s određenim osobama u Siriji, ali da nije znao da su oni pripadnici ISIS-a.
"Ako ne govorite arapski teško je razlikovati pobunjenike protiv Asadovog režima i pripadnike ISIS-a", izjavio je i ostao živ ovaj zločinac koji je stvarao i naoružavao ISIS. Nažalost, naoružavali su ih i Hrvatska i Srbija bez da su to narodi Hrvatske i Srbije dozvolili ili imali spoznaje o tome.

Upravo u vrijeme posjeta McCaina, Putin je reagirao na jedan slučaj otimanja djece i suspendirao ugovor o ''Međunarodnom posredovanju za usvajanje djece'', pa su se korporativne gazde odlučile prebaciti na Balkan. Zato je i stigao monstrum McCain. 

McCaina su vrlo srdačno dočekali i pozdravili masonski predsjednici Hrvatske i Srbije, Kolinda Grabar Kitarović i Aleksandar Vučić.

61348925 kolinda

1103190269

Tada su, iz naših izvora sazanjemo, izbrusili detalje o balkanskom "Međunarodnom posredovanju usvajanja djece''. Razotkrivanjem slučaja otimanja i drogiranja male Marije, bez ikakve sudske odluke ili rješenja, klupko se počelo odmotavati. Smilja Igić samo je jedan kotačič u velikoj igri otimanja djece na ovim prostorima!

Ako je nešto nevino u današnjem pokvarenom svijetu u kojem je novac zamijenio Boga i sve tradicionalne vrijednosti koje su njegovale generacije i generacije naših prethodnika, onda su to nevina djeca… moja, tvoja, naša, vaša djeca za čiju sigurnost i sretnu budućnost se moramo svi boriti. I ne dozvoliti  ljudskom šljamu, lišenom svih ljudskih osjećaja, da nam ih ispred nosa otima.

fazana

1000 147620021714678115 351517798519439 174607095 o

12509791 550099265144986 1852790483182849503 n

20180111 230804

Otimanje djece događa se već duže vrijeme u svim bivšim republikama i o tome politički vrh sve zna i šuti!

Što sotonistima Kolindi i Vučiću, koji su Boga zamijenili Luciferom, znači par stotina ili tisuća otete djece kada su teroristima, bez imalo grižnje savjesti, slali tone i tone oružja kojim su ubijani sirijski vojnici, civili i djeca. Još nijedan otmičar nije uhvaćen, a djeca nestaju u svim bivšim republikama. Zar to nije, u najmanju ruku, čudno? 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(18 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: